اجتماعی 13:44 - 09 آذر 1401

«تریاک» در صدر کشفیات موادمخدر در تهران

سردار حسین رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: مبارزه بی‌امان مأموران مواد مخدر در پایتخت علیه قاچاقچیان و خرده فروشان همچنان ادامه دارد و به دنبال آن هستیم تا میدان را بر افرادی که سعی دارند مواد مخدر را در شهر توزیع کنند، تنگ کنیم.

وی با اشاره به اینکه حدود دو ماه کشور درگیر اغتشاشات بود، گفت: طبیعتاً یکی از برنامه‌های دشمنان این است که پلیس را سرگرم کارهای دیگری کند تا پلیس از وظایف خود عقب بماند.

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه پلیس وظیفه دارد امنیت جامعه را برقرار کند، گفت: پلیس همواره با قاچاقیان مواد مخدر، سارقان و قاتلان برخورد می‌کنند و به احدی اجازه نمی‌دهد که نظم جامعه را برهم بزند.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه بخش اعظمی از توان پلیس در این دو ماه معطوف درگیری‌ها شد، گفت: در جلساتی که روزهای اخیر داشتیم اعلام کردیم اکنون که بساط این اغتشاشات جمع شده است باید به دنبال عقب ماندگی در حوزه سرقت و مبارزه با مواد مخدر باشیم و کارهای عقب افتاده را جبران کنیم.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه کدام مواد مخدر در صدر کشفیات مواد مخدر در تهران است، گفت: تریاک همچنان در صدر کشفیات مواد مخدر در پایتخت است.

رئیس پلیس پایتخت در پایان گفت: اغتشاشات دو ماه گذشته در حوزه مبارزه با مواد مخدر به پلیس ضربه‌ای نزده است.


11752130
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بزرگراه یادگار امام (ره) به بزرگراه هاشمی رفسنجانی از امشب مسدود خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا، دوم و سوم دی ماه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منزل در شهر تهران اجرا می‌شود
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران گفت: اجرای به‌موقع و بدون وقفه طرح فیبر نوری شعب اخذ رأی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، یک مأموریت ملی و تکلیف قانونی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم فردا ۲ دی ماه مجازی و طرح زوج و فرد از درب منزل تا ۴۸ ساعت آینده اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، از وقوع ۱۲۷ حادثه در ۷۲ ساعت گذشته در کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: بیش از ۳۰ نفر از متهمان و محکومان پرونده چای دبش، درخواست اعاده دادرسی کرده بودند، رسیدگی به این پرونده طی هفته گذشته به اتمام رسید و کلیه درخواست‌های اعاده دادرسی، رد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهرداری منطقه ۱۴ با استقرار «اتوبوس‌های پناه گرم» در میدان ۱۳ آبان و فعال‌سازی شبانه‌روزی گشت‌های حامی شهر، خدمات حمایتی و امدادی ویژه‌ای را برای افراد بی‌پناه و نیازمند فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: طی چند هفته اخیر ۲۲۰ زوج دانشجوی دانشگاه تهران و ۱۱۴ زوج معلول در قالب طرح ازدواج‌های آسان، با هم ازدواج کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی به شهروندان نسبت به پیامد‌های خطرناک تصمیم گیری‌های لحظه‌ای در زمان عصبانیت هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است