بین‌الملل 12:02 - 31 اردیبهشت 1403
وزیر خارجه دولت موقت لبنان شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه کشورمان را تسلیت گفت.

پیام تسلیت وزیر خارجه لبنان به ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «عبدالله بوحبیب» وزیر امور خارجه دولت موقت لبنان شهادت جانسوز آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و هیئت همراه ایشان را تسلیت گفت.

در پیام تسلیت وزیر خارجه لبنان به مناسبت شهادت آیت‌الله رئیسی آمده است که نهایت تاسف خود را نسبت به حادثه‌ای که در ایران رخ داده و به خاطر از دست دادن شخصیت و دوستی محترم ابراز می‌کنیم.

بوحبیب همچنین با ابراز تاسف و تسلیت به خاطر شهادت دکتر امیرعبداللهیان گفت: ما یک شخصیت برجسته و ممتاز را در عرصه سیاست خارجی از دست دادیم.

پیش از این «نجیب میقاتی» نخست وزیر دولت موقت لبنان در پی شهادت سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران و حسین امیر عبداللهیان، وزیر خارجه و هیئت همراه، سه روز عزای عمومی در لبنان اعلام کرد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور به‌ همراه آیت‌الله آل‌هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و هیئت همراه عصر دیروز یکشنبه بر اثر سقوط بالگرد به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/


12056957
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه تحرکات جدید دیپلماتیک طالبان،سرپرست وزارت صنعت و تجارت این گروه برای گفت‌وگو درباره توسعه همکاری‌های اقتصادی و یافتن مسیرهای تجاری جایگزین، عازم دهلی نو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان سفر رسمی سفیر طالبان در روسیه به کازان،دو طرف بر گسترش همکاری‌های اقتصادی تأکید کردند و ایجاد مرکز تجاری مشترک برای تسهیل صادرات محصولات افغانستان به روسیه مورد بحث قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سانحه رانندگی محور سراوان-خاش،بر اثر برخورد خودروی حامل اتباع غیرمجاز خارجی با یک کامیون، ۹ نفر جان باختند و ۷ نفر دیگر مصدوم و راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جلسه ارزیابی پیشرفت اجرای تفاهم‌نامه مشترک اقتصادی بین خراسان رضوی و ولایت هرات، با محوریت بررسی عملکرد شش کمیته تخصصی و در آستانه سفر استاندار خراسان رضوی به افغانستان برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری میان مقامات وزارت معادن طالبان و هیئتی از اتاق بازرگانی ایران،نمایندگان ایرانی از آمادگی بخش خصوصی کشورشان برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های معدنی افغانستان، به ویژه در حوزه‌های مس، طلا و آهن خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اقلیم کردستان و چهره‌ای شناخته‌شده در بغداد به عنوان «میانجی کرد»، حالا به عنوان گزینه‌ای بالقوه برای ریاست جمهوری مطرح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده دولت آمریکا برای بررسی وضعیت آتش‌بس در استانبول با یکی از رهبران حماس دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رقابت برای نخست‌وزیری عراق اکنون میان السودانی و الشطری محدود شده و چارچوب هماهنگی در تلاش است با تشکیل کمیته‌های ویژه، نامزد مناسب را انتخاب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اقدامات انحرافی نتانیاهو برای فرار از مسئولیت ۷ اکتبر، منطقه را به ورطه بی‌ثباتی می‌کشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان سفر ولیعهد سعودی به واشنگتن، دو طرف مجموعه‌ای از توافقات میلیاردی در حوزه نظامی و انرژی هسته‌ای امضا کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است