سیاسی 08:48 - 03 فروردین 1402
وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای سوئیسی با بیان اینکه مخالف تداوم جنگ در اوکراین هستیم، گفت: برای کمک به تسریع در حل بحران، آماده هرگونه کمک هستیم.

امیرعبداللهیان: آماده هرگونه کمک به حل بحران در اوکراین هستیم

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «ایگنازیو کاسیس»، وزیر امور خارجه سوئیس چهارشنبه شب دوم فروردین ماه در مورد مهم‌ترین موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی تلفنی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

امیرعبداللهیان در این گفت‌وگو از پیام تبریک همتای سوئیسی به مناسبت فرارسیدن سال جدید و حلول ماه مبارک رمضان تشکر کرد. 

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به روابط خوب و تاریخی جمهوری اسلامی ایران و کنفدراسیون سوئیس، از آمادگی ایران برای برگزاری سومین دور کمیسیون مشترک دو کشور خبر داد.

امیرعبداللهیان ضمن تقدیر از تلاش‌های دولت سوئیس به عنوان حافظ منافع جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی، در خصوص آخرین تحولات ناظر بر روابط تهران و ریاض، اظهار داشت:آمادگی داریم بر اساس تاریخ مورد توافق، نشست با طرف سعودی را با هدف بازگشایی سفارتخانه‌های دو کشور  برگزار کنیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت حفظ تمامیت ارضی کشورها از جمله در اوکراین اظهار داشت: مخالف تداوم جنگ هستیم. بر این اساس برای کمک به تسریع در حل بحران آمادگی هرگونه کمک را داریم.

ایگنازیو کاسیس، وزیر امور خارجه سوئیس نیز در این گفت‌وگو، فرارسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان را به دولت و ملت ایران تبریک گفت. 

وی توافق ایران و عربستان برای برقراری مجدد روابط دیپلماتیک را نقطه عطفی در صلح و ثبات در منطقه خواند.

کاسیس روابط جمهوری اسلامی ایران و سوئیس را مثبت ارزیابی و از برگزاری موفق نشست رایزنی‌های سیاسی دو کشور ابراز خرسندی کرد.

وزیر خارجه سوئیس در ادامه از موضع جمهوری اسلامی ایران برای کمک به تحقق صلح در اوکراین استقبال کرد.

پایان پیام/


11846223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس می‌گوید یکی از مسائل مهمی که در پدیده مهریه اتفاق افتاده، کاستی‌هایی است که ما در عرصه اقتصادی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر آشفتگی بازار ارز، ناگفته‌های بزرگ‌ترین باند قاچاق سوخت و تساوی تیم استقلال مقابل خیبر پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه مسئولیت جامعه جهانی و سازمان ملل متحد برای اتخاذ تدابیری فوری و موثر جهت توقف جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را یادآور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با ابلاغ رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، سقف سن مجاز برای ثبت‌نام در آزمون اختصاصی تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای مدت سه سال آینده تا ۳۰ سال تعیین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس‌جمهور در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت گفت: هر کاری که مروج بی عدالتی در بین استان‌ها باشد ممنوع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشور با نسخه‌های کلی و تصمیمات غیرمیدانی درمان نمی‌شود، گفت: یکی از مشکلات اصلی کشور، وجود مراکز متعدد تصمیم‌گیری بدون پذیرش مسئولیت است؛ هر نهادی که تصمیم می‌گیرد باید مسئولیت آن را نیز بپذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، در جمع‌بندی سفر خود به مینسک اعلام کرد که روابط ایران و بلاروس در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی رو به توسعه است و با تشکیل کمیسیون‌ها و رایزنی‌های مشترک، مسیر هموار برای گسترش همکاری‌ها فراهم شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت شایعه استعفای وزیر نفت را تکذیب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر حمایت دولت از شرکت‌های دانش بنیان، گفت: تولیدات شرکت‌های دانش بنیان در لبه فناوری قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسلامی گفت: سازمان انرژی اتمی به‌عنوان نمادی موفق از زنده نگه داشتن و پویایی چرخه خلاقیت و نوآوری شناخته می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است