اجتماعی 17:25 - 30 اسفند 1403
رئیس سازمان محیط‌زیست و معاون رئیس‌جمهور بر بهبود وضعیت محیط‌زیست در سال ۱۴۰۴ تأکید کرد.

سال پیش‌رو فرصتی برای بهبود وضعیت محیط زیست این مرز وبوم است

باشگاه خبرنگاران جوان ـ شینا انصاری رئیس سازمان محیط‌زیست و معاون رئیس‌جمهور در پیام نوروزی خود نوشت:

«تقارن نوروز و تجدید حیات طبیعت با ماه پرخیر و برکت رمضان را گرامی می‌داریم؛ همزمانی آغاز بهار طبیعت با لیالی قدر یادآور تحول و تغییر است؛ دگرگونی توأمان طبیعت و جان.

سال ۱۴۰۳ با تمام فراز و نشیب‌ها و روز‌های تلخ و شیرینش به پایان رسید و امروز در آستانه سال ۱۴۰۴ ایستاده‌ایم؛ می‌گویند، روز‌های شیرین انتظار کشیدنی نیستند، ساختنی هستند. اگرچه محیط زیست و طبیعت از اشتباهات و کم‌توجهی‌های سال‌ها قبل زخم خورده است، اما روز‌های شیرین این سرزمین و این طبیعت بخشنده ساختنی است.

ضمن درود به روان پاک شهدا، به ویژه شهدای محیط‌بان و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و رئیس محترم جمهور و اعضای دولت وفاق ملی، در سال جدید که به نام «سرمایه گذاری برای تولید» مزین گردیده، تلاش نمائیم حفظ محیط زیست و طبیعت سرلوحه اقدامات توسعه‌ای کشور عزیزمان باشد.

باور داریم که سال پیش‌رو فرصتی برای بهبود وضعیت محیط زیست این مرز وبوم است. امید که از این فرصت بهره بگیریم و در سال جدید، هریک از ما در هر جایگاهی که هستیم، یک گام برای محیط زیست و پایداری سرزمین؛ یک گام «برای ایران» برداریم.

ان‌شاءالله او که دگرگون‌کننده قلب‌هاست، او که گرداننده روز و شب است و او که تغییردهندهٔ احوالات و دوران است به ما کمک نماید که بهترین احوالات را برای این سرزمین و مردمانش بسازیم.

نوروزتان مبارک، دعاهایتان مستجاب، و تقدیرتان قرین بهروزی و تعالی.»


12169125
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهمنامه همکاری با رویکرد کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی، ارتقای فرهنگ عمومی، احترام به قانون و رعایت حقوق شهروندی بین دادگستری کل استان تهران و شورای شهر تهران منعقد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه با عالی‌رتبه‌ترین مقام قضایی ازبکستان در حاشیه بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای دیدار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات والدین تفسیر اشتباهی از جدا کردن جای خواب فرزند از خود دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران وضعیت فعلی آلودگی هوای پایتخت را ناشی از نقض قوانین و ترک فعل برخی از مدیران در انجام وظایف قانونی دانست و از محکومیت کیفری برخی مدیران در زمینه قانون هوای پاک خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس در برنامه سیمای خانواده گفت: انسان باید تلاش کند تا ارزش‌های خود را به خوبی پیدا کند و مورد استفاده قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امر ازدواج می‌تواند از لحاظ روحی، روانی و جسمی برای انسان مفید باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: یک ایرانی محبوس در زندان‌های چین برای گذران ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای به منظور شرکت در بیستمین اجلاس رؤسای نظام‌های قضایی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، وارد هانگژو چین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در شبکه یک سیما، چهار نفر از عوامل اصلی پخش این برنامه با دستور قضایی بازداشت شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از شناسنامه‌دار شدن ساختمان‌های پرخطر پایتخت خبر داد و بر ایمن‌سازی فوری بازار بزرگ تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است