اجتماعی 20:27 - 14 اردیبهشت 1400

ضرورت مشارکت‌پذیری ادارات با مردم در راستای حفاظت از محیط زیست

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عباس‌نژاد عصر امروز سه شنبه در حاشیه تودیع و معارفه رئیس اداره حفاظت محیط زیست کلیبر افزود: قاعدتاً تغییرات مدیریت در تمامی سطوح ادارات استان آذربایجان‌شرقی جزو الزامات بوده که در راستای توانمندی بخش‌های مختلف اعم از میانی و پایینی انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: شهرستان‌های اهر و کلیبر با توجه به تنوع زیست محیطی و اکوسیستم‌های شکننده‌ای که دارند برای محیط زیست آذربایجان‌شرقی و کشور اهمیت دارند و لازم است تا مدیریت محیط زیست در اهر و کلیبر از مدیریت مشارکتی برخوردار باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی بابیان مدیران محیط زیست اهر و کلیبر بایستی با همکاری و مشارکت مردم برای حفظ محیط زیست را آموخته باشند، گفت: با توجه به وجود مناطق چهارگانه که در منطقه ارسباران؛ مدیران ما در اهر و کلیبر بایستی بتوانند با مردم برای حفاظت از محیط زیست با رعایت ملاحظات زیست محیطی همکاری کنند.

عباس‌نژاد تأکید کرد: از مدیران ادارات حفاظت محیط زیست شهرستان‌های اهر و کلیبر انتظار این است تا برای رونق گردشگری و فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری حتماً در صدور مجوزها؛ ملاحظات زیست محیطی را لحاظ کنند چراکه باید در شهرستان‌های اهر و کلیبر به دنبال اشتغال پایدار که بدون تخریب محیط زیست بوده باشیم.

وی ابراز داشت: برای تغییرات مدیریتی در شهرستان اهر به دنبال فردی بودیم تا بتواند ملاحظات زیست محیطی منطقه و ملاحظات استانی را بتواند پیگیری کند و در کنار آن با مسئولان شهرستانی و استانی همکاری و هماهنگی داشته باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌شرقی با قدردانی از تلاش‌های مدیران سابق محیط زیست کلیبر و اهر گفت: تغییرات مدیریت قاعدتاً در راستای تقویت حضور محیط زیست در عرصه‌ی تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری شهرستان‌ها و استان انجام می‌گیرد که امیدوارم این تغییرات منجر به پررنگ‌تر شدن نقش محیط زیست در توسعه شهرستان‌ها و استان باشد.


11052699
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازسازی واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد: بخش عمده پروژه‌ها در مرحله اسکلت قرار دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ بدهی کارت‌های هوشمند ملی به مردم به طور کامل رفع خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره دهک‌بندی خانوار در نامه‌ای به رئیس مجلس بر لزوم همکاری دستگاه‌ها برای تکمیل اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان تاکید کرد. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ مرحله جدید طرح یسنا و ۳ مرحله اعتبار طرح سوءتغذیه کودکان ۵ تا ۵۹ ماه یکجا شارژ شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت عمومی فراجا اعلام کرد: ۳۴ نفر از افراد شرور محلات دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی از انهدام باندی خبر داد که طی سه سال بیش از ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق کرده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر، از ثبت ۴۲۴ حادثه و انتقال ۲۳۵ نفر به مراکز درمانی توسط نجاتگران این جمعیت در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران از اجرای طرح جایگزینی تدریجی کارگران ایرانی به‌جای اتباع در حوزه جمع‌آوری پسماند خبر داد و گفت: تاکنون هزار نیروی ایرانی در چارچوب این طرح جذب شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» املاک وثیقه شبنم نعمت‌زاده، متهم پرونده اقتصادی و دارویی کشور، که پس از مرخصی از زندان بازنگشته است، وارد فرآیند مزایده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم‌اکنون بر روی عدد ۱۱۲ قرار گرفته و هوا در وضعیت نارنجی و برای گروه‌های حساس جامعه، آلوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است