اقتصادی 20:54 - 12 آذر 1403
اتاق اصناف ایران در اطلاعیه‌ای از ممنوعیت خرید، فروش، صلح و اجاره «اراضی ملی» توسط مشاوران املاک و برخورد با افراد متخلف خبر داد.

برخورد با مشاوران املاک فروشنده زمین‌های ملی و منابع طبیعی

اتاق اصناف در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به آگاهی همه واحد‌های صنفی مشاور املاک می‌رساند هرگونه معامله اراضی ملی و منابع طبیعی و نیز اراضی دارای کاربری جنگل و جلگه‌ای و تفکیک غیرقانونی، در قالب هر نوع عقود اعم از خرید، فروش، صلح، اجاره فاقد رعایت ضوابط قانونی و بدون استعلام از مراجع و مبادی ذی‌صلاح توسط مشاوران املاک ممنوع است.

انعقاد این گونه قرارداد‌ها علاوه بر تصرف عدوانی اراضی ملی و بیت‌المال توسط افراد سودجود، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به منابع طبیعی و محیط زیست و هندسه شهری وارد کرده و به حاشیه‌نشینی -که کانون اصلی رشد جرم و جنایت است- دامن می‌زند.

در این راستا بازرسی از واحد‌های صنفی مشاور املاک به طور مستمر در دستور کار بازرسان اتحادیه‌های مشاوران املاک و اتاق‌های اصناف شهرستان‌ها قرار گرفته و در قالب گشت‌های مشترک با همکاری دستگاه‌های ذی‌مدخل اجرا می‌شود.

بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی می‌شود.


12122876
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد: میزان مصرف گاز در بخش‌های خانگی، تجاری و صنایع جزء به ۵۴۹ میلیون مترمکعب در ۲۴ ساعت گذشته رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آخرین آمار بارش کشور نشان می‌دهد میزان تجمعی بارش ایران از ابتدای سال آبی تا ۱۱ بهمن‌ماه به ۱۰۸٫۷ میلی‌متر رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحات دستورالعمل معاملات ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران به شبکه بانکی ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرواز ۷۱۹ تهران _ استانبول ایران ایر به دلیل تغییر نوع هواپیما با افزایش وزن مواجه شده که همین امر باعث شده شرکت هواپیمایی درخواست کند ۱۵ مسافر پیاده شود در غیر این صورت پرواز کنسل خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بیش از سه سال از توقف نماد‌های شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت می‌گذرد؛ توقفی که باعث بلوکه شدن سرمایه سهامدار شده و تعیین تکلیف این نماد‌ها مطالبه سهامداران عدالت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:بارش برف و باران در برخی محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، لرستان، زنجان، قزوین، گیلان گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه آزادسازی صادرات تخم مرغ پس از کاهش قیمت‌ها انجام شد، تصریح کرد: واردات محصولات کشاورزی تا پایان سال بلامانع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر گفت: برنامه‌های بسیار مفصلی، از جمله ۱۴ مگاپروژه ۲، در دست اجراست که در آنها پیش‌بینی شده است ظرفیت نیروگاهی کشور در بخش تجدیدپذیر‌ها و حرارتی افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از فروردین ۱۴۰۵ مبلغ ۲ میلیون تومان در قالب کارت امید مادران به مادران پرداخت می‌شود که منابع مالی آن برای سال بعد به‌طور کامل پیش‌بینی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از امشب تا جمعه در بیشتر مناطق به‌ویژه استان‌های واقع در نیمه شمالی کشور کاهش محسوس دما رخ می‌دهد و از هفته آینده روز‌های شنبه و یکشنبه در بیشتر مناطق کشور افزایش نسبی دما انتظار می‌رود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است