اجتماعی 14:51 - 13 بهمن 1401
رئیس شورای عالی استان‌ها در خصوص آلودگی هوا گفت: راهکارهایی به دولت ارائه داده ایم و به پیشنهاد معاون اول رئیس جمهور مقرر شد کمیته اجرایی برای تقویت این تعاملات تشکیل شود.

سروری: راهکارهایی برای حل معضل آلودگی هوا به دولت پیشنهاد داده ایم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، پرویز سروری صبح امروز در حاشیه سیزدهمین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها با اشاره به حضور رئیس جمهور در جلسه پیشین این شورا گفت: امروز نیز میزبان معاون اول رئیس جمهور بودیم.

وی ادامه داد: در این جلسه ظرفیت‌های گسترده جامعه شورایی با معاون اول رئیس جمهور مطرح شد و آمادگی این جامعه را برای کمک به دولت در جهت تحقق مطالبات اعلام کردیم.  

سروری در خصوص آلودگی هوا گفت: در تعامل با دولت در حل مشکلات اساسی همچون آلودگی هوا داشته باشیم، راهکارهایی ارائه شد و به پیشنهاد معاون اول رئیس جمهور مقرر شد کمیته اجرایی برای تقویت این تعاملات تشکیل شود.

این عضو شورای شهر تهران افزود: شورای عالی استان‌ها باید بودجه سال آینده را بررسی می‌کرد؛ اما با توجه به محدودیت زمانی برای ارائه به مجلس شورای اسلامی به این موضوع نرسیدیم.

سروری افزود: امیدواریم برای برنامه توسعه این درخواست اجرایی شود که شورای عالی استان‌ها نقش خود را ایفا کند و نظرات جامعه شورایی و مدیریت شهری مورد توجه قرار گیرد. ظرف ۱۰ روز آینده نتیجه این مهم را به شهروندان اعلام خواهیم کرد.

پایان پیام/


11803277
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی، آموزش شهروندان و استفاده گسترده از رسانه‌ها برای کاهش تخلفات و ارتقای امنیت ترافیکی استان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی مشاور املاک متخلف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: مردم ولی‌نعمت ما هستند و باید امور آنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن سامان یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هیچ‌یک از طرح‌های محدودیت تردد، از جمله طرح زوج و فرد، مشمول ممنوعیت نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است