استانی 12:46 - 28 اردیبهشت 1404
حوزه علمیه استان یزد از اول خردادماه سال آینده ثبت نام علاقه مندان به رشته های تخصصی در سطوح دو و سه را آغاز می کند؛ این ثبت نام فرصتی برای طلاب علاقه مند به مطالعات عمیق تر در علوم انسانی اسلامی فراهم می آورد.

پذیرش طلاب در رشته‌های تخصصی حوزه علمیه یزد

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازیزد، حجت‌الاسلام سید عباس حسینی‌پور، معاون آموزش حوزه علمیه استان یزد، از آغاز ثبت‌نام رشته‌های تخصصی حوزه از تاریخ اول خردادماه 1404 خبر داد و گفت: این ثبت‌نام تا 30 خرداد ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سامانه نجاح اقدام کنند.

رشته‌های تخصصی ارائه‌شده در سال تحصیلی آینده شامل تفسیر و علوم قرآن و تبلیغ و ارتباطات در سطح دو، و تفسیر موضوعی، مهدویت، تبلیغ با گرایش خطابه و سخنوری، و مشاوره اسلامی در سطح سه خواهد بود.

حسینی‌پور تأکید کرد: رشته مشاوره اسلامی در سطح سه علاوه بر مرکز استان، در شهرستان میبد نیز توسط مدرسه علمیه حجت بن الحسن (عج) پذیرش خواهد داشت.

داوطلبان سطح دو باید تا پایان شهریور 1404 سطح یک را به پایان رسانده باشند و متقاضیان سطح سه نیز تا همان زمان باید مدرک سطح دو را اخذ کرده باشند. مصاحبه علمی این رشته‌ها در دهه پایانی تیرماه 1404 برگزار خواهد شد.

معاون آموزش حوزه علمیه استان یزد در پایان با اشاره به اهمیت تخصصی شدن مطالعات حوزوی گفت: گسترش رشته‌های تخصصی در حوزه علمیه یزد با هدف ارتقاء کیفیت علمی طلاب و پاسخگویی دقیق‌تر به نیازهای فرهنگی و اجتماعی جامعه انجام می‌شود.

انتهای پیام/781/


12190688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی از نصب، راه اندازی و ارتقای تکنولوژی 156 سایت روستایی در 183 روستای این استان، از ابتدای شروع به کار دولت چهاردهم خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار یزد از موفقیت تیم اقتصادی استان در مهار تورم خبر داد و بر تشدید نظارت بر بازار کالاهای اساسی و میوه و تره بار تأکید کرد و گفت: مهار بازار تنها با ابزارهای نظارتی و پیگیری مستمر ممکن است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به سالگرد شهادت شهید آیت الله رئیسی و همراهانش گفت: بیانات مقام معظم رهبری درباره شهید رئیسی گنجینه ای بی نظیر است که درباره کمتر کسی در این سطح بیان شده است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» حوزه علمیه استان یزد از اول خردادماه سال آینده ثبت نام علاقه مندان به رشته های تخصصی در سطوح دو و سه را آغاز می کند؛ این ثبت نام فرصتی برای طلاب علاقه مند به مطالعات عمیق تر در علوم انسانی اسلامی فراهم می آورد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشاورز یک سال زحمت می کشد و به 10 تا 20 درصد سود قانع است، اما واسطه ای که فقط در چند ساعت کالا را جابه جا می کند، سودهای 150 درصدی می برد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس سابق سازمان عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کشور بر ویژگی خدمت به محرومان در روش شهید رئیسی تأکید کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس دفتر بازرسی ویژه رییس جمهور گفت: مطالبات مردم اصفهان در مورد آب را محترمانه اما قاطعانه از سوی مسئولان پیگیری می شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان محمودآباد گفت: لاشه سه قلاده فک خزری در ساحل سرخرود شهرستان محمودآباد پیدا شد اما شرایط نامناسب بدنی سبب شد امکان بررسی دقیق علت تلف شدن مهیا نباشد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از تشکیل کارگروه ویژه برای عملیاتی سازی و اجرای رهنمودهای مقاوم معظم رهبری در آموزش و پرورش کرمان خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار سیستان و بلوچستان در نشست مدیریت مصرف انرژی استان گفت: مدیران صنعت و برق موظف اند با برنامه ریزی دقیق، اطلاع رسانی شفاف و هماهنگی کامل، به طور قاطع و فوری نسبت به مدیریت بهینه ناترازی انرژی و کاهش آثار آن اقدام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است