سیاسی 15:09 - 16 بهمن 1403
فرمانده کل ارتش ضمن تقدیر از مجاهدت‌های نیروی هوایی ارتش، گفت: نهضت خودکفایی و خوداتکایی از نیروی هوایی آغاز شد.

سرلشکر موسوی: نهضت خودکفایی و خوداتکایی از نیروی هوایی آغاز شد

امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، در نشست هماهنگی و هم‍افزایی فرماندهان و مسئولان عالی‍رتبه ارتش که در آستانه ۱۹ بهمن سالروز نیروی هوایی ارتش در ستاد این نیرو برگزار شد، ضمن تبریک ایام الله فجر انقلاب و روز نیروی هوایی، گفت: حادثه شگفت‍انگیز ۱۹ بهمن سال ۵۷ و پیشگامی نیروی هوایی ارتش، نقطه عطفی در انقلاب اسلامی بود که ضمن تزلزل پایه‍های رژیم فاسد پهلوی، شتاب‍دهنده انقلاب اسلامی ایران شد.

امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه نهضت خودکفایی و خوداتکایی از نیروی هوایی آغاز و موجب مباهات و سرآغاز باور توانمندی‍های داخلی شد، گفت: نیروی هوایی ارتش نه تنها در پیوند ارتش و مردم پیشگام بود، بلکه در ۴۶ سال گذشته، ده‍ها مدال پر‍افتخار اولین‍ها را به خود اختصاص داد که از جمله آنها می‍توان به اولین‍ها درخودکفایی، پاسخ به دشمن بعثی، طراحی و ساخت هواپیما، آموزش‌های خلبانی، استقبال و حفظ امنیت حضرت امام در ورود به میهن اسلامی و بهشت زهرا و همراهی با ستاد جنگ‌های نامنظم شهید چمران اشاره کرد.

فرمانده کل ارتش با اشاره به حضور بی بدیل نیروی هوایی در مقاطع مختلف و تقدیر از مجاهدت‌های نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: نقش این نیرو در عملیات‌های بزرگ و پیروزمندانه رزمندگان نیرو‌های مسلح تعیین‍کننده بود و بدون تردید بخش عظیمی از پیروزی‍های دفاع مقدس مرهون مجاهدت‍های نیروی هوایی است.

وی با تاکید بر اینکه خلبانان شجاع و حاذق نیروی هوایی ارتش در دوران جنگ تحمیلی بیش از ۳۰۰ هزار مرحله پرواز انجام داده‌اند، خاطرنشان کرد: جابجایی دو میلیون نفر از جمله مجروح و رزمنده و ۱۴۰ هزار تُن مهمات، تجهیزات و سایر ملزومات را در طول جنگ تحمیلی کار ساده‍ای نبود. علاوه بر این کارکنان متخصص، فنی و انقلابی در همین ۸ سال بالغ بر ۲۵۰ فروند هواپیما را تعمیر و بازسازی کردند. شمارش این ماموریت‌ها و اقدامات در قالب اعداد و ارقام نیز دشوار است، تا چه رسد به اجرای یک به یک آن‍ها با وجود کمبود‍ها، تحریم‍ها مخاطرات بسیار و روند حساس هماهنگی‍ها در اجرا.

امیر سرلشکر موسوی، گفت: نیروی هوایی ارتش در حفظ سرمایه‍های ملی و تاسیسات حساس و حیاتی و حفظ خطوط مواصلاتی و صادرات و واردات، مجاهدت‍های بسیار داشته که تنها دفاع از خارک با سامانه‍های پدافندی و جنگنده‍های این نیرو تحت حملات بسیار سنگین و متوالی دشمن، یکی از صد‌ها اقدام موثر و ناگفته آن است.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: هنوز هم عملیات موسوم به اچ ۳، یکی از پیچیده‍ترین عملیات‍های هوایی جهان و بلکه بی‍نظیر‌ترین آن‍ها است.

وی ادامه داد: در این اثنا، تاسیس دانشکده خلبانی شهید ستاری و بی‍نیازی از آموزش در خارج از کشور، تاسیس مجتمع اوج، طراحی و ساخت جت‌های یاسین و کوثر با کمک وزارت دفاع، شبیه‍سازها، دستگیری ریگی با آن عملیات متهورانه با همدلی بسیار نزدیک نیروی مقتدر پدافند، مبارزه با داعش و کمک به جبهه مقاومت، فراز دیگری از خدمات این نیرو است. البته راه اندازی پایگاه‌های راهکنشی از جمله «عقاب ۴۴»، استقرار در پایگاه‍های زیرزمینی پهپادی از جمله «پایگاه ۳۱۳»، تجهیز پایگاه‍ها به پهپاد‌های انهدامی با برد بالای دو هزار کیلومتر، مردم‍یاری‍ها و پشتیبانی در عملیات‍های وعده صادق، شمار دیگری از اقدامات افتخار آمیز این نیرو است.

امیر سرلشکر موسوی با اشاره به اینکه نیروی هوایی همزمان با ارتقاء توان رزم، در بعد معنوی، ایمانی، بصیرتی و هنری رشد چشم‍گیری داشته و در جامعه، معرف یک نیروی مومن، ولایتمدار و مردمی، محبوب و بصیر است، اظهار کرد: نیروی هوایی به تعبیر زیبای فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی)، آمیزه‍ای از نظامی‍گری، دانش، فناوری، شجاعت و هنر است و در هر مقطع تاریخی، در طول ۴۶ سال، نقشی تعیین کننده داشته است.

وی با تاکید بر اینکه نیروی هوایی ارتش در هر جایی که نیاز بوده، موثر و سربلند حاضر شده و ماموریت خود را به خوبی انجام داده است، افزود: نیروی هوایی بخش بسیار مهم قدرت دفاعی و تهاجمی ما است که با تجهیز این نیرو به هواپیما‌های بدون سرنشین و با سرنشین، این قدرت افزایش چشمگیری داشته و خواهد داشت.

فرمانده کل ارتش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان این نیرو افزود: از فرمانده مخلص و فرماندهان پرتوان و آحاد همرزمان عزیزم در این نیرو و ادارات عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات در هماهنگی، هم‍افزایی و توفیقات بدست آمده، سپاسگزارم و از خانواده‍های معظم نیروی هوایی بویژه همسران و فرزندان که موجبات موفقیت در ماموریت‌های گذشته و حال را فراهم کرده و صبورانه سنگر مهم خانواده را حفظ کرده‌اند، صمیمانه قدردانی می‍کنم.

امیر سرلشکر موسوی دربدو ورود به ستاد نیروی هوایی ارتش، با حضور بر مزار شهدای گمنام، با نثار فاتحه و اهدای گل، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

منبع: روابط عمومی ارتش


12151095
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور نوشت: در آزمون بزرگ جنگ تحمیلی شاهد شکل‌گیری یکی از کم‌نظیرترین جلوه‌های وفاق و انسجام اجتماعی در تاریخ معاصر ایران بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رهبر معظم انقلاب، با حضور در منزل خانواده سپهبد شهید محمد باقری، یاد آن شهید و دیگر اعضای شهید این خانواده را گرامی داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در تماس‌های تلفنی جداگانه با همتای ترکیه‌ای و مالزیایی خود گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با بیان اینکه جمهوری اسلامی پاسخ محکمی به آمریکا و رژیم صهیونیستی داد، گفت: ایران در برابر هرگونه گستاخی متجاوزین آماده پاسخی قاطع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی پروژه نظام سلطه برای تضعیف، اشغال و غارت منابع کشور‌ها و تجزیه منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی خواستار تضعیف و انشقاق در صفوف مسلمانان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در اجلاس وزرای سازمان همکاری شانگهای وارد چین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: در ایامی که کشور ما در معرض آزمونی بزرگ قرار گرفت، مردم به عنوان صاحبان اصلی این کشور، نشان دادند که قلب تپنده این سرزمینند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مقام معظم رهبری درباره احتمال مذاکره با آمریکا، گفت: ما با مذاکره‌ای که بدون پیش‌شرط و حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی باشد، مخالفتی نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اسبق دفاع گفت: جمهوری اسلامی هیچگاه به مذاکره نه نگفته است، اما دشمن ابتدا باید ثابت کند می‌خواهد مسائل را از طریق مذاکره مسائل حل کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است