بین‌الملل 18:53 - 15 مرداد 1399

چین ۲ فروند موشک «دانگ فنگ» پرتاب کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه «سَوث چاینا مورنینگ پُست»، واحد موشکی ارتش چین اعلام کرد که در جریان برگزاری تمرین نظامی ۲ فروند موشک «دانگ فنگ» ۱۶ و ۲۶ را شلیک کرده است.

بر اساس اعلام وبگاه خبری ارتش چین (۸۱.cn)، دانگ فنگ ۲۶ بُردی حدود ۴ هزار کیلومتر دارد و اولین موشک بالستیک چین است که توانایی حمله به «گوام» از قلمروهای آمریکا در غرب اقیانوس آرام را دارد.

آنطور که روزنامه مذکور اعلام کرده است، دانگ فنگ ۱۶ نیز دقیق‌ترین موشک بالستیک با برد کوتاه و متوسط ارتش چین است که برای هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی آمریکا در «اوکیناوا» واقع در ژاپن طراحی شده است.

«لیو یانگ»(Liu Yang) فرمانده تیپ موشکیِ برگزار کننده آزمایش‌های موشکی در این باره اعلام کرد که ارتش این کشور برای نبرد در وضعیت بسیار آماده‌ای قرار دارد.

این در حالیست که روزنامه «سَوث چاینا مورنینگ پُست» در ادامه اضافه کرد که فرماندهی نیروی هوایی آمریکا نیز از پرتاب یک فروند موشک بالستیک غیر مسلح میان قاره ای خبر داده است. موشک مذکور می تواند با کلاهک هسته ای جایگزین شده و با پرتاب از پایگاهی در کالیفرنیا و طی مسافت بیش از ۶ هزار کیلومتر، به هدف غیر واقعی اصابت کند.


10654577
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که چین و روسیه بدون حضور آمریکا در ناتو هیچ ترسی از آن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی ارتش صهیونیستی به شهر جویا در جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسیده و یک نفر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا برای تصرف نفتکش تحریم‌شده «مارینرا» که می‌گوید با ونزوئلا مرتبط است، در حال انجام عملیات نظامی است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که انتظار می‌رود تیم‌های واشنگتن و کی یف در پاریس به «دشوارترین مسائل» مذاکرات اوکراین از جمله مسائل مربوط به قلمرو بپردازند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین درخواست آمریکا برای دسترسی انحصاری به نفت ونزوئلا را قلدری خواند و آن را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشینگتن در سال ۲۰۲۶ با منطقه‌ای رهاشده روبروست که در آن دیپلماسی جای خود را به زورآزمایی داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه می‌گوید که با همراهی آلمان و لهستان، واکنش به حمله احتمالی علیه جزیره گرینلند دانمارک را بررسی می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است