بین‌الملل 10:18 - 21 مرداد 1401
گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار مرگبار در مدرسه‌ای در شهر کابل که منجر به کشته شدن عضو ارشد طالبان گردید را پذیرفت.

داعش مسئولیت ترور عضو ارشد طالبان در کابل را پذیرفت

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار مرگبار روز گذشته در شهر کابل را بر عهده گرفته است.

داعش اعلام کرده است که عامل انتحاری این گروه به‌رغم وجود لایه‌های امنیتی مختلف، خود را به این مدرسه رسانده و جلیقه خود را منفجر کرده است. 

این گروه تروریستی مدعی شده است که علاوه بر عضو ارشد طالبان چندین نفر از اعضای دیگر این گروه نیز در این حمله کشته شدند. 

عصر روز گذشته پنجشنبه 20 مرداد انفجاری در مدرسه دینی رحیم‌الله حقانی در منطقه شش‌درک‌ کابل رخ داده که براساس گزارش‌ها، «رحیم الله حقانی»،از اعضای ارشد طالبان و مدیر این مدرسه در این انفجار کشته شده است.

در همین حال برخی منابع اعلام کردند که این فرد برادر حقانی است. تاکنون آمار دقیقی از شمار تلفات این انفجار گزارش نشده و هیچ فرد یا گروهی مسئولیت آن را برعهده نگرفته است.

«بلال کریمی»، معاون سخنگوی طالبان تأیید کرد که شیخ رحیم‌الله حقانی، از اعضای ارشد این گروه در حمله‌ای در کابل کشته شده است.

/انتهای پیام/


11651634
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانادا در نشست گروه ۷ مجموعه‌ای از تحریم‌های جدید علیه بخش‌های انرژی، پهپاد و زیرساخت‌های روسیه را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید گزارشی مبنی بر اینکه ایالات متحده در حال بررسی ساخت یک پایگاه نظامی موقت در مرز نوار غزه است را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر عراق با اعلام پیشتازی در انتخابات پارلمانی گفت به‌زودی برای تشکیل دولت وارد مذاکره می‌شود و وعده داد منافع همه مردم را در نظر بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نظامی در ارتش صهیونیستی به دلیل فشار‌های جنگ غزه خواستار خروج زودهنگام از ارتش شده‌اند و مقامات در تقلا برای مهار این بحران هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوشنر و ارتش صهیونیستی در حال آماده‌سازی طرح‌های جایگزین برای غزه هستند تا در صورت شکست طرح آتش‌بس ۲۰ بندی ترامپ، اقدامات جدیدی اجرا شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا ۳۲ فرد و نهاد را که ادعا می‌کند با برنامه موشکی ایران در ارتباط هستند، هدف تحریم‌های جدید خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون عالی مستقل انتخابات روز چهارشنبه نتایج انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق را منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون عالی مستقل انتخابات روز چهارشنبه نتایج اولیه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق را منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پنتاگون مدعی شد که ایالات متحده کانال پاناما را از «نفوذ مخرب چین» آزاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که ۸۰۰۰ بیمار در ۲ سال گذشته از غزه تخلیه شده‌اند و تعداد بیشتری در انتظار انتقال هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است