علمی فناوری 12:28 - 28 خرداد 1400
با پذیرش و دریافت اعتبار مالی از اتحادیه‌ اروپا دنبال می‌شود
مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: پروژه‌ مدرن و بین‌المللی سازی مؤسسات آموزش عالی ایران از طریق توسعه‌ برنامه‌ آموزشی گروهی مبتنی بر تکنولوژی تسهیل‌کننده یادگیری (TEL) در رشته‌های مهندسی و STEM (علوم، تکنولوژی، مهندسی، ریاضی) موسوم به پروژه UNI-TEL توسط اتحادیه‌ اروپا پذیرفته و به آن اعتبار مالی تعلق گرفت.

پروژه‌ بین‌المللی سازی مؤسسات آموزش عالی ایران

به گزارش ایسنا، این پروژه در قالب برنامه اراسموس‌پلاس تعریف‌شده است و در سال ۱۳۹۸ با همکاری سه دانشگاه اروپایی و هفت دانشگاه ایرانی از جمله دانشگاه شهید چمران اهواز برای دریافت بودجه از اتحادیه‌ اروپا به ثبت رسید.

دکتر لویمی مطلق گفت: از میان یک هزار و پنج درخواست ثبت‌شده برای دریافت اعتبار مالی تنها ۱۶۴ درخواست در سال ۲۰۲۰ پذیرفته شد که پروژه UNI-TEL یکی از این پروژه‌ها است که بر طبق ارزیابی اتحادیه اروپا در رده‌ی پروژه‌های باکیفیت خوب قرار دارد.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه گروه هدایت‌کننده این پروژه در دانشگاه شهید چمران متشکل از دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی و تعدادی از اساتید این دانشگاه است، ادامه داد: هدف از اجرای پروژه UNI-TEL حمایت از مدرن سازی، بین‌المللی سازی و دسترسی به سیستم آموزش عالی در کشورهای شریک (ایران) از طریق توسعه شیوه‌های آموزشی خلاقانه بر مبنای تکنولوژی تسهیل‌کننده یادگیری گروهی ( TEL ) است.

لویمی مطلق، خاطرنشان کرد: این پروژه در پاسخ به چالش‌های حال حاضر آموزش عالی در ایران از جمله کمبود معلمان و اساتید مجرب و کاردان، ضعف در روش‌ها و کاربردها، دسترسی ناکافی به فناوری و عدم دانش کافی و توانایی بهره‌برداری از فناوری تدوین‌شده است.

وی افزود: از نتایج اصلی این پروژه می‌توان به توسعه برنامه آموزشی مدرن سازی شده در مهندسی و دروس STEM اشاره کرد که باید به‌عنوان یک پله به‌سوی فرآیند هماهنگ‌سازی سیستم آموزش عالی در اروپا و ایران موردتوجه قرار گیرد. همچنین این نتیجه در تطابق با سرفصل بین‌المللی سازی دانشگاه‌های ایران در ششمین برنامه توسعه ملی خواهد بود.

به گزارش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: شرکای اروپایی این پروژه دانشگاه‌های Guglielmo Marconi University از کشور ایتالیا، University of Turku از کشور فنلاند و Universidade Aberta از کشور پرتغال است؛ همچنین دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، اصفهان، شیراز، سیستان و بلوچستان و بین‌المللی امام خمینی(ره) در این پروژه همکاری دارند.

انتهای پیام


11110803
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۴.۵ میلیارد سال پیش، یک سیارک غول‌پیکر به نام تئا در یک برخورد عظیم با زمین منجر به تشکیل ماه شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت گوگل اعلام کرد که هکر‌ها پس از نقض امنیتی Gainsight در بزرگترین حمله سایبری، اطلاعات ۲۰۰ شرکت را به سرقت بردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص پزشکی توانایی یک ادویه محبوب را در عمل به عنوان یک داروی ضد افسردگی طبیعی، با مجموعه‌ای از مزایای سلامتی اضافی که ممکن است فراتر از انتظارات بسیاری از مردم باشد، آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» درمانگر اعتیاد در برنامه «گل یا پوچ» رادیو سلامت، نسبت به افزایش شیوع مصرف ماده مخدر «گُل» به دلیل ساده‌انگاری، قیمت ارزان، دسترسی آسان برای جوانان و سهولت مصرف هشداری جدی داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایسر یکی از بهترین مانیتور‌ها را برای طراحان و گیمر‌ها در روسیه عرضه می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رنگ مو‌های دائمی به دلیل محتوای آمین معطر پارا-فنیلن دی آمین (PPD)، ترکیبی که مسئول ماندگاری طولانی مدت رنگ است، نگرانی‌های بهداشتی را افزایش می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا ماموریت جسورانه‌ای را برای نجات تلسکوپ فضایی از سقوط کنترل نشده آغاز می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک خرس عروسکی مجهز به هوش مصنوعی به بچه‌ها یاد می‌داد که چگونه کبریت روشن کنند و همین موضوع باعث شد تولیدکنندگان آن را از قفسه‌ها جمع کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت با هشدار نسبت به رشد نگران‌کننده مقاومت میکروبی در جهان، به جایگاه نامطلوب منطقه مدیترانه شرقی در مرگ کودکان زیر پنج سال ناشی از مقاومت میکروبی اشاره کرد و توجه فوری به تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها و اجرای برنامه‌های...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به نقش دانش‌آموزان در دفاع مقدس، تأکید کرد: اگر دیروز نوجوانان با اسلحه از خاک کشور دفاع می‌کردند، امروز دانش‌آموزان با قلم و دفتر، پرچم‌دار جهاد علمی و فرهنگی و پاسدار آرمان‌های شهدا هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است