سیاسی 09:37 - 02 اسفند 1402
وزیر امور خارجه در دیدار با رئیس جمهور سریلانکا گفت: بخش‌های اقتصادی و صنعتی کشورمان برای توسعه همکاری‌ها با سریلانکا آماده هستند.

ایران آماده توسعه همکاری با سریلانکا است

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه با رانیل ویکر مسینگه رئیس جمهور سریلانکا دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به توافق جمهوری اسلامی ایران و سریلانکا برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور، حمایت رئیس جمهور سریلانکا برای اجرائی شدن توافقات انجام شده در این کمیسیون را موثر خواند.

امیرعبداللهیان همچنین تصریح کرد، بخش‌های اقتصادی و صنعتی کشورمان از جمله وزارت نیرو برای توسعه همکاری‌ها با سریلانکا آماده هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی با قدردانی از مواضع سریلانکا در خصوص مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری تاکید کرد، اولویت اصلی توقف جنگ و جنایت‌های رژیم اسرائیل در غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین است.

امیر عبداللهیان اهتمام جمهوری اسلامی ایران بر امنیت دریانوردی در آب‌های بین المللی را خاطر نشان ساخت.

رئیس جمهور سریلانکا نیز در این دیدار، با اشاره به پیشرفت‌های کشورمان افزود: جمهوری اسلامی ایران توانسته به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کند.

وی با اشاره به موقعیت استراتژیک جمهوری اسلامی ایران، کشورمان را دریچه ورد به آسیای میانه دانست و بر افزایش تعاملات اقتصادی با کشورمان تاکید کرد.

رئیس جمهور سریلانکا در مورد تحولات غزه تاکید کرد، سریلانکا موافق تغییر ترکیب جمعیتی در کرانه باختری و غزه نیست.


12032530
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اگر قرار است در دولت سیاستی اعمال شود، باید فرآیند مبتنی بر تجربه‌های جهانی در نظر گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید شرایط سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور را فراهم کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: مهمترین توافقی که امروز من و وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان کردیم، ادامه گفت‌وگوها، مشورت‌ها و افزایش رفت و آمد‌ها بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: حل‌نشدن برخی مشکلات اساسی اهواز ربطی به دشمن و تحریم ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک خود در باکو، با وزیر امور خارجه آذربایجان دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۳، دولت اقدام به انتشار ۵۲۴ هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طحان‌نظیف می‌گوید جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی و معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران و رئیس جمهور جمهوری آذربایجان دیدار و درباره مهمترین موضوعات مورد علاقه طرفین به گفت‌و‌گو پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در یادداشتی با موضوع سفر به جمهوری آذربایجان نوشت: مفتخرم که حامل پیام صلح، دوستی و اراده قاطع دولت و ملت ایران برای گشودن فصلی نوین و درخشان در روابط دوجانبه باشم
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ایران کاملاً مصمم است برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را ادامه دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است