سیاسی 09:37 - 02 اسفند 1402
وزیر امور خارجه در دیدار با رئیس جمهور سریلانکا گفت: بخش‌های اقتصادی و صنعتی کشورمان برای توسعه همکاری‌ها با سریلانکا آماده هستند.

ایران آماده توسعه همکاری با سریلانکا است

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه با رانیل ویکر مسینگه رئیس جمهور سریلانکا دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اشاره به توافق جمهوری اسلامی ایران و سریلانکا برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور، حمایت رئیس جمهور سریلانکا برای اجرائی شدن توافقات انجام شده در این کمیسیون را موثر خواند.

امیرعبداللهیان همچنین تصریح کرد، بخش‌های اقتصادی و صنعتی کشورمان از جمله وزارت نیرو برای توسعه همکاری‌ها با سریلانکا آماده هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی با قدردانی از مواضع سریلانکا در خصوص مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری تاکید کرد، اولویت اصلی توقف جنگ و جنایت‌های رژیم اسرائیل در غزه و احقاق حقوق مردم فلسطین است.

امیر عبداللهیان اهتمام جمهوری اسلامی ایران بر امنیت دریانوردی در آب‌های بین المللی را خاطر نشان ساخت.

رئیس جمهور سریلانکا نیز در این دیدار، با اشاره به پیشرفت‌های کشورمان افزود: جمهوری اسلامی ایران توانسته به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کند.

وی با اشاره به موقعیت استراتژیک جمهوری اسلامی ایران، کشورمان را دریچه ورد به آسیای میانه دانست و بر افزایش تعاملات اقتصادی با کشورمان تاکید کرد.

رئیس جمهور سریلانکا در مورد تحولات غزه تاکید کرد، سریلانکا موافق تغییر ترکیب جمعیتی در کرانه باختری و غزه نیست.


12032530
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور عملکرد منابع و مصارف عمومی دولت، منتهی به ابتدای بهمن ۱۴۰۳ را منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز خانه ملت طرح سامان‌دهی وضعیت حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان مجلس است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طرح استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و این جلسه در ۱۲ اسفند برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته دستمالچیان سر منشا تمامی جنایات و طرح‌های تروریستی که آمریکا و صهیونیست‌ها طراحی می‌کنند، استراتژی دیوانگی در سطح جهانی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در سازمان ملل گفت: «غزه، سرزمین مشروع مردم فلسطین است و جمهوری اسلامی ایران قویاً طرح استعماری ایالات متحده آمریکا برای آوارگی و کوچ اجباری فلسطینیان از سرزمین خود را محکوم می‌کند.»
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات سابق کشورمان درباره جنگ نرم دشمنان علیه ایران توضیحاتی را ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز درباره موضوعاتی نظیر دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین با رهبر معظم انقلاب و بازدید سرزده رئیس جمهور از بانک مرکزی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس می‌گوید یک قدرتی نمی‌خواهد خودروساز‌ها از انحصار دولت دربیایند و دست‌هایی پشت پرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور خبر داد که پزشکیان فردا میزبان امیر قطر خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان امضای معاهده همکاری جامع راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه را از مهمترین جلوه‌های همکاری میان دو کشور دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است