اجتماعی 01:22 - 10 فروردین 1402

تخریب ۱۸ پلاک قرمز در دره فرحزاد

احسان شریفی، شهردار منطقه ۵ تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده در خصوص دره فرحزاد گفت: پروژه دره فرحزاد از دی ۱۴۰۰ آغاز شد و چند مرحله جمع‌آوری معتادان متجاهر در این محل انجام شد و تاکنون بیش از ۸۰۰ نفر از معتادان متجاهر دستگیر شدند و از دره جا به جا شدند.

شهردار منطقه ۵ تهران خاطرنشان کرد: به‌منظور اینکه پلیس در دره فرحزاد حضور دائمی داشته باشد، باید برج نوری احداث می‌شد و در حال حاضر ۳۶ برج نوری در کف دره اجرا شده است.

وی اظهار کرد: به‌منظور اینکه پلیس بتواند در دره فرحزاد گشت‌زنی مستمر داشته باشد و فضا برای معتادان متجاهر ناامن شود، دو هزار و ۳۰۰ متر جاده در کف جاده احداث شده است.

شریفی با بیان اینکه ۱۸ پلاک قرمز بر اساس گزارش پلیس تخریب شد، اظهار کرد: حدود ۱۰ آلونک یا پاتوق نیز تخریب شدند.

شهردار منطقه ۵ تهران در ادامه تصریح کرد: قرارداد اجرای عملیات دره فرحزاد ۵۰۰ میلیارد تومان است که این قرارداد را سازمان بوستان‌ها منعقد کرد و برنامه زمان‌بندی برای تحویل فاز یک شهریور ۱۴۰۲ است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر، جمع‌آوری زباله و نخاله از کف دره در حال انجام است، گفت: تاکنون نزدیک به دو هزار سرویس زباله و نخاله از کف دره خارج شده است.

شریفی با بیان اینکه چهار قنات قدیمی در کف دره فرحزاد احیا شده است، اظهار کرد: یکی از ایرادات زیست‌محیطی، ورود فاضلاب روستای فرحزاد به داخل رودخانه بود که این موضوع نیز با همت فاضلاب تهران مناقصه برگزار و پیمانکار انتخاب شده و در دستور کار قرار گرفته است.


11851295
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در اغلب محور‌های خروجی تهران به سمت قم و همچنین ورودی‌های استان قم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه طی پیامی، نیمه شعبان، سالروز ولادت باسعادت قطب عالم امکان، حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) و روز سربازان گمنام را تبریک گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر در دیدار‌های جداگانه با سفرای ۲ کشور جمهوری آذربایجان و قزاقستان در تهران بر توسعه و تعمیق همکاری‌های حقوقی و قضایی دوجانبه و منطقه‌ای تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین جلسه قرارگاه نظارت ویژه بربازار با محوریت تشدید نظارت‌ها با هدف تامین متناسب و کنترل قیمت‌ها در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید گفت: رسیدگی به خانواده‌های معظم شهدا و فرزندان آنان و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از مهم‌ترین سفارش‌های امام راحل (ره) بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از تصویب کشت کنترل‌شده گیاه «شقایق الیفرا» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ­مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران از فعالیت ۱۸ مرکز معاینه فنی در روز تعطیل رسمی ۱۵ بهمن ماه در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: پرونده‌های اغتشاشات اخیر با قاطعیت و خارج از نوبت رسیدگی می‌شود و قضات مرّ قانون را اجرا خواهند کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه‌اندازی «بانک زمان» طی هفته آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به آغاز پویش سلام محله و ثبت‌نام داوطلبان در این پویش، اعلام کرد که تا امروز حدود ۷۱ هزار داوطلب در سامانه salam.behzisti.ir ثبت‌نام کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است