بین‌الملل 22:55 - 30 بهمن 1404
منابع خبری از تقلیل تعداد پرسنل غیرضروری در سفارت‌خانه‌های آمریکا در عراق و برخی کشور‌های خلیج‌فارس به دلایل امنیتی خبر دادند.

کاهش کارکنان دیپلماتیک آمریکا در عراق و کشور‌های منطقه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یک مقام عراقی و یک مقام آمریکایی پنجشنبه اعلام کردند که آمریکا در پی تشدید تنش‌های منطقه‌ای، تعداد کارکنان دیپلماتیک خود را در نمایندگی‌های عراق و برخی کشور‌های حوزه خلیج‌فارس کاهش داده و تدابیر پیشگیرانه‌ای را اتخاذ کرده است. با این حال، جزئیاتی از حجم یا ماهیت این کاهش نیرو فاش نشده است.

این مقامات افزودند که این تعدیل نیرو شامل کارکنان مستقر در چندین سایت شده است، در حالی که فعالیت در سایر نمایندگی‌ها طبق روال عادی عملیاتی، اما با کاهش برخی خدمه و فعالیت‌های غیرضروری ادامه دارد.

در همین راستا، یک مقام سفارت آمریکا از اظهارنظر در این باره خودداری کرد و تنها گفت: «سفارت آمریکا در بغداد و کنسولگری آمریکا در اربیل باز هستند و فعالیت‌های ما طبق معمول ادامه دارد.»

همچنین، یک مقام در فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام در پاسخ به سوالی درباره وضعیت نیرو‌های نظامی گفت: «ارتش آمریکا به دلایل امنیت عملیاتی و حفظ سلامت پرسنل، درباره جابه‌جایی افراد یا وضعیت نیرو‌ها اظهارنظر نمی‌کند.»

هم‌زمان، چندین پایتخت هشدار‌ها به شهروندان خود برای سفر به ایران را تشدید کرده و از افراد مقیم خواسته‌اند این کشور را ترک کنند؛ از جمله «دونالد توسک»، نخست‌وزیر لهستان، با هشدار نسبت به «خطر تنش قریب‌الوقوع»، از شهروندانش خواست ایران را ترک کنند.

منبع: شفق نیوز


12260467
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان با اشاره به افزایش تنش‌های منطقه‌ای، از جابه‌جایی ده‌ها تن از سربازان خود از پایگاه اربیل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ و هیئت صلح وعده پروژه‌های بزرگ املاک در غزه را داده‌اند، اما جزئیات درباره زندگی فلسطینی‌ها و اجرای عملی این برنامه‌ها مبهم و محل نگرانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا با اشاره به بازداشت شاهزاده انگلیس از لندن خواست به جای تمرکز بر پرونده‌های ضد روسی، به حل بحران‌های داخلی و فجایع مقامات خود بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که انگلیس از صدور مجوز برای استفاده از پایگاه‌های این کشور جهت حمله به ایران امتناع کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با امضای فرمانی اجرایی، تحریم‌های مربوط به بحران اوکراین علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از تقلیل تعداد پرسنل غیرضروری در سفارت‌خانه‌های آمریکا در عراق و برخی کشور‌های خلیج‌فارس به دلایل امنیتی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار اسناد اپستین نشان می‌دهد بسیاری از آمریکایی‌ها از جزئیات پرونده بی‌اطلاع بوده و اکثریت، آن را نشانه‌ای از کمبود پاسخگویی قدرتمندان می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک‌تایمز گزارش داد ترامپ برای پیروزی حزبش در انتخابات نوامبر، به دنبال دستاوردی دیپلماتیک در اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیرو‌های بین‌المللی ثبات از اعزام اولین گروه سربازان توسط اندونزی، مراکش، قزاقستان، کوزوو و آلبانی به غزه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا در اولین نشست شورای صلح غزه در واشنگتن، با رد وجود هرگونه طرح جایگزین، بر بازسازی این منطقه تحت نظارت بین‌المللی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است