علمی فناوری 15:37 - 28 بهمن 1403
وزیر علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده خواهد گرفت.

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده می‌گیرد

حسین سیمایی صراف وزیر علوم تحقیقات و فناوری در یکی از شبکه های اجتماعی از تماس تلفنی با پدر دانشجوی مقتول دانشگاه تهران خبرداد.

در جریان این مکالمه پدر امیر محمد خالقی از همدلی و اهتمام سیمایی تشکر کرد و از وی خواست تا پیگیر مجازات عاملان این حادثه باشد.

وزیر علوم همچنین اعلام کرد که رئیس اتحادیه کانون های وکلا، وکالت اولیای دم را بر عهده خواهد گرفت.

گفتنی است که امیر محمد خالقی درمیان، دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، در محله‌ای نزدیک به کوی دانشگاه تهران توسط افراد شرور و سارق با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفت و پس از انتقال به بیمارستان به دلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.

منبع: مهر


12156497
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است