بین‌الملل 23:14 - 23 فروردین 1400

موضع یمن در حمایت از فلسطین و محکومیت اسرائیل تغییر ناپذیر است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، «مهدی مشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان پیام تبریکی را خطاب به ارتش و نیروهای مردمی یمن و ملت‌های عربی و اسلامی منطقه ارسال کرد.

مشاط در این پیام تبریک با اشاره به روند ادامه دار دشمنی‌های رژیم سعودی علیه مردم بی دفاع یمن آن‌هم یک روز مانده به حلول ماه مبارک رمضان در کشورهای عربی تأکید کرد: «ادامه محاصره ظالمانه ملت یمن توسط ائتلاف متجاوز سعودی-آمریکایی که هفتمین سال خود را سپری می‌کند، به جهانیان ثابت کرد که دشمنان مردم یمن و در رأس همه آنها رژیم آمریکا از انسانیت هیچ بویی نبرده‌اند».

وی افزود: «ادعاهای آنها درباره برقراری صلح و ثبات و همزمان حمله‌ها و محاصره آنها علیه ملت یمن چیزی جز فریب افکار عمومی و سرپوش گذاشتن بر جنایت‌هایشان در حق این ملت نیست».

مهدی مشاط همچنین گفت: «ملت یمن به لطف و اراده خداوند به مسیر خود در مواجهه با دشمن سعودی و دفاع از آزادی و عزت و حاکمیت اراضی خود ادامه می‌دهد».

رئیس شورای عالی سیاسی یمن ضمن اظهار تأسف از وضعیت وخیم پناهجویان و آوارگان یمنی از جمله زنان و کودکانی که تحت حاکمیت ظالمانه مزدوران و نظامیان سعودی به سر می‌برند، هشدار داد که اگر ریاض در مقابل یمن دست به اقدام حماقت آمیزی بزند، بدون شک با پاسخی محکم و دندان شکن رو به رو خواهد شد. کشورهای حامی جنگ علیه یمن باید دست از بکارگیری زبان زور بردارند و راه صلح را جایگزین آن کنند».

مهدی مشاط در پایان سخنانش بار دیگر مانند سایر مقامات یمن در ارتش و نیروهای مردمی، بر موضع استوار و ثابت ملت یمن در دفاع از فلسطینیان و محکومیت عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی تأکید کرد.


11022985
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان با اشاره به افزایش تنش‌های منطقه‌ای، از جابه‌جایی ده‌ها تن از سربازان خود از پایگاه اربیل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ و هیئت صلح وعده پروژه‌های بزرگ املاک در غزه را داده‌اند، اما جزئیات درباره زندگی فلسطینی‌ها و اجرای عملی این برنامه‌ها مبهم و محل نگرانی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زاخارووا با اشاره به بازداشت شاهزاده انگلیس از لندن خواست به جای تمرکز بر پرونده‌های ضد روسی، به حل بحران‌های داخلی و فجایع مقامات خود بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که انگلیس از صدور مجوز برای استفاده از پایگاه‌های این کشور جهت حمله به ایران امتناع کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با امضای فرمانی اجرایی، تحریم‌های مربوط به بحران اوکراین علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از تقلیل تعداد پرسنل غیرضروری در سفارت‌خانه‌های آمریکا در عراق و برخی کشور‌های خلیج‌فارس به دلایل امنیتی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار اسناد اپستین نشان می‌دهد بسیاری از آمریکایی‌ها از جزئیات پرونده بی‌اطلاع بوده و اکثریت، آن را نشانه‌ای از کمبود پاسخگویی قدرتمندان می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک‌تایمز گزارش داد ترامپ برای پیروزی حزبش در انتخابات نوامبر، به دنبال دستاوردی دیپلماتیک در اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیرو‌های بین‌المللی ثبات از اعزام اولین گروه سربازان توسط اندونزی، مراکش، قزاقستان، کوزوو و آلبانی به غزه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا در اولین نشست شورای صلح غزه در واشنگتن، با رد وجود هرگونه طرح جایگزین، بر بازسازی این منطقه تحت نظارت بین‌المللی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است