علمی فناوری 08:00 - 13 آذر 1403
محققان از وجود رابطه بین تغییرات آب‌وهوا و رژیم غذایی شما و جزئیاتی مهم برای یافتن تعادل محیطی پرده برداشتند.

رابطه تغییرات آب‌وهوا و آلودگی مواد غذایی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - دکتر فرانسیسکو برانکا، مدیر دپارتمان تغذیه و ایمنی مواد غذایی در سازمان جهانی بهداشت، گفت که رابطه بین تغییر اقلیم و غذا در ۲ مسیر پیش می‌رود که در کمیت و کیفیت غذا منعکس می‌شود.

برانکا اضافه کرد که تغییرات آب‌وهوایی تا حد زیادی مسئول امنیت غذایی و سوء تغذیه و همچنین مواد غذایی آلوده است؛ زیرا در تولید برخی از مواد غذایی، گاز‌های گلخانه‌ای نیز ارتباط تنگاتنگی با مناطق آبی و زمینی دارند.

برانکا توضیح داد که نقش سازمان جهانی بهداشت در این زمینه کمک به کشور‌ها در ارزیابی خطرات، سازماندهی واکنش‌های خود به سوء تغذیه و تامین غذا است.

برانکا ادامه داد: ما همچنین می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که کشور‌ها از سیاست‌های مربوط به امنیت غذایی و برنامه‌های آب‌وهوایی پیروی می‌کنند و از این رو حمایت‌های فنی را به کشور‌ها ارائه می‌کنیم تا تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی را کاهش دهیم. از جمله ابتکار تغییر آب‌وهوا و تغذیه که با دولت مصر و سازمان خواروبار و کشاورزی برای بهبود تغذیه آغاز شده است.

برانکا تاکید کرد: ما همچنین به سمت پذیرش مفهوم رژیم غذایی سالم و پایدار حرکت می‌کنیم و بنابراین به سمت رشد غذا‌هایی می‌رویم که تأثیر کمتری بر محیط زیست دارند و این چیزی است که سعی می‌کنیم توضیح دهیم و از آن حمایت کنیم.

منبع: Youm7


12122971
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دوره‌های بحران آب و خشکسالی، جامعه معمولاً به‌دنبال توضیح‌های ساده و فوری برای پدیده‌های پیچیده اقلیمی می‌گردد. همین امر باعث می‌شود باورهایی شکل بگیرند که از نظر علمی پایه‌ای ندارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان کشف کرده‌اند که ذرات غبار کیهانی شناور در خلاء فضا، مانند کارخانه‌های شیمیایی میکروسکوپی عمل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای که در مجله Molecular Nutrition Food Research منتشر شده است، نشان می‌دهد که نوشیدن منظم آب پرتقال بر فعالیت ژن‌های مرتبط با سلامت قلب، متابولیسم و التهاب تأثیر می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استفاده بیش از حد از تیک تاک و اینستاگرام باعث «پوسیدگی مغز» می‌شود!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی مصرف یک شربت را برای مقابله با سرماخوردگی پیشنهاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان می‌گویند که دنباله‌دار 24 P/Schaumasse با نزدیک شدن به خورشید به سرعت در حال درخشان‌تر شدن است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مردم اخیراً متوجه افزایش ریزش مو و کاهش سلامت مو شده‌اند و این امر باعث جست‌وجوی جدی برای یافتن علل اساسی این پدیده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: از مجموع ۲ هزار و ۸۰۰ مجله وزارت علوم، یک هزار و ۹۰۰ عنوان نشریه در ISC نمایه می‌شود و دیگر مجلات واجد شرایط نیز تا پایان سال در مرکز داده‌های موسسه قرار خواهند گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران دانشگاه رازی، دانشگاه فرایبورگ، پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و دانشگاه ویرجینیا کامنولث، موفق به توسعه حسگر بزاقی هوشمند برای تشخیص غیرتهاجمی زردی نوزادان شدند؛ بیماری‌ای که همچنان شایع‌ترین اختلال دوران نوزادی است و نیاز به ...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مشکلات دستگاه گوارش ممکن است یک مسئله نادیده گرفته شده باشد که در دوران یائسگی رخ می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است