علمی فناوری 08:00 - 13 آذر 1403
محققان از وجود رابطه بین تغییرات آب‌وهوا و رژیم غذایی شما و جزئیاتی مهم برای یافتن تعادل محیطی پرده برداشتند.

رابطه تغییرات آب‌وهوا و آلودگی مواد غذایی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی - دکتر فرانسیسکو برانکا، مدیر دپارتمان تغذیه و ایمنی مواد غذایی در سازمان جهانی بهداشت، گفت که رابطه بین تغییر اقلیم و غذا در ۲ مسیر پیش می‌رود که در کمیت و کیفیت غذا منعکس می‌شود.

برانکا اضافه کرد که تغییرات آب‌وهوایی تا حد زیادی مسئول امنیت غذایی و سوء تغذیه و همچنین مواد غذایی آلوده است؛ زیرا در تولید برخی از مواد غذایی، گاز‌های گلخانه‌ای نیز ارتباط تنگاتنگی با مناطق آبی و زمینی دارند.

برانکا توضیح داد که نقش سازمان جهانی بهداشت در این زمینه کمک به کشور‌ها در ارزیابی خطرات، سازماندهی واکنش‌های خود به سوء تغذیه و تامین غذا است.

برانکا ادامه داد: ما همچنین می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که کشور‌ها از سیاست‌های مربوط به امنیت غذایی و برنامه‌های آب‌وهوایی پیروی می‌کنند و از این رو حمایت‌های فنی را به کشور‌ها ارائه می‌کنیم تا تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی را کاهش دهیم. از جمله ابتکار تغییر آب‌وهوا و تغذیه که با دولت مصر و سازمان خواروبار و کشاورزی برای بهبود تغذیه آغاز شده است.

برانکا تاکید کرد: ما همچنین به سمت پذیرش مفهوم رژیم غذایی سالم و پایدار حرکت می‌کنیم و بنابراین به سمت رشد غذا‌هایی می‌رویم که تأثیر کمتری بر محیط زیست دارند و این چیزی است که سعی می‌کنیم توضیح دهیم و از آن حمایت کنیم.

منبع: Youm7


12122971
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان یک ساختار کیهانی غول‌پیکر را کشف کرده اند که می‌تواند اسرار شکل‌گیری راه شیری را آشکار کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طول زمستان، پوست به دلیل تغییرات شدید بین هوای سرد بیرون و گرمای داخل، به شدت خشک می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» Oukitel با گوشی جدید خود، با مشخصات فنی برتر و طراحی بسیار بادوام، توجه علاقه‌مندان به الکترونیک را به خود جلب کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ستاره‌شناسان معتقدند افزایش غیرمعمول روشنایی دنباله‌دار 3 I/ATLAS نشان‌دهنده آتشفشان‌های فعال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان آلمانی اولین نقشه سه‌بعدی از تمام ساختمان‌های جهان را ایجاد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان در یک تغییر اساسی در درک اسرار خواب عمیق، اکنون توجه خود را از مغز به روده به عنوان کلید خواب شبانه با کیفیت معطوف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون، میزان ذخایر خونی در ایام آلودگی هوا به ۵ روز کاهش پیدا کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سرپرست معاونت اجتماعی سازمان انتقال خون، میزان ذخایر خونی در ایام آلودگی هوا به حدود ۵ روز کاهش پیدا کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیمی از دانشمندان شبیه‌سازی دقیقی را توسعه داده‌اند که نشان می‌دهد چگونه سیاه‌چاله‌ها به طور طبیعی نمایش‌های نوری دیدنی تولید می‌کنند که می‌توان آنها را در سراسر کیهان، حتی از میلیارد‌ها سال نوری دورتر، مشاهده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان رویکردی جدید برای درمان یکی از تهاجمی‌ترین انواع سرطان مغز ابداع کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است