اجتماعی 10:05 - 24 خرداد 1403
در ایام برگزاری حج تمتع ۱۴۰۳، کارت شناسایی با نام نُسُک در اختیار زائران قرار گرفته که همراه نداشتن آن باعث بروز مشکلاتی برای زائر خواهد شد.

چرا مراقبت از کارت "نُسُک" برای زائران حج ضروری است؟

 از روز ۲۵ ذی‌القعده و با افزایش تعداد زائران در عربستان سعودی، دست‌اندرکاران ذیربط در این کشور کارت‌های شناسایی را در اختیار همه زائران حج تمتع امسال قرار دادند و نداشتن آن موجب این خواهد شد که شخص فاقد کارت به عنوان زائر حج تمتع معرفی نشود و با وی برخورد صورت گیرد.

با توجه به اینکه تمامی دستگاه‌های انتظامی عربستان در نزدیکی حرمین یا خیابان‌ها در صورت ضرورت درخواست کارت شناسایی را داشته باشند، نبود آن موجب بروز مشکلاتی برای شخص زائر خواهد شد.

بر همین اساس، کارت شناسایی زائران ایرانی با نام نُسُک نیز در اختیار آنها قرار گرفته است که ضروری است تا زائران آن را همیشه همراه داشته باشند و در حفظ و حراست از آن نیز دقت به خرج دهند.

در صورتی که کارت مفقود شود، صدور المثنی نیز زمان‌بر است بنابراین توصیه می‌شود حتماً کارت را مراقبت کنند و عکس ویزا و عکس کارت نسک را نیز در گوشی همراه خود ثبت داشته باشند.

به گزارش تسنیم، کارت شناسایی نُسک از اعتبار قانونی برخوردار است و حاوی همه اطلاعات مهم و ضروری زائر است، همچنین با ارائه کارت شناسایی نسک امکان بهره‌مندی از خدمات ناوگان حمل و نقل برای زائر فراهم می‌شود.

برای ورود به مشاعر مقدسه نیز ارائه کارت نُسک الزامی و موجب تسهیل ورود زائر به مشاعر می‌شود علاوه بر این ارائه کارت شناسایی نسک ایجاد نظم ورود به چادر‌ها و محل اسکان حجاج را در پی دارد.

با توجه به اینکه کارت شناسایی نسک حاوی اطلاعات هویتی زائر است، از اهمیت بالایی برخوردار است و اطلاعات شرکت متولی ارائه خدمات به زائر نیز در آن قرار دارد. 

شماره تماس همگانی نیز روی آن درج شده که در صورت شدن گم شدن زائر می‌توان از آن بهره‌مند شد. 

عملیات رفت و اعزام حجاج و عوامل ایرانی به سرزمین وحی، دوشنبه ۲۱ خرداد پایان یافت و بدین ترتیب بیش از ۸۵ هزار و ۷۰۰ زائر از طریق این دو فرودگاه جده و مدینه به عربستان انتقال یافتند و در حال حاضر در سرزمین وحی هستند.

نخستین پرواز زائران ایرانی بامداد ۲۴ اردیبهشت ماه از ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد مدینه منوره انجام گرفت و در مدت ۳۰ روز عملیات رفت جمعاً با انجام ۳۷۹ پرواز به مقصد کشور عربستان انجام شد.

مناسک حج تمتع نیز از هشتم ذی‌الحجه آغاز خواهد شد.


12062877
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی در محور‌های مواصلاتی کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: ادامه میزبانی طولانی‌مدت از آوارگان بدون تقسیم منصفانه بار میزبانی، برای ایران امکان‌پذیر نیست
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان نوسازی شهرداری تهران گفت: عملیات اجرایی پروژه فراهنگ رسماً آغاز شد و مدت زمان اجرای آن حدود سه سال پیش‌بینی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: در برخی اماکن که جنبه نمادین دارد، چمن‌ها را ترمیم و در این امر معمولاً از چمن‌های کم‌آب‌بر استفاده می‌کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات پلیس آگاهی از کشف یک دستگاه خودروی لندکروز با پلاک و مشخصات جعلی، در نتیجه هوشیاری و دقت مثال‌زدنی کارآگاهان گشت پلیس آگاهی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آغاز عملیات اجرایی خط ۸ متروی تهران، با حضور مدیران ارشد شهری، مورد بررسی قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یادواره تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا با عنوان «مانند فاطمه» با هدف پاسداشت مقام مادران، همسران و دختران شهدا در فرهنگسرای خانواده برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن شب یلدا، سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر با همراهی داوطلبان خود در سراسر کشور و در راستای ترویج فرهنگ همدلی، نوع‌دوستی و پاسداشت آیین‌های ایرانی ـ اسلامی، برنامه ملی «یلدانه» را اجرا خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری باند سارقان مسلح طلا در تهران و چند استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری از برخورد با موارد تخلف انجام شده در بازار تداوم رسیدگی‌ها به این موارد خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است