اجتماعی 10:05 - 24 خرداد 1403
در ایام برگزاری حج تمتع ۱۴۰۳، کارت شناسایی با نام نُسُک در اختیار زائران قرار گرفته که همراه نداشتن آن باعث بروز مشکلاتی برای زائر خواهد شد.

چرا مراقبت از کارت "نُسُک" برای زائران حج ضروری است؟

 از روز ۲۵ ذی‌القعده و با افزایش تعداد زائران در عربستان سعودی، دست‌اندرکاران ذیربط در این کشور کارت‌های شناسایی را در اختیار همه زائران حج تمتع امسال قرار دادند و نداشتن آن موجب این خواهد شد که شخص فاقد کارت به عنوان زائر حج تمتع معرفی نشود و با وی برخورد صورت گیرد.

با توجه به اینکه تمامی دستگاه‌های انتظامی عربستان در نزدیکی حرمین یا خیابان‌ها در صورت ضرورت درخواست کارت شناسایی را داشته باشند، نبود آن موجب بروز مشکلاتی برای شخص زائر خواهد شد.

بر همین اساس، کارت شناسایی زائران ایرانی با نام نُسُک نیز در اختیار آنها قرار گرفته است که ضروری است تا زائران آن را همیشه همراه داشته باشند و در حفظ و حراست از آن نیز دقت به خرج دهند.

در صورتی که کارت مفقود شود، صدور المثنی نیز زمان‌بر است بنابراین توصیه می‌شود حتماً کارت را مراقبت کنند و عکس ویزا و عکس کارت نسک را نیز در گوشی همراه خود ثبت داشته باشند.

به گزارش تسنیم، کارت شناسایی نُسک از اعتبار قانونی برخوردار است و حاوی همه اطلاعات مهم و ضروری زائر است، همچنین با ارائه کارت شناسایی نسک امکان بهره‌مندی از خدمات ناوگان حمل و نقل برای زائر فراهم می‌شود.

برای ورود به مشاعر مقدسه نیز ارائه کارت نُسک الزامی و موجب تسهیل ورود زائر به مشاعر می‌شود علاوه بر این ارائه کارت شناسایی نسک ایجاد نظم ورود به چادر‌ها و محل اسکان حجاج را در پی دارد.

با توجه به اینکه کارت شناسایی نسک حاوی اطلاعات هویتی زائر است، از اهمیت بالایی برخوردار است و اطلاعات شرکت متولی ارائه خدمات به زائر نیز در آن قرار دارد. 

شماره تماس همگانی نیز روی آن درج شده که در صورت شدن گم شدن زائر می‌توان از آن بهره‌مند شد. 

عملیات رفت و اعزام حجاج و عوامل ایرانی به سرزمین وحی، دوشنبه ۲۱ خرداد پایان یافت و بدین ترتیب بیش از ۸۵ هزار و ۷۰۰ زائر از طریق این دو فرودگاه جده و مدینه به عربستان انتقال یافتند و در حال حاضر در سرزمین وحی هستند.

نخستین پرواز زائران ایرانی بامداد ۲۴ اردیبهشت ماه از ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد مدینه منوره انجام گرفت و در مدت ۳۰ روز عملیات رفت جمعاً با انجام ۳۷۹ پرواز به مقصد کشور عربستان انجام شد.

مناسک حج تمتع نیز از هشتم ذی‌الحجه آغاز خواهد شد.


12062877
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری دوجانبه در حاشیه هفتمین اجلاس مجمع زیست‌محیطی ملل متحد در نایروبی، شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران و مصدق ملک وزیر محیط‌زیست پاکستان بر ضرورت گسترش و به‌روزرسانی چارچوب همکاری‌های محیط زیستی میان د...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت نزدیک به ۴ تا ۵ هزار شبکه مستقیم در سراسر کشور دارد که شامل شبکه تسهیل‌گران، شبکه محلات، شبکه مناطق و سایر حوزه‌ها است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از برگزاری سومین مرحله آزمون انتخاب سردفتری ازدواج و طلاق پس از تصویب قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب وکار امروز ۲۰ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با بیان اینکه احزاب قانونی باید میدان‌دار رقابت سالم در انتخابات باشند، گفت: دولت موظف است شرایط حضور و مشارکت حداکثری مردم را فراهم کند و مساجد و محلات نیز برای برگزاری انتخاباتی پرشور و منظم فعال شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه از هدایت یک کشتی خصوصی به سمت ایران با حکم قضایی خبر داد و گفت: این کشتی حامل محموله تجاری ساختمانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به تمرکز ویژه رئیس‌جمهور بر ساماندهی حمل‌ونقل حومه‌ای پایتخت، از نهایی‌شدن ساختار شرکت حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که آموزش داوطلبان متناسب با شرایط بحرانی نبود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با توجه اعلام کار گروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در پایتخت از امروز پنج شنبه ۲۰ آذر تا اطلاع ثانوی  خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس‌راه راهور فراجا گفت:در مسیر سراوان - خاش در استان سیستان و بلوچستان، واژگونی یک دستگاه سواری پژو منجر به فوت ۵ نفر و مصدومیت ۷ مسافر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است