اجتماعی 10:05 - 24 خرداد 1403
در ایام برگزاری حج تمتع ۱۴۰۳، کارت شناسایی با نام نُسُک در اختیار زائران قرار گرفته که همراه نداشتن آن باعث بروز مشکلاتی برای زائر خواهد شد.

چرا مراقبت از کارت "نُسُک" برای زائران حج ضروری است؟

 از روز ۲۵ ذی‌القعده و با افزایش تعداد زائران در عربستان سعودی، دست‌اندرکاران ذیربط در این کشور کارت‌های شناسایی را در اختیار همه زائران حج تمتع امسال قرار دادند و نداشتن آن موجب این خواهد شد که شخص فاقد کارت به عنوان زائر حج تمتع معرفی نشود و با وی برخورد صورت گیرد.

با توجه به اینکه تمامی دستگاه‌های انتظامی عربستان در نزدیکی حرمین یا خیابان‌ها در صورت ضرورت درخواست کارت شناسایی را داشته باشند، نبود آن موجب بروز مشکلاتی برای شخص زائر خواهد شد.

بر همین اساس، کارت شناسایی زائران ایرانی با نام نُسُک نیز در اختیار آنها قرار گرفته است که ضروری است تا زائران آن را همیشه همراه داشته باشند و در حفظ و حراست از آن نیز دقت به خرج دهند.

در صورتی که کارت مفقود شود، صدور المثنی نیز زمان‌بر است بنابراین توصیه می‌شود حتماً کارت را مراقبت کنند و عکس ویزا و عکس کارت نسک را نیز در گوشی همراه خود ثبت داشته باشند.

به گزارش تسنیم، کارت شناسایی نُسک از اعتبار قانونی برخوردار است و حاوی همه اطلاعات مهم و ضروری زائر است، همچنین با ارائه کارت شناسایی نسک امکان بهره‌مندی از خدمات ناوگان حمل و نقل برای زائر فراهم می‌شود.

برای ورود به مشاعر مقدسه نیز ارائه کارت نُسک الزامی و موجب تسهیل ورود زائر به مشاعر می‌شود علاوه بر این ارائه کارت شناسایی نسک ایجاد نظم ورود به چادر‌ها و محل اسکان حجاج را در پی دارد.

با توجه به اینکه کارت شناسایی نسک حاوی اطلاعات هویتی زائر است، از اهمیت بالایی برخوردار است و اطلاعات شرکت متولی ارائه خدمات به زائر نیز در آن قرار دارد. 

شماره تماس همگانی نیز روی آن درج شده که در صورت شدن گم شدن زائر می‌توان از آن بهره‌مند شد. 

عملیات رفت و اعزام حجاج و عوامل ایرانی به سرزمین وحی، دوشنبه ۲۱ خرداد پایان یافت و بدین ترتیب بیش از ۸۵ هزار و ۷۰۰ زائر از طریق این دو فرودگاه جده و مدینه به عربستان انتقال یافتند و در حال حاضر در سرزمین وحی هستند.

نخستین پرواز زائران ایرانی بامداد ۲۴ اردیبهشت ماه از ترمینال سلام فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد مدینه منوره انجام گرفت و در مدت ۳۰ روز عملیات رفت جمعاً با انجام ۳۷۹ پرواز به مقصد کشور عربستان انجام شد.

مناسک حج تمتع نیز از هشتم ذی‌الحجه آغاز خواهد شد.


12062877
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از ۶۱۴ هزار خودروی دودزا و ابطال بیش از ۳۴۰۰ فقره معاینه فنی از ابتدای سال تاکنون خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در میدان نبرد دیجیتال امروز، نسل Z و آلفا در خط مقدم مبارزه با اطلاعات نادرست و اخبار جعلی قرار دارند. این نسل‌های جوان، به عنوان بومیان دیجیتال، سریع‌تر از همیشه اطلاعات را دریافت می‌کنند و یاد می‌گیرند که چگونه دستکاری، روایت‌های دروغین و...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: امروز تیمی به چین می‌روند که واگن‌ها را تحویل بگیرند. بارگیری و اقدامات اولیه آن انجام شده و امیدواریم سریعتر شاهد ورود این واگن‌ها به خطوط می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران گفت: بدهی سنگین سازمان تأمین اجتماعی به شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ، دلیل اصلی تأخیر در ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از ارسال پیامک‌های جعلی با موضوع «ثبت‌نام و انتخاب زمین روستایی در طرح نهضت ملی مسکن» به صورت گسترده در ۴۸ ساعت گذشته خبر داد و بر ضرورت احتیاط شهروندان تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معما گفت: دسترسی بزرگراه آیت‌الله سعیدی جنوب به روگذر میدان فتح غرب حداکثر تا دو ماه آینده تکمیل می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بعد از صدور حکم اعدام متهم ردیف اول شرکت خودروی رضایت خودرو طراوت نوین و تایید آن در دیوان عالی کشور، صبح امروز حکم این متهم اجرا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: امروز یکشنبه شانزدهم آذرماه نیز طرح زوج وفرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فاز دوم روددره فرحزاد در حالی رو به بهره‌برداری است که حفظ درختان ۵۰۰ ساله، ایجاد مسیرهای جنگلی و ساخت برج پرندگان، جذابیت این تفرجگاه طبیعی را دوچندان می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد زندانی که از ۱۴ سال قبل به جرم قتل زنی جوان و مجروح کردن پسر کوچکش به قصاص محکوم شده در حالی در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت که واحد صلح و سازش دادسرای جنایی تهران آخرین تلاش‌های خود را برای جلب رضایت اولیای دم آغاز کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است