اجتماعی 20:51 - 09 اسفند 1402
مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران گفت: با اهدای یک میلیارد و ششصد میلیون تومان از سوی خیر تهرانی، بدهی ۲۱ نفر از زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد پرداخت شد.

خیّر تهرانی یک میلیارد و ششصد میلیون تومان به ستاد دیه اهدا کرد

منوچهر رحمانی گفت: نیکوکاری که نخواست نامش اعلام شود، با پرداخت یک میلیارد و ششصد میلیون تومان بدهی ۲۱ نفر از زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد را پرداخت کرد تا در روز‌های پایانی سال نزد خانواده خود بازگردند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران تصریح کرد: این مرکز نهادی خیریه بوده و نیکوکاران به عنوان بازوان توانمند ستاد دیه امر کمک به آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: خیری که این اقدام بزرگ را انجام داد، گفت تمام این افراد نیازمند با دستان قدرتمند حضرت ابوالفضل (س) آزاد شده‌اند و من هیچ نقشی نداشته‌ام.

رحمانی بیان داشت: زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد چشم به دستان نیکوکاران دوخته‌اند تا در روز‌های پایانی سال نزد خانواده خویش بازگردند و فرزندانشان پدر یا مادر خود را پس از مدت‌ها بر سر سفره ببینند.

گفتنی است؛ نیکوکاران در مناسبت‌های خاص ملی و مذهبی بیش از ایام دیگر به کمک نیازمندان می‌شتابند و امسال همزمانی اعیاد شعبانیه و استقبال از ماه مبارک رمضان با روز‌های پایانی سال موجب شده خیرین بیشتر به میدان نیکی بشتابند.

بر اساس ستاد مردمی دیه استان تهران، خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد را دارند همواره می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۶۷۵۹۱۶ در این امر خیر سهیم باشند. همچنین در صورت تمایل ضمن مراجعه حضوری به ستاد دیه استان تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان میرزای شیرازی، اعرابی ۵، پلاک ۱۹، طبقه اول، شماره تلفن ۸۸۸۶۱۹۹۲ با نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند.

منبع: ایسنا


12034637
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سیصد و نود و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام ۲۲ معبر در پایتخت با حداکثر آراء موافق تغییر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اگر آقایان هم در امور خانه تکانی ورود کنند، سطح ایمنی کار بالا می‌رود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات اعلام کرد: حدود ۳۳ درصد پرونده‌های وارده به دادگاه عالی انتظامی قضات مربوط به وکلا است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس پیشگیری فراجا از کشف گسترده مواد مخدر، کالای قاچاق و سلاح غیرمجاز و دستگیری ۵۹۱ متهم در عملیات هفته گذشته ایستگاه‌های بازرسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار تصادفات گفت: در ۹ ماهه سال جاری حدود ۴ درصد افزایش در تعداد جان‌باختگان ثبت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سارقی که در کمتر از ۲۵ ثانیه پژو پرشیا سرقت می‌کرد به خاطر اختلاف با یکی از شاگردانش لو رفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از مسدودسازی سرشماره ارسال‌کننده پیامک برای تعدادی از شهروندان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۸ پروژه زیرساختی با حجم اعتباری ۱۵۱ میلیارد تومان به همت بنیاد علوی در ۲۶ شهرستان کشور به بهره‌برداری رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با رای اکثریت اعضای شورای شهر تهران بهای پارکینگ‌های شهرداری برای در سال آینده تعیین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران از آماده شدن آزادراه شهید شوشتری برای بهره‌برداری خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است