اجتماعی 20:51 - 09 اسفند 1402
مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران گفت: با اهدای یک میلیارد و ششصد میلیون تومان از سوی خیر تهرانی، بدهی ۲۱ نفر از زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد پرداخت شد.

خیّر تهرانی یک میلیارد و ششصد میلیون تومان به ستاد دیه اهدا کرد

منوچهر رحمانی گفت: نیکوکاری که نخواست نامش اعلام شود، با پرداخت یک میلیارد و ششصد میلیون تومان بدهی ۲۱ نفر از زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد را پرداخت کرد تا در روز‌های پایانی سال نزد خانواده خود بازگردند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران تصریح کرد: این مرکز نهادی خیریه بوده و نیکوکاران به عنوان بازوان توانمند ستاد دیه امر کمک به آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: خیری که این اقدام بزرگ را انجام داد، گفت تمام این افراد نیازمند با دستان قدرتمند حضرت ابوالفضل (س) آزاد شده‌اند و من هیچ نقشی نداشته‌ام.

رحمانی بیان داشت: زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد چشم به دستان نیکوکاران دوخته‌اند تا در روز‌های پایانی سال نزد خانواده خویش بازگردند و فرزندانشان پدر یا مادر خود را پس از مدت‌ها بر سر سفره ببینند.

گفتنی است؛ نیکوکاران در مناسبت‌های خاص ملی و مذهبی بیش از ایام دیگر به کمک نیازمندان می‌شتابند و امسال همزمانی اعیاد شعبانیه و استقبال از ماه مبارک رمضان با روز‌های پایانی سال موجب شده خیرین بیشتر به میدان نیکی بشتابند.

بر اساس ستاد مردمی دیه استان تهران، خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد را دارند همواره می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۶۷۵۹۱۶ در این امر خیر سهیم باشند. همچنین در صورت تمایل ضمن مراجعه حضوری به ستاد دیه استان تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان میرزای شیرازی، اعرابی ۵، پلاک ۱۹، طبقه اول، شماره تلفن ۸۸۸۶۱۹۹۲ با نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند.

منبع: ایسنا


12034637
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان تهران از احداث و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در ساختمان‌های دادگستری کل استان تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: گسترش قرارداد‌های پیش‌فروش ساختمان، در کنار نیاز واقعی بازار مسکن به تأمین مالی پروژه‌ها، علت بروز دعاوی گسترده و حتی پرونده‌های کثیرالشاکی را فراهم کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ششم اسفند تا ساعت ۸ صبح روز شنبه نهم اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی ۵۷۲ نیروی عملیاتی این جمعیت در ۱۷۳ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از ۱۵ سال وقفه در اجرای یکی از ظرفیت‌های کلیدی قانون نوسازی، نخستین جلسه هیئت موضوع ماده ۹ با محوریت تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۵ تهران گفت: از زنان کسبه آسیب‌دیده در بازار جنت با استقرار ۳۷ غرفه جدید حمایت می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از آزادسازی و بازگشایی بیش از ۲۸ هزار مترمربع از معابر شهری در قالب صدور پروانه‌های تخریب و نوسازی برای املاک واقع در مسیر معابر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به فرسودگی ۴۷درصدی ناوگان شخصی، عمومی و موتورسیکلت‌ها در کشور گفت: با افزایش قیمت خودرو، مردم ناچار به خرید مدل‌های پایین‌تر شده‌اند که گاهی ایمنی کافی ندارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ گفت: طرح توسعه و آبادانی محله هرندی در کمیسیون ماده پنج مصوب شد و به زودی آن را آغاز می‌کنیم. همچنین پروژه‌ای بزرگ در اطراف میدان شوش داریم که در همین دوره کلنگ زنی خواهد شد. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» منطقه یک تهران با هدف تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل پاک و حمایت از توسعه ناوگان برقی، اجرای طرح احداث ۶ جایگاه شارژ خودرو‌های برقی در نقاط کلیدی و پرتردد منطقه را در دستور کار قرار داده است که تاکنون ۲ جایگاه آن به بهره‌برداری رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است