اجتماعی 20:51 - 09 اسفند 1402
مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران گفت: با اهدای یک میلیارد و ششصد میلیون تومان از سوی خیر تهرانی، بدهی ۲۱ نفر از زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد پرداخت شد.

خیّر تهرانی یک میلیارد و ششصد میلیون تومان به ستاد دیه اهدا کرد

منوچهر رحمانی گفت: نیکوکاری که نخواست نامش اعلام شود، با پرداخت یک میلیارد و ششصد میلیون تومان بدهی ۲۱ نفر از زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد را پرداخت کرد تا در روز‌های پایانی سال نزد خانواده خود بازگردند.

مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران تصریح کرد: این مرکز نهادی خیریه بوده و نیکوکاران به عنوان بازوان توانمند ستاد دیه امر کمک به آزادی زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد را بر عهده دارند.

وی ادامه داد: خیری که این اقدام بزرگ را انجام داد، گفت تمام این افراد نیازمند با دستان قدرتمند حضرت ابوالفضل (س) آزاد شده‌اند و من هیچ نقشی نداشته‌ام.

رحمانی بیان داشت: زندانیان نیازمند جرایم غیرعمد چشم به دستان نیکوکاران دوخته‌اند تا در روز‌های پایانی سال نزد خانواده خویش بازگردند و فرزندانشان پدر یا مادر خود را پس از مدت‌ها بر سر سفره ببینند.

گفتنی است؛ نیکوکاران در مناسبت‌های خاص ملی و مذهبی بیش از ایام دیگر به کمک نیازمندان می‌شتابند و امسال همزمانی اعیاد شعبانیه و استقبال از ماه مبارک رمضان با روز‌های پایانی سال موجب شده خیرین بیشتر به میدان نیکی بشتابند.

بر اساس ستاد مردمی دیه استان تهران، خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد را دارند همواره می‌توانند از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۹۶۷۵۹۱۶ در این امر خیر سهیم باشند. همچنین در صورت تمایل ضمن مراجعه حضوری به ستاد دیه استان تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان میرزای شیرازی، اعرابی ۵، پلاک ۱۹، طبقه اول، شماره تلفن ۸۸۸۶۱۹۹۲ با نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند.

منبع: ایسنا


12034637
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل فراجا در بازدید از ایست و بازرسی‌ها، ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی مأموران انتظامی، تأکید کرد که امنیت مردم، نتیجه‌ بیداری‌ها و خستگی‌ناپذیری نیروهای پلیس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران، راه‌های همراهی مردم نیکوکار در اجرای طرح‌های اطعام و احسان حسینی و همچنین پویش «به عشق حسین (ع)» برای حمایت از نیازمندان در ایام محرم و صفر را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضائیه در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار گفت: خون شهدا نماد وحدت داخلی و رسوایی رژیم صهیونیستی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: ایران اسلامی امروز در برابر جهان کفر ایستاده و با پیروزی در جنگی نابرابر، همچنان به پیشرفت‌های خود ادامه می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌نویس اصلاحی دستورالعمل اداری حوادث ناشی از کار با هدف صیانت از سلامت نیروی کار توسط مدیران وزارت کار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» توجه به کودکان کم‌توان ذهنی در شرایط بحرانی بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ️سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط‌زیست منطقه ۱۸ شهرداری تهران از تسری آموزش تفکیک پسماند و پویش نگهداشت شهر در هیئات مذهبی هم‌زمان با ایام ماه محرم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس شبیه‌خوانی «شبیه نور» با مشارکت خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و خانه هنرمندان ایران در محوطه خانه هنرمندان برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه دستاورد‌های بی شماری برای ما داشت، گفت: یکی از این دستاورد‌ها، نشان دادن توان نظامی بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ارتباطات مترو از سرویس‌دهی رایگان مترو در خطوط یک و سه، برای شرکت‌کنندگان در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار، از ساعت ۱۷ امروز خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است