اجتماعی 19:47 - 15 مرداد 1399

آغاز پخش تیزرهای آموزشی راهور در متروی تهران 

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی همه خانی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران گفت: با توجه به اهمیت موضوع آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک در بین اقشار مختلف جامعه و دستورات فرمانده محترم انتظامی تهران بزرگ و پیگیری‌های رئیس پلیس راهور فاتب، کلیپ‌ها و تیزرهایی با موضوعات مختلف آموزشی تهیه و در اختیار متروی تهران قرار داده شده است.

وی ادامه داد: این تیزرها با محوریت و موضوعات مختلفی چون عدم استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، استفاده از کلاه ایمنی، رعایت سرعت و سبقت، استفاده از کمربند ایمنی و دیگر موضوعاتی که به رانندگان و موتورسیکلت سواران مربوط می‌شود، می‌باشد.

این مقام انتظامی گفت: در این تیزرهای کوتاه سعی شده عواقب سرعت بالا و سبقت‌های ناگهانی، عدم استفاده از کلاه ایمنی و عدم استفاده از کمربند ایمنی به زبانی ساده بیان شود و رانندگان را با خطرات ناشی از این کار آشنا کند.

وی افزود: پیش بینی می‌شود با پخش این تیزر و تیزرها و فیلم‌های مشابه دیگر فرهنگ سازی ترافیک در بین قشر جامعه به ویژه رانندگان وسایل نقلیه ارتقا یابد و بتوان از آن برای رعایت فرهنگ ترافیک بهره برد.


10654634
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت بر توسعه اعزام زائران به عتبات عالیات و طراحی بسته‌های متنوع و مقرون‌به‌صرفه برای اقشار مختلف جامعه تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در برخی محور‌های کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های منتهی به پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: قوانین انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا به منظور حفظ شفافیت و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده در فرآیند انتخابات وضع شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک انبار لوازم الکترونیکی در محدوده لاله‌زار خبر داد و اعلام کرد: نیرو‌های عملیاتی در حال مهار حریق هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد، در مجموع ۲.۵ همت دیگر از مطالبات مراکز درمانی غیردانشگاهی و بخش خصوصی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خداییان در نشست هم‌اندیشی با مسئولان هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری بر ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های تخلفات اداری حداکثر ظرف سه ماه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری از معلولیت‌ها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: از ابتدای اسفندماه شرایطی فراهم شده تا دارندگان سفر کارت معلولان ایران (سماکارت) بتوانند از تاکسی‌های اینترنتی استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا از کشف، ۷ هزار و ۷۹۹ مترمکعب چوب قاچاق و توقیف بیش از سه هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو قاچاقچی در یک سال گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: قضات باید در ماه رمضان با صدور احکام عادلانه و رسیدگی به پرونده‌های معوق، گره‌گشایی واقعی از کار مردم کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: انتخابات مظهر حاکمیت مردم و جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است