بین‌الملل 19:59 - 31 اردیبهشت 1401

موضع گیری رئیس پارلمان عراق درباره عادی سازی روابط با تل آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ناس نیوز، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق اعلام کرد: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون ممانعت از عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است.

وی افزود: روند تحولات نشان می دهد که ما با چالشهای مهمی دست و پنجه نرم می کنیم که موضع کوبنده و قاطع و واقعی ما را طلب می کند. روند تحولات به حدی رسیده است که نمی توان در قبال آن سکوت کرد و تعلل و اهمال کاری نباید انجام شود ما به عنوان نمایندگان ملتمان قبل از مسئولیت سیاسی، مسئولیت اخلاقی و دینی داریم که شهامت را طلب می کند.

الحلبوسی با اشاره به تحرکات نظامیان صهیونیست در اراضی اشغالی گفت که شیرین ابوعاقله خبرنگار فقید شبکه الجزیره، به نماد فداکاری و شرافت در مطبوعات و رسانه‌ها تبدیل شده است.

وی افزود: اقدامات رژیم موقت صهیونیستی، از جنایتکاری این رژیم و نادیده گرفتن آشکار تمامی ارزشها و اصول انسانی پرده برداشت و نشان داد که ان رژیم، قوانین و مقررات بین المللی را به صورت آشکار، زیر پا می‌گذارد.

الحلبوسی گفت: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون منع عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است؛ تصمیمی که بازتاب واقعی و واضح اراده مردم عراق است.

وی با بیان اینکه مسئله فلسطین از چند دهه پیش، در صدر اولویتهای ملت عراق قرار دارد، ادامه داد، وضعیت قدس و سرزمین های اشغالی، به ویژه مقدسات اسلامی و مسیحی، مستلزم اتخاذ موضع عربی است که به اتخاذ یک موضع بین المللی شفاف منجر شود و بر اساس آن، قطعنامه‌های بین المللی صادر شده به نفع مسئله فلسطین اجرایی شود.


11568737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به مسکو خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی گزارش دادند که تماس تلفنی ترامپ و مادورو آخرین تلاش برای جلوگیری از جنگ دو کشور بوده و آمریکا بر استعفای مادورو اصرار داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاست دوگانه اردوغان، منطقه را به سمت احیای ایدئولوژیک و نظامی‌گری عثمانی سوق می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطینی تنها راه حل پایدار برای وضعیت کنونی است، هرچند (رژیم) اسرائیل هنوز آن را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا و مقامات وقت را متهم کرد که با عدم نظارت کافی بر ورود مهاجران، کشور را دچار بحران کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا مذاکرات صلح را از ساعتی پیش آغاز کردند تا طرح اصلاح‌شده برای پایان دادن به جنگ را نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در اندونزی تا کنون بیش از ۴۰۰ کشته و ۴۰۰ مفقودی بر جای گذاشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است