بین‌الملل 19:59 - 31 اردیبهشت 1401

موضع گیری رئیس پارلمان عراق درباره عادی سازی روابط با تل آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ناس نیوز، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق اعلام کرد: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون ممانعت از عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است.

وی افزود: روند تحولات نشان می دهد که ما با چالشهای مهمی دست و پنجه نرم می کنیم که موضع کوبنده و قاطع و واقعی ما را طلب می کند. روند تحولات به حدی رسیده است که نمی توان در قبال آن سکوت کرد و تعلل و اهمال کاری نباید انجام شود ما به عنوان نمایندگان ملتمان قبل از مسئولیت سیاسی، مسئولیت اخلاقی و دینی داریم که شهامت را طلب می کند.

الحلبوسی با اشاره به تحرکات نظامیان صهیونیست در اراضی اشغالی گفت که شیرین ابوعاقله خبرنگار فقید شبکه الجزیره، به نماد فداکاری و شرافت در مطبوعات و رسانه‌ها تبدیل شده است.

وی افزود: اقدامات رژیم موقت صهیونیستی، از جنایتکاری این رژیم و نادیده گرفتن آشکار تمامی ارزشها و اصول انسانی پرده برداشت و نشان داد که ان رژیم، قوانین و مقررات بین المللی را به صورت آشکار، زیر پا می‌گذارد.

الحلبوسی گفت: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون منع عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است؛ تصمیمی که بازتاب واقعی و واضح اراده مردم عراق است.

وی با بیان اینکه مسئله فلسطین از چند دهه پیش، در صدر اولویتهای ملت عراق قرار دارد، ادامه داد، وضعیت قدس و سرزمین های اشغالی، به ویژه مقدسات اسلامی و مسیحی، مستلزم اتخاذ موضع عربی است که به اتخاذ یک موضع بین المللی شفاف منجر شود و بر اساس آن، قطعنامه‌های بین المللی صادر شده به نفع مسئله فلسطین اجرایی شود.


11568737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های دولتی لبنان گزارش دادند که اسرائیل روز پنجشنبه چندین حمله به جنوب و شرق لبنان انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات بهداشتی می‌گویند مرگ و میر ناشی از سرما در بحبوحه وخامت اوضاع انسانی به ۱۳ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اتحادیه اروپا نشستی مهم با موضوع وام غرامت اوکراین در دستور کار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در بحبوحه تهدیدات ترامپ از ارتش کلمبیا درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنگره آمریکا تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه در زمان بشار اسد را به طور دائم لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار روستوف می‌گوید پهپاد‌های اوکراینی به یک نفتکش در بندر روستوف روسیه حمله کردند و باعث مرگ تعدادی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل اعلام کرده است که ایران پس از جنگ ۱۲ روزه از اهداف خود از جمله نابودی این رژیم دست نکشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا فروش تسلیحات به ارزش ۱۱.۱ میلیارد دلار به تایوان را تأیید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله آمریکا به یک کشتی که مدعی است در قاچاق مواد مخدر در اقیانوس آرام دست داشته است، ۴ کشته بر جا گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشورش می‌خواهد حقوق نفتی که گفته می‌شود ونزوئلا تصاحب کرده است را پس بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است