بین‌الملل 19:59 - 31 اردیبهشت 1401

موضع گیری رئیس پارلمان عراق درباره عادی سازی روابط با تل آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ناس نیوز، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق اعلام کرد: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون ممانعت از عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است.

وی افزود: روند تحولات نشان می دهد که ما با چالشهای مهمی دست و پنجه نرم می کنیم که موضع کوبنده و قاطع و واقعی ما را طلب می کند. روند تحولات به حدی رسیده است که نمی توان در قبال آن سکوت کرد و تعلل و اهمال کاری نباید انجام شود ما به عنوان نمایندگان ملتمان قبل از مسئولیت سیاسی، مسئولیت اخلاقی و دینی داریم که شهامت را طلب می کند.

الحلبوسی با اشاره به تحرکات نظامیان صهیونیست در اراضی اشغالی گفت که شیرین ابوعاقله خبرنگار فقید شبکه الجزیره، به نماد فداکاری و شرافت در مطبوعات و رسانه‌ها تبدیل شده است.

وی افزود: اقدامات رژیم موقت صهیونیستی، از جنایتکاری این رژیم و نادیده گرفتن آشکار تمامی ارزشها و اصول انسانی پرده برداشت و نشان داد که ان رژیم، قوانین و مقررات بین المللی را به صورت آشکار، زیر پا می‌گذارد.

الحلبوسی گفت: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون منع عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است؛ تصمیمی که بازتاب واقعی و واضح اراده مردم عراق است.

وی با بیان اینکه مسئله فلسطین از چند دهه پیش، در صدر اولویتهای ملت عراق قرار دارد، ادامه داد، وضعیت قدس و سرزمین های اشغالی، به ویژه مقدسات اسلامی و مسیحی، مستلزم اتخاذ موضع عربی است که به اتخاذ یک موضع بین المللی شفاف منجر شود و بر اساس آن، قطعنامه‌های بین المللی صادر شده به نفع مسئله فلسطین اجرایی شود.


11568737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عفو نتانیاهو نه نشانه قدرت اسرائیل، بلکه پرده‌برداری از فرسودگی و پوسیدگی عمیق ساختاری آن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اوکراینی اعلام کردند که طرح به‌روز شده‌ای برای خاتمه جنگ با روسیه را به واشنگتن ارسال کرده‌اند، طرحی که بر اساس آن دیدگاه‌های کی‌یف در نظر گرفته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ونزوئلا با محکوم کردن توقیف یک نفتکش توسط نیرو‌های آمریکایی در سواحل خود، این اقدام را «دزدی دریایی بین‌المللی» و بخشی از برنامه عمدی واشنگتن برای غارت منابع انرژی این کشور عنوان کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفر در آتش‌سوزی بازار در سن پترزبورگ روسیه کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که ایالات متحده یک نفتکش را در سواحل ونزوئلا توقیف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایسلند به عنوان پنجمین کشور در اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن ۲۰۲۶، انصراف خود را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که در هفته جاری ممکن است خبر‌هایی درباره پایان جنگ منتشر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی موقت سازمان ملل در لبنان اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی دیروز به یک گشت یونیفیل در خط آبی شلیک کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای روز هفتم دی ماه در تفرجگاه مارالاگو برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکرات بر سر حل و فصل اوکراین در مورد طرح آمریکا، ضمانت‌های امنیتی و بهبود اقتصادی به هیچ وجه تمام نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است