بین‌الملل 19:59 - 31 اردیبهشت 1401

موضع گیری رئیس پارلمان عراق درباره عادی سازی روابط با تل آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ناس نیوز، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق اعلام کرد: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون ممانعت از عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است.

وی افزود: روند تحولات نشان می دهد که ما با چالشهای مهمی دست و پنجه نرم می کنیم که موضع کوبنده و قاطع و واقعی ما را طلب می کند. روند تحولات به حدی رسیده است که نمی توان در قبال آن سکوت کرد و تعلل و اهمال کاری نباید انجام شود ما به عنوان نمایندگان ملتمان قبل از مسئولیت سیاسی، مسئولیت اخلاقی و دینی داریم که شهامت را طلب می کند.

الحلبوسی با اشاره به تحرکات نظامیان صهیونیست در اراضی اشغالی گفت که شیرین ابوعاقله خبرنگار فقید شبکه الجزیره، به نماد فداکاری و شرافت در مطبوعات و رسانه‌ها تبدیل شده است.

وی افزود: اقدامات رژیم موقت صهیونیستی، از جنایتکاری این رژیم و نادیده گرفتن آشکار تمامی ارزشها و اصول انسانی پرده برداشت و نشان داد که ان رژیم، قوانین و مقررات بین المللی را به صورت آشکار، زیر پا می‌گذارد.

الحلبوسی گفت: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون منع عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است؛ تصمیمی که بازتاب واقعی و واضح اراده مردم عراق است.

وی با بیان اینکه مسئله فلسطین از چند دهه پیش، در صدر اولویتهای ملت عراق قرار دارد، ادامه داد، وضعیت قدس و سرزمین های اشغالی، به ویژه مقدسات اسلامی و مسیحی، مستلزم اتخاذ موضع عربی است که به اتخاذ یک موضع بین المللی شفاف منجر شود و بر اساس آن، قطعنامه‌های بین المللی صادر شده به نفع مسئله فلسطین اجرایی شود.


11568737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله مردان مسلح به روستایی در ایالت زامفارا در شمال غربی نیجریه، حداقل ۵۰ نفر کشته و چندین زن و کودک ربوده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویترز می‌نویسد رئیس جمهور آمریکا در حالی این کشور را به سمت جنگ با ایران سوق می‌دهد که مشاورانش بر تمرکز بر اقتصاد داخلی تأکید دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اسپانیا حضور کمیسیون اروپا در جلسه افتتاحیه هیئت صلح ترامپ در واشنگتن را «اشتباه» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روز جمعه، دیوان عالی آمریکا به طور ناگهانی مسیری که توسط قدرت و تهدید ترامپ طی می‌شد را تغییر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید گزارش داد که ایالات متحده پس از حکم دیوان عالی، برخی از تعرفه‌ها را لغو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز به نقل از منابعی در پنتاگون گزارش داد که صد‌ها سرباز آمریکایی از قطر و بحرین خارج شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد آمریکایی گفته است که کشورش قبل از تصمیم‌گیری در مورد نحوه ادامه کار و ادامه مذاکرات منتظر پیشنهاد ایران خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنچه در پس این سلسله اقدامات ضد ایرانی اتحادیه اروپا دیده می‌شود، نه اقتدار فزاینده، بلکه تلاش برای جلوگیری از محو شدن در حاشیه نظم در حال تغییر جهانی است؛ نظمی که در آن، اروپا بیش از هر زمان دیگری با این پرسش بنیادین مواجه است: آیا هنوز یک...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی ایالات متحده اعلام کرد که ارتش حمله‌ای مرگبار علیه یک کشتی مظنون به قاچاق مواد مخدر در شرق اقیانوس آرام انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پیشین نیروی دریایی رژیم صهیونیستی با اشاره به نشانه‌های میدانی اعلام کرد که برخلاف فضاسازی‌های رسانه‌ای، آغاز جنگ میان آمریکا و ایران در روز‌های آینده محتمل نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است