بین‌الملل 19:59 - 31 اردیبهشت 1401

موضع گیری رئیس پارلمان عراق درباره عادی سازی روابط با تل آویو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ناس نیوز، محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق اعلام کرد: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون ممانعت از عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است.

وی افزود: روند تحولات نشان می دهد که ما با چالشهای مهمی دست و پنجه نرم می کنیم که موضع کوبنده و قاطع و واقعی ما را طلب می کند. روند تحولات به حدی رسیده است که نمی توان در قبال آن سکوت کرد و تعلل و اهمال کاری نباید انجام شود ما به عنوان نمایندگان ملتمان قبل از مسئولیت سیاسی، مسئولیت اخلاقی و دینی داریم که شهامت را طلب می کند.

الحلبوسی با اشاره به تحرکات نظامیان صهیونیست در اراضی اشغالی گفت که شیرین ابوعاقله خبرنگار فقید شبکه الجزیره، به نماد فداکاری و شرافت در مطبوعات و رسانه‌ها تبدیل شده است.

وی افزود: اقدامات رژیم موقت صهیونیستی، از جنایتکاری این رژیم و نادیده گرفتن آشکار تمامی ارزشها و اصول انسانی پرده برداشت و نشان داد که ان رژیم، قوانین و مقررات بین المللی را به صورت آشکار، زیر پا می‌گذارد.

الحلبوسی گفت: پارلمان عراق تصمیم شجاعانه خود را برای تصویب قانون منع عادی‌سازی روابط بغداد با رژیم غاصب صهیونیستی گرفته است؛ تصمیمی که بازتاب واقعی و واضح اراده مردم عراق است.

وی با بیان اینکه مسئله فلسطین از چند دهه پیش، در صدر اولویتهای ملت عراق قرار دارد، ادامه داد، وضعیت قدس و سرزمین های اشغالی، به ویژه مقدسات اسلامی و مسیحی، مستلزم اتخاذ موضع عربی است که به اتخاذ یک موضع بین المللی شفاف منجر شود و بر اساس آن، قطعنامه‌های بین المللی صادر شده به نفع مسئله فلسطین اجرایی شود.


11568737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان می‌گوید گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای در ژنو موقتا و برای استراحت مذاکره‌کنندگان پایان یافته و مجددا در ادامه امروز، از سر گرفته می‌شود. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان اعلام کرد دو طرف در مذاکرات غیرمستقیم ژنو با میانجی‌گری مسقط، نسبت به ایده‌ها و راه‌حل‌های جدید برای دستیابی به توافقی عادلانه و پایدار درباره برنامه هسته‌ای ایران، انعطاف‌پذیری نشان داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز مدعی است ایران با تأکید بر حق خود در غنی‌سازی صلح‌آمیز، پیشنهادی شامل تعلیق فعالیت‌ها، حفظ سطحی از غنی‌سازی برای تحقیقات پزشکی و مشارکت در یک کنسرسیوم منطقه‌ای را روی میز گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با تأکید بر اهمیت موضوعات هسته‌ای در مذاکرات آتی صلح اوکراین، گفت موضع روسیه ثابت و تغییرناپذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت با برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا ۱.۵ درصد کاهش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تصاویر ماهواره‌ای جدید، نیروی دریایی آمریکا شناور‌های خود را از پایگاهش در بحرین خارج کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان تصویری از دیدار البوسعیدی با ویتکاف و کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، در ژنو منتشر کرد که حاکی از تداوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسکو و کی‌یف در چهارمین سالگرد جنگ، جدیدترین تبادل پیکر‌های کشته‌شدگان را انجام دادند. روسیه پیکر ۱۰۰۰ سرباز اوکراینی را تحویل داد و اجساد ۳۵ نظامی خود را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد دو شهروند روس را که قصد ترور یک مقام عالی‌رتبه نظامی را با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین داشتند، دستگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ژنو با یکدیگر دیدار و درباره آخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران رایزنی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است