سیاسی 04:07 - 10 آبان 1403
سیدعباس عراقچی و وزیر خارجه قطر در خصوص تحولات منطقه و روابط دوجانبه رایزنی کردند.

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان و بدر عبدالعاطی وزیر خارجه قطر، چهارشنبه شب در یک تماس تلفنی، در خصوص تحولات منطقه و روابط دوجانبه رایزنی کردند.

دو طرف در این گفتگو با خطرناک توصیف کردن شرایط منطقه، بر ضرورت تلاش فوری و مؤثر جامعه جهانی برای برقراری اتش‌بس در لبنان و غزه تاکید کرده و نقش کشور‌های اسلامی در این خصوص را ویژه دانستند.

دو وزیر همچنین با ابراز رضایت از روند مثبت گفتگو‌های دو کشور در ماه‌های اخیر از جمله دیدار اخیر دو رئیس جمهور در کازان روسیه، بر تداوم این گفتگو‌ها در راستای منافع دو کشور و دو ملت ایران و مصر تاکید کردند.


12110867
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر ارتباط رئیس‌جمهور آمریکا با جفری اپستین و نخستین جلسه دادگاه پژمان جمشیدی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق بودجه می‌گوید مالیات‌ها و افزایش حقوق به‌صورت پلکانی اعمال می‌شود و امید است که به عدالت مالیاتی و عدالت در پرداخت نزدیک‌تر شویم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های خود با وزرای خارجه کشور‌های منطقه، شامگاه امشب (شنبه) با فواد حسین وزیر خارجه عراق به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با برخی از اجزای لایحه بودجه ۱۴۰۵ درباره تعرفه افزایش پلکانی مصرف گاز، سوخت مایع و برق بخش کشاورزی برای سال آینده موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا که دولت آمریکا را ترغیب به تشدید فشار اقتصادی بر ایران کرده است، نوشت: اعمال فشار اقتصادی جنایت علیه بشریت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهوری از برگزاری آیین آیین یادبود سراسری چهلم جانباختگان حوادث دی‌ماه خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به کنفرانس امنیتی مونیخ، اتحادیه اروپا «سردرگم» و «ناتوان از درک تحولات» ایران توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اراده دولت و رئیس جمهور بر واردات خودرو است گفت: امسال هم ۲۰۰ همت برای تعرفه پیش بینی شد که متاسفانه به آن عمل نشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با نرخ مصارف انرژی مازاد بر الگوی مصرف در سال ۱۴۰۵ موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش الزامات منابع لایحه بودجه، با عوارض و جریمه‌های تعیین شده از چاه‌های مجاز و غیرمجاز کشاورزی موافقت کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است