بین‌الملل 00:02 - 10 فروردین 1402

ولیعهد امارات پس از یکسال تعیین شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گلف نیوز، سرانجام با تأخیری تقریباً یکساله، «محمد بن زاید»، رئیس امارات متحده عربی ولیعهد خود را تعیین کرد.

محمد بن زاید با صدور حکمی، بزرگترین پسرش، «شیخ خالد بن محمد بن زائد آل نهیان» را که همزمان حاکم ابوظبی است، به عنوان ولیعهد خود منصوب کرد.

بن زاید همچنین یکی از برادران خود با نام «شیخ منصور بن زاید آل نهیان» را به عنوان معاون نخست وزیر و وزیر دادگستری امارات منصوب کرد.

«محمد بن زاید»، رئیس فعلی امارات متحده عربی سال گذشته پس از درگذشت برادرش به ریاست امارات متحده عربی رسید و از آن زمان تا کنون ولیعهد خود را تعیین نکرده بود.

گفته شده احکام جدید حاکم امارات با تصویب شورای عالی فدرال این کشور صورت گرفته است. در احکام جدید همچنین «شیخ محمد بن راشد آل مکتوم»، که اکنون حاکم دبی است، به عنوان معاون رئیس امارات منصوب شده است. محمد بن زاید همچنین برادرش، «شیخ هزاع بن زاید آل نهیان» را معاون خود و برادر دیگرش را با نام «شیخ طحنون بن زائد آل نهیان» معاون حاکم ابوظبی اعلام کرد.

امارات متحده عربی از مجموع هفت امارت یا همان شیخ نشین شکل گرفته است. به همین دلیل این کشور به کشور شیخ نشین ها معروف شده است. کمتر از نیمی از اماراتی‌ها، اصالت اماراتی دارند و بقیه، مهاجرین کشورهای دیگر از جمله ایران و بحرین و هند هستند. دین بیش از ۹۵ درصد از اهالی امارات، اسلام است. شورای عالی فدرال بالاترین نهاد سیاسی در امارات متحده عربی با ریاست رئیس کل امارات محسوب می‌شود که متشکل از امارت‌های هفتگانه است. وظایف شورای عالی فدرال در امارات تغییر سیاست کلی کشور، انتخاب ریاست جمهور، انتخاب نخست وزیر و همین طور انتخاب رئیس و قضات دیوان عالی این کشور است.


11851281
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیأتی ۶۵ نفره از مقام‌ها و فعالان اقتصادی خراسان رضوی به ریاست استاندار این استان امروز وارد هرات شد تا ظرفیت‌های مشترک تجاری و صنعتی دو طرف را بررسی و توافقات سفر پیشین مقامات هرات به مشهد را پیگیری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار هفته گذشته رئیس‌جمهور آمریکا و ولیعهد عربستان با فشار ترامپ برای پیوستن عربستان به توافق‌های «ابراهیم» و مقاومت محمد بن سلمان همراه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع پاکستان با حمله لفظی بی‌سابقه به طالبان اعلام کرد اسلام‌آباد پس از افزایش حملات تروریستی، هیچ امیدی به همکاری این گروه ندارد و اعتماد به طالبان افغانستان را «حماقت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین دفتر حمایت حقوقی از اتباع خارجی و سرمایه‌گذاری تجاری مرکز وکلای قوه قضاییه با حضور جمعی از مسئولان قضایی در مشهد آغاز به کار کرد؛ دفتری که هدف آن توسعه خدمات حقوقی، حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی و تقویت دیپلماسی حقوقی در سطح منطقه است....
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحاد ملی کردستان تاکید کرد که نامزد خود برای ریاست جمهوری عراق را پس از صدور تصمیم نهایی دفتر سیاسی معرفی خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا اعتراف کرد که توانایی ناتو برای تغییر جریان نبرد محدود است و این وضعیت ممکن است کی‌یف را مجبور به دادن امتیازات در مذاکرات کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور دیپلماتیک رئیس امارات، اقدام ترامپ در درج برخی شاخه‌های اخوان‌المسلمین در فهرست «سازمان‌های تروریستی» را تاریخی و شجاعانه توصیف کرد!
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع نزدیک به نتانیاهو انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس ستاد ارتش اسرائیل را «اشتباه فاحش» خواندند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی هر روز بیش از پیش در باتلاقی که خود ساخته گرفتارتر می‌شود و تاریخ گواه خواهد بود که ۷ اکتبر ۲۰۲۳ نقطه عطفی راهبردی در مسیر افول یک رژیم اشغالگر، جنایت‌کار و رو به زوال بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از سقوط قیمت نفت به پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر، قیمت‌ها امروز با اندکی رشد به دلیل احتمال دستیابی به توافق صلح میان اوکراین و روسیه رو‌به‌رو شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است