بین‌الملل 00:02 - 10 فروردین 1402

ولیعهد امارات پس از یکسال تعیین شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گلف نیوز، سرانجام با تأخیری تقریباً یکساله، «محمد بن زاید»، رئیس امارات متحده عربی ولیعهد خود را تعیین کرد.

محمد بن زاید با صدور حکمی، بزرگترین پسرش، «شیخ خالد بن محمد بن زائد آل نهیان» را که همزمان حاکم ابوظبی است، به عنوان ولیعهد خود منصوب کرد.

بن زاید همچنین یکی از برادران خود با نام «شیخ منصور بن زاید آل نهیان» را به عنوان معاون نخست وزیر و وزیر دادگستری امارات منصوب کرد.

«محمد بن زاید»، رئیس فعلی امارات متحده عربی سال گذشته پس از درگذشت برادرش به ریاست امارات متحده عربی رسید و از آن زمان تا کنون ولیعهد خود را تعیین نکرده بود.

گفته شده احکام جدید حاکم امارات با تصویب شورای عالی فدرال این کشور صورت گرفته است. در احکام جدید همچنین «شیخ محمد بن راشد آل مکتوم»، که اکنون حاکم دبی است، به عنوان معاون رئیس امارات منصوب شده است. محمد بن زاید همچنین برادرش، «شیخ هزاع بن زاید آل نهیان» را معاون خود و برادر دیگرش را با نام «شیخ طحنون بن زائد آل نهیان» معاون حاکم ابوظبی اعلام کرد.

امارات متحده عربی از مجموع هفت امارت یا همان شیخ نشین شکل گرفته است. به همین دلیل این کشور به کشور شیخ نشین ها معروف شده است. کمتر از نیمی از اماراتی‌ها، اصالت اماراتی دارند و بقیه، مهاجرین کشورهای دیگر از جمله ایران و بحرین و هند هستند. دین بیش از ۹۵ درصد از اهالی امارات، اسلام است. شورای عالی فدرال بالاترین نهاد سیاسی در امارات متحده عربی با ریاست رئیس کل امارات محسوب می‌شود که متشکل از امارت‌های هفتگانه است. وظایف شورای عالی فدرال در امارات تغییر سیاست کلی کشور، انتخاب ریاست جمهور، انتخاب نخست وزیر و همین طور انتخاب رئیس و قضات دیوان عالی این کشور است.


11851281
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منایع صهیونیستی بر این باورند که در صورت اقدام نظامی آمریکا، احتمال پاسخ موشکی دوربرد ایران به اراضی اشغالی بسیار بالاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خواهر رهبر کره شمالی از تعهد سئول برای جلوگیری از هرگونه تجاوز پهپادی مکرر به کره شمالی استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امروز اولین جلسه هیئت صلح تشکیل شده توسط ترامپ است که کارشناسان تردید‌های زیادی درباره انگیزه‌های واقعی و میزان تاثیرگذاری آن مطرح کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا تصمیم گرفته است که پس از کاهش تدریجی نیرو‌ها در ماه‌های گذشته، حدود ۱۰۰۰ نفر از نیرو‌های باقی‌مانده خود را از سوریه خارج کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش ها، مارکو روبیو در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) برای دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه نسبت به عواقب هرگونه اقدام نظامی احتمالی علیه ایران هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان روز چهارشنبه گفت که در سفر هفته آینده خود به دنبال «مشارکت‌های راهبردی» با چین خواهد بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتاوا اعلام کرد تعدادی از محدودیت‌های اعمال شده علیه فعالیت‌های تجاری دمشق را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید مدعی است که مذاکرات اولویت رئیس جمهور آمریکا درباره ایران خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند خانواده‌های اعضای داعش به طور گسترده از یکی از اردوگاه‌های محل نگهداری خود گریخته و حتی برخی از کشور خارج شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است