بین‌الملل 00:02 - 10 فروردین 1402

ولیعهد امارات پس از یکسال تعیین شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گلف نیوز، سرانجام با تأخیری تقریباً یکساله، «محمد بن زاید»، رئیس امارات متحده عربی ولیعهد خود را تعیین کرد.

محمد بن زاید با صدور حکمی، بزرگترین پسرش، «شیخ خالد بن محمد بن زائد آل نهیان» را که همزمان حاکم ابوظبی است، به عنوان ولیعهد خود منصوب کرد.

بن زاید همچنین یکی از برادران خود با نام «شیخ منصور بن زاید آل نهیان» را به عنوان معاون نخست وزیر و وزیر دادگستری امارات منصوب کرد.

«محمد بن زاید»، رئیس فعلی امارات متحده عربی سال گذشته پس از درگذشت برادرش به ریاست امارات متحده عربی رسید و از آن زمان تا کنون ولیعهد خود را تعیین نکرده بود.

گفته شده احکام جدید حاکم امارات با تصویب شورای عالی فدرال این کشور صورت گرفته است. در احکام جدید همچنین «شیخ محمد بن راشد آل مکتوم»، که اکنون حاکم دبی است، به عنوان معاون رئیس امارات منصوب شده است. محمد بن زاید همچنین برادرش، «شیخ هزاع بن زاید آل نهیان» را معاون خود و برادر دیگرش را با نام «شیخ طحنون بن زائد آل نهیان» معاون حاکم ابوظبی اعلام کرد.

امارات متحده عربی از مجموع هفت امارت یا همان شیخ نشین شکل گرفته است. به همین دلیل این کشور به کشور شیخ نشین ها معروف شده است. کمتر از نیمی از اماراتی‌ها، اصالت اماراتی دارند و بقیه، مهاجرین کشورهای دیگر از جمله ایران و بحرین و هند هستند. دین بیش از ۹۵ درصد از اهالی امارات، اسلام است. شورای عالی فدرال بالاترین نهاد سیاسی در امارات متحده عربی با ریاست رئیس کل امارات محسوب می‌شود که متشکل از امارت‌های هفتگانه است. وظایف شورای عالی فدرال در امارات تغییر سیاست کلی کشور، انتخاب ریاست جمهور، انتخاب نخست وزیر و همین طور انتخاب رئیس و قضات دیوان عالی این کشور است.


11851281
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه خواستار توسعه مدل‌های داخلی هوش مصنوعی شد و آن را ابزار مهمی برای تاثیرگذاری بر دیدگاه مردم دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هشدار داد که وضعیت غزه همچنان «بسیار وخیم» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گوترش بازدید علنی نتانیاهو از یک پایگاه نظامی در جنوب سوریه را نگران‌کننده دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری سابق آمریکا پس از افشای ارتباط نزدیک با مجرم جنسی مشهور از هیئت مدیره شرکت هوش مصنوعی اپن‌ای‌آی استعفا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که کار بر روی پایان دادن به جنگ در سودان را آغاز کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفته است که تلاش‌های اسرائیل برای ایجاد منطقه حائل در جنوب سوریه نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور موقت ماداگاسکار از کشف یک سنگ زمرد غول‌پیکر و نادر در کاخ ریاست‌جمهوری خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق سفر نتانیاهو به جنوب سوریه را غیرقانونی و مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت دانست و آن را نقض حاکمیت خود اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که دیدارش با همتای ترک در اوایل امروز «بسیار پربار» بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه عین‌الحلوه را «قتل‌عام» و جنایت علیه بشریت دانست و کابینه نتانیاهو را مسئول کامل آن معرفی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است