بین‌الملل 20:51 - 17 بهمن 1401
نخست وزیر لهستان روز دوشنبه گفت که در حال حاضر هیچگونه توافقی برای ارسال جنگنده به اوکراین وجود ندارد.

لهستان: ناتو هم اکنون تصمیمی برای ارسال جنگنده به اوکراین ندارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ماتئوس موراویسکی» نخست وزیر لهستان روز دوشنبه درباره احتمال ارائه جنگنده به اوکراین به اظهار نظر پرداخت.

وی در سخنانی گفت: «تصمیم درباره ارائه جنگنده به اوکراین در چارچوب ناتو اتخاذ خواهد شد».

نخست وزیر لهستان در ادامه سخنانش گفت: «در حال حاضر هیچ توافقی برای ارسال جنگنده به اوکراین وجود ندارد».

از سوی دیگر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه اعلام کرد که ارسال جنگنده به اوکراین برای نبرد با روسیه در دستور کار اروپا قرار ندارد.

به گزارش «ال پائیس»، در حالیکه غرب در تکاپو برای تشدید کمک‌های نظامی به اوکراین برای نبرد با روسیه است، بورل در یک کنفرانس خبری تصریح کرد: «موضوع عرضه هواپیماهای جنگی به اوکراین منجر به اختلافات جدی در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا شده است».

اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حالی مطرح شده است که روز چهارشنبه، «بن والاس»، وزیر دفاع انگلیس گفت که لندن برای عدم ارسال جنگند‌ه برای اوکراین «تصمیم قطعی» ندارد اما در حال حاضر این رویکرد را درست نمی‌داند.

کشورهای غربی از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ماه فوریه با تشدید فشار تحریم‌ها علیه مسکو و عرضه تسلیحات سبک و سنگین به اوکراین، تنها به آتش ناآرامی‌ها در این کشور دامن زده‌اند.

پایان پیام/.


11807141
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل حزب الله لبنان گفت حتی اگر همه دنیا پشت سر نتانیاهو قرار گیرند، او نخواهد توانست ملت فلسطین را از سرزمین و حقوق مشروعشان محروم سازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدرک اقامتی «حفاظت موقت» هزاران افغان را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس می‌گوید آماده است فوراً مذاکرات برای آتش‌بس پایدار غزه را آغاز کند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه نشست بین سران روسیه و اوکراین را «پنجره‌ای جدید از فرصت» توصیف و ابراز امیدواری کرد که این فرصت از دست نرود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر هند، هشدار داد که هند هیچ نوع باج‌گیری هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد و به هرگونه حمله تروریستی در آینده قاطعانه پاسخ خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی طالبان گفت اعتراف نیروهای ویژه سابق انگلیس به ارتکاب جنایات جنگی تأییدی بر جنایت نیروهای خارجی در اشغال افغانستان دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سفارت افغانستان در تهران با رئیس جدید دفتر نمایندگی سازمان ملل دیدار و گفتگو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه مقاومت فلسطینی حماس، عیدان الکساندر، گروگان اسرائیلی-آمریکایی را عصر دوشنبه در غزه آزاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ایالات متحده با اشاره به اینکه تهران در مذاکرات هوشمندانه عمل می‌کند، نسبت به روند مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خوشبینی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیاتی از طالبان به ریاست سرپرست وزارت آب و انرژی طالبان به ازبکستان سفر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است