بین‌الملل 20:51 - 17 بهمن 1401
نخست وزیر لهستان روز دوشنبه گفت که در حال حاضر هیچگونه توافقی برای ارسال جنگنده به اوکراین وجود ندارد.

لهستان: ناتو هم اکنون تصمیمی برای ارسال جنگنده به اوکراین ندارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ماتئوس موراویسکی» نخست وزیر لهستان روز دوشنبه درباره احتمال ارائه جنگنده به اوکراین به اظهار نظر پرداخت.

وی در سخنانی گفت: «تصمیم درباره ارائه جنگنده به اوکراین در چارچوب ناتو اتخاذ خواهد شد».

نخست وزیر لهستان در ادامه سخنانش گفت: «در حال حاضر هیچ توافقی برای ارسال جنگنده به اوکراین وجود ندارد».

از سوی دیگر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه اعلام کرد که ارسال جنگنده به اوکراین برای نبرد با روسیه در دستور کار اروپا قرار ندارد.

به گزارش «ال پائیس»، در حالیکه غرب در تکاپو برای تشدید کمک‌های نظامی به اوکراین برای نبرد با روسیه است، بورل در یک کنفرانس خبری تصریح کرد: «موضوع عرضه هواپیماهای جنگی به اوکراین منجر به اختلافات جدی در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا شده است».

اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حالی مطرح شده است که روز چهارشنبه، «بن والاس»، وزیر دفاع انگلیس گفت که لندن برای عدم ارسال جنگند‌ه برای اوکراین «تصمیم قطعی» ندارد اما در حال حاضر این رویکرد را درست نمی‌داند.

کشورهای غربی از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ماه فوریه با تشدید فشار تحریم‌ها علیه مسکو و عرضه تسلیحات سبک و سنگین به اوکراین، تنها به آتش ناآرامی‌ها در این کشور دامن زده‌اند.

پایان پیام/.


11807141
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن می‌گوید جت‌های جنگنده چینی رادار خود را به سمت هواپیمای نظامی‌اش نشانه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی و شهرک‌نشینان غیرقانونی در ماه نوامبر مرتکب ۵۷ مورد نقض حقوق و حمله علیه خبرنگاران در کرانه باختری و غزه اشغالی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند بنیامین نتانیاهو و تونی بلر، نخست‌وزیر سابق انگلیس، جلسه محرمانه‌ای درباره طرح‌های
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفر رئیس جمهور روسیه به هند نشان داد که تلاش‌های غرب برای منزوی کردن مسکو بیهوده بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش ونزوئلا اعلام کرد ۵۶۰۰ سرباز جدید برای خدمت سوگند یاد کرده‌اند که این پاسخی به افزایش فشار نظامی آمریکا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین و روسیه سومین رزمایش مشترک ضد موشکی را در خاک روسیه برگزار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فدرال حمل‌ونقل هوایی روسیه اعلام کرد پرواز‌های ورودی و خروجی در فرودگاه‌های اورنبورگ و اورسک را به‌طور موقت محدود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دعوت از جمهوری آذربایجان برای حضور به عنوان مهمان در «رزمایش مشترک»، و عدم دعوت از ترکیه حاوی پیام‌هایی می‌باشد. شانگهای هیچ تمایلی برای همکاری با ترکیه به عنوان یک عضو ناتو ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آیا واقعاً قدرت‌های بزرگ خواستار صلح‌اند یا اینکه صلح، بزرگ‌ترین تهدید برای منافع برخی بازیگران جهانی است؟
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با استقبال از بازنگری دولت دونالد ترامپ در استراتژی امنیت ملی آمریکا، حذف عبارت «تهدید مستقیم» برای توصیف روسیه را گامی مثبت ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است