سیاسی 21:59 - 30 دی 1403
کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به محدودیت تیک تاک در آمریکا نکاتی را بیان کرد.

ترامپ چین را خطر اولیه آمریکا می‌داند

علیرضا تقوی نیا کارشناس مسائل سیاست خارجی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به محدودیت تیک تاک در آمریکا بیان کرد: ترامپ خطر اولیه آمریکا را چین میداند و در تلاش است تا جای ممکن چین را مدیریت کند. معتقدم که چینی ها هم در تلاشند تا همچنان بازار آمریکا را تسخیر کنند و درگیری با آمریکا را به حوزه فناوری میکشانند تا اقتصاد آمریکا را تحت فشار قرار دهند.

وی ادامه داد: به طور کلی آمریکا از جانب چین احساس خطر میکند و ابزارهای رسانه ای چین را میخواهد محدود کند.آ مریکا چین را به عنوان یک قدرت اقتصادی میداند که میتواند بسیاری از مشکلات خود را به وسیله این کشور حل کند اما قصد ندارد که سایر مولفه های قدرت چین را گسترش دهد و در تلاش است تا این مولفه ها را محدود کند؛ مانند ابزارهای رسانه ای که چین در اختیار دارد.

تقوی نیا افزود: آمریکا بیشترین فشا ر را هم به ایران خواهد آورد و فشارهای حداکثری را علیه ایران اعمال خواهد کرد ولی ایران تحت فشار تسلیم نمیشود ؛ بنابراین اگر ترامپ بخواهد فشار را بیشتر کند و اروپایی ها هم مکانیزم ماشه را فعال کند فضا به سمت پیچیدگی های بیشتر خواهد رفت.

 


12143272
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه می‌گوید وام ازدواج و قانون جوانی جمعیت از بودجه ۱۴۰۵ حذف شده، اما باید در لایحه بودجه لحاظ شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر پرتاب موفق سه ماهواره ایرانی به فضا، آشفتگی بازار ارز و باخت استقلال مقابل گل‌گهر پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران و وزیر امور خارجه عربستان عصر امروز در یک تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه اصلاحات ساختاری نباید بر معیشت مردم تأثیر منفی داشته باشد، گفت: با احتکار و گران‌فروشی باید مقابله شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه معیشت مردم اولویت بی‌بدیل دولت در شرایط کنونی است، تصریح کرد: هر میزان درآمد ارزی کشور باید پیش از هر بخش دیگری در مسیر بهبود زندگی و معیشت مردم به‌کار گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی پرتاب ۳ ماهواره ایرانی به فضا، معاون اول رئیس‌جمهور در نامه‌ای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تبریک این اقدام ارزشمند، تاکید کرد: فناوری‌های فضایی تجلی آشکاری از پیشرفت‌های کشوری است که در برابر تحریم‌های ظالمانه ایستادگی کرده ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه بر اهمیت توسعه تجارت میان دو کشور تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: استان‌ها باید نمایشگاهی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری را ارائه دهند و در خصوص جذب سرمایه‌گذاران خارجی، بر همسایگان تمرکز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر نقش معاونت راهبردی به‌عنوان اتاق فکر دولت و رصدخانه کارشناسی کشور، استفاده از نظرات نخبگان را شرط اساسی عبور از ناترازی‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر نقش معاونت راهبردی به‌عنوان اتاق فکر دولت و رصدخانه کارشناسی کشور، استفاده از نظرات نخبگان را شرط اساسی عبور از ناترازی‌ها دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است