بین‌الملل 14:05 - 08 آذر 1400

ابراز امیدواری سئول برای حصول پیشرفت در مذاکرات وین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، کره جنوبی امروز دوشنبه از روند ازسرگیری مذاکرات وین استقبال و ابراز امیدواری کرد که این دور از گفتگوها با پیشرفت قابل ملاحظه ای همراه باشد.

وزارت خارجه کره جنوبی در بیانیه ای افزود: دولت سئول همه طرفین را ترغیب می کند که با صبر و حوصله با یکدیگر تعامل کنند.

این وزارتخانه همچنین ابراز امیدواری کرد که همه طرفین ذینفع، درباره توافق هسته ای به اتفاق نظر برسند و در راستای پیشبرد صلح و ثبات منطقه، صادقانه به آن عمل کنند.

دولت سئول همچنین وعده داد که با توجه به سابقه روابطی که با آمریکا و ایران دارد؛ به تلاش های دیپلماتیک برای احیای توافق هسته ای ادامه دهد.

این در حالی است که دست کم هفت میلیارد دلار از دارایی های ایران در بانک های کره ای بلوکه شده و سئول به بهانه تبعیت از نظام تحریم های آمریکا از تحویل آن امتناع می کند.

از سوی دیگر، ایران مشخص کرده که در وین، بحث مذاکرات هسته‌ای مطرح نیست چون موضوع هسته‌ای در سال ۱۳۹۴ در قالب توافقی که بین ایران و ۱+۵ شکل گرفت به طور کامل حل و فصل شد. موضوع اصلی مذاکرات وین بررسی «پیامدهای ناشی از خروج ایالات متحده آمریکا از برجام» است و این پیامدها هم فقط منحصر به رفع «تحریم‌های» وضع شده آمریکا علیه ایران خواهد بود.


11342268
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت آمریکا در بیت‌المقدس به دلیل نگرانی‌های امنیتی و در بحبوحه افزایش تنش‌ها با ایران، به کارکنان غیراضطراری و خانواده‌هایشان اجازه خروج از اسرائیل را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان کمیته حمایت از خبرنگاران اعلام کرد سال ۲۰۲۵ با ۱۲۹ کشته، دومین سال متوالی مرگبار برای اهالی رسانه در جهان بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق نظرسنجی گالوپ برای اولین بار، همدلی آمریکایی‌ها با فلسطینی‌ها از اسرائیلی‌ها پیشی گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از پیشرفت «قابل توجه» در سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو خبر داد، اما این گفت‌و‌گو‌ها بدون دستیابی به توافق نهایی پایان یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد امنیتی اسرائیل با اشاره به بازداشت چند جوان حریدی به اتهام جاسوسی برای ایران، مدعی شد که جمهوری اسلامی از طریق فضای مجازی به دنبال جذب نیرو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تجمع نظامی آمریکا در منطقه، بیش از آنکه طرحی برای جنگ باشد، نشانه فقدان هدف در برابر سد دفاعی ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه عبری اسرائیل هیوم به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که در دور سوم مذاکرات ژنو، ایران هیچ انعطافی در برابر درخواست آمریکا برای توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم نشان نداده است. این بن‌بست، آینده گفت‌و‌گو‌ها را با ابهام مواجه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با پایان دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، حضور ناگهانی «لیندسی گراهام» سناتور تندرو و نزدیک به «دونالد ترامپ» در کاخ سفید، گمانه‌زنی‌ها درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران را افزایش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با تشدید تنش‌ها و احتمال حمله آمریکا به ایران، تحلیلگران نسبت به عواقب یک درگیری تمام‌عیار هشدار می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه قدرتمند حزب الله عراق به نیرو‌های خود دستور داده است که برای سناریوی یک جنگ طولانی در صورت حمله آمریکا به ایران آماده شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است