سیاسی 13:55 - 24 مهر 1400
وزیردارایی کره جنوبی و وزیر خزانه‌داری آمریکا توافق کردند که درخصوص دارایی‌های بلوکه شده ایران در کره با یکدیگر همکاری کنند.

توافق سئول و واشنگتن برای همکاری درخصوص پول‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ، هونگ نام کی وزیر دارایی کره جنوبی و جانت یلن وزیر خزانه‌داری آمریکا در واشنگتن با یکدیگر دیدار و درباره مسائل اقتصادی دوجانبه و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.

بنابر اعلام وزارت دارایی کره جنوبی، دو طرف در این دیدار توافق کردند که به همکاری‌ با یکدیگر درخصوص پول بلوکه شده ایران در بانک‌های کره‌ای ادامه دهند.

به گزارش یونهاپ، سئول به دنبال آن است که از یک کانال سوئیسی مورد حمایت واشنگتن در جهت استفاده از بخشی از این پول برای فروش اقلام بشردوستانه شرکت های سوئیسی به ایران استفاده کند.

موضوع پول بلوکه شده ایران در حساب‌های بانکی کره‌ای که بخش عمده آن به دلیل بدهی نفتی سئول به تهران است، مدتی است که به یک مسئله مورد مناقشه میان دو کشور تبدیل شده است.

انتهای پیام


11273785
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور به بارش رحمت الهی در کشور اشاره و تأکید کرد که ضروری است زین‌پس تمام صنایع آب‌بر صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر اسپانیا در تهران امروز با اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر هیأت دولت با اشاره به رویکرد کابینه رئیس‌جمهور پزشکیان، شفافیت، صداقت و پرهیز از اقدامات نمایشی فاقد اثر ملموس بر زندگی مردم را از ویژگی‌های بارز رئیس‌جمهور و دولت دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در گرجستان از زمان اجرای سومین مرحله انتقال زندانیانی ایرانی محبوس در گرجستان به داخل کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: برخلاف تبلیغات سوء برخی‌ها که مدعی محدودیت برای بانوان هستند، هیچ محدودیتی وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی دو روز گذشته با اجرای ۸ سورت پرواز تخصصی بارورسازی ابر‌های سرد، عملیات تقویت بارش را در چند محور مهم کشور از جمله حوضه دریاچه ارومیه، استان یزد و پهنه تهران تا قزوین با موفقیت کامل به انجام رساند...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده منطقه دوم نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از توقیف یک شناور خارجی متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف در آب‌های نیلگون خلیج فارس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور به دعوت رسمی همتای قزاقستانی و به منظور سفر دوجانبه رسمی با استقبال معاون نخست وزیر و معاون وزیر امور خارجه این کشور وارد آستانه شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت پژوهش‌های کاربردی برای حل مشکلات کشور در کنار وظیفه تولید علم تأکید کرد و گفت: ارتباط بخش‌های علمی و پژوهشی با نهاد‌های برنامه‌ریزی کشور برقرار شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدجواد حاج علی اکبری» و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است