بین‌الملل 06:04 - 31 خرداد 1403
258 روز از جنگ در غزه می گذرد، جنگی که شهرها و اردوگاههای این باریکه را به مناطق غیر قابل سکونت تبدیل کرده است و همچنان هیچ عایدی برای ارتش اشغالگر ندارد.

روز ۲۵۸ طوفان‌الاقصی|تخریب بیش از۷۰ درصد رفح

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، با گذشت 258 روز از جنگ در غزه، به عنوان طولانی‌ترین نبرد تاریخ آزادسازی فلسطین، ارتش اشغالگر بیش از گذشته متوجه ناتوانی خود در نابودی جنبش حماس شده است؛ حقیقتی که «دانیال هاگاری» سخنگوی ارتش اسرائیل شب گذشته به آن اعتراف کرد و باعث خشم و عصبانیت نتانیاهو و یوآو گالانت شد.

اما سران رژیم اسرائیل گویا توان پذیرش شکست را ندارند و همچنان بی هدف و بی مهابا به بمباران خانه‌های سالم باقی مانده و کشتار زنان و کودکان می‌پردازند؛ بمباران‌ها بامداد امروز نیز خواب را از چشم کودکان غزه ربود و چندین خانه نیز بر سر ساکنانش آوار شد.

شامگاه چهارشنبه نیز اشغالگران مردمی که در انتظار دریافت کمک‌ها در خیابان صلاح‌الدین شهر رفح بودند را بمباران کردند که موجب شهادت 10 غیرنظامی و زخمی شدن دهها نفر شد. ممانعت صهیونیست‌ها از ورود کمک‌های بشردوستانه و یا بمباران و گلوله‌باران محموله‌های کمک، موجب بروز موجی از گرسنگی و قحطی در غزه شده است.

مهمترین تحولات روز 258 عملیات طوفان الاقصی را در ادامه دنبال کنید:

**************************************************

 

05:20- 2 شهید و 12 زخمی در بمباران یک خانه در غزه

در پی بمباران یک خانه مسکونی در منطقه «الحساینه» در غرب اردوگاه النصیرات در مرکز باریکه غزه، 2 زن شهید و 12 نفر دیگر زخمی شدند.

04:30-حمله هوایی رژیم اسرائیل به یک روستا در جنوب لبنان

شبکه المیادین از حمله هوایی ارتش اشغالگر به اطراف روستای «الخیام» در جنوب لبنان خبر داد.

01:30-عصبانیت نتانیاهو و گالانت از سخنگوی ارتش اسرائیل

شبکه 12 اسرائیل خبر داد که بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، از سخنان «دانیال هاگاری» سخنگوی ارتش اسرائیل مبنی بر اینکه «امکان نابودی حماس وجود ندارد» عصبانی هستند.

به گفته این شبکه، این دو مقام از «هرتزی هالوی»، رئیس ستاد مشترک ارتش خواسته‌اند تا درباره سخنان هاگاری توضیح دهد.

00:15-تخریب بیش از 70 درصد شهر رفح

 «احمد صوفی» شهردار شهر «رفح» با اشاره به تخریب کامل محله «السعودی» در رفح گفت: «اشغالگران به‌طور سیستماتیک شهر رفح و اردوگاه‌های آن را تخریب می‌کنند که جدیدترین نمونه آن محله السعودی است».

او خبر داد که در پی بمباران و گلوله‌باران شدید، بیش از 70 درصد شهر رفح و زیرساخت‌های آن نابود شده است.

 

در حال تکمیل...


12065302
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی انفجار گاز در یک معدن سرب در ایالت پلاتو در مرکز نیجریه، حداقل ۳۸ نفر کشته و بسیاری دیگر زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام آمریکایی ناشناس ادعا می‌کند که در مذاکرات غیرمستقیم با تهران پیشرفت‌هایی حاصل شده، اما هنوز مواضع دو طرف فاصله دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه دانمارک از گرینلند بازدید می‌کند و اتحاد خود را در مواجهه با تهدیدات ترامپ نشان می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مذاکره‌کننده روسیه مذاکرات سه‌جانبه با آمریکا و اوکراین را «دشوار اما حرفه‌ای» خواند و از دیدار خصوصی با هیئت اوکراینی در ژنو خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اوکراینی می‌گویند که به دلیل حضور ورزشکاران روسی در مراسم افتتاحیه پارالمپیک زمستانی، این مراسم را تحریم می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه در دیدار با همتای کوبایی خود، محاصره انرژی کوبا را محکوم کرده و اعلام کرد که از این کشور حمایت می‌کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وب‌سایت تحلیلی «میدل‌ایست‌مانیتور» گزارش کرده است که تهران با تکیه بر «چتر اطلاعاتی» پکن و مسکو، اکنون در موقعیتی قرار دارد که اگر رئیس‌جمهور آمریکا مسیر مذاکرات را ترک کند، با ایرانی متفاوت از گذشته مواجه خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در حال بررسی حمایت احتمالی از کمیته جدید اداره غزه است که برای به دست گرفتن اداره مدنی غزه تأسیس شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه از کشور‌های غربی خواست تا شواهد «مشخصی» برای تأیید ادعا‌های مسمومیت الکسی ناوالنی توسط مسکو ارائه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دوازده نفر در چین در اثر انفجار و آتش‌سوزی در یک مغازه فروش ترقه و مواد آتش‌زا کشته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است