اقتصادی 21:47 - 20 مهر 1403
رئیس مرکز خشکسالی گفت: با توجه به آنکه کشت برای سال زراعی جدید نیاز به حداقل رطوبت دارد، کشت پاییزه در برخی استان‌ها بدلیل عدم بارش به تاخیر افتاده است.

کشت پاییزه در برخی استان‌ها به تاخیر افتاد

احد وظیفه رئیس مرکز خشکسالی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: براساس نقشه های هواشناسی در مهرماه  امسال به طور متوسط دمای کشور ۲۴.۵ درجه بود  که براین اساس از ابتدای سال آبی جاری ۱.۷ درجه بالاتر از نرمال بوده است.

به گفته او، طی ۲ هفته اخیر در استان های حاشیه البرز تهران، قزوین موج بارش داشتیم که عبور کرد و در خیلی از استان ها بارندگی ها نداریم و در شمال غرب بارش ها کمتر از نرمال است.

وظیفه ادامه داد: با توجه به آنکه بارندگی ها آغاز نشده است، از این رو نمی توان اظهار نظری راجع به  بالاتر از نرمال یا کمتر از نرمال داشت و عملا در پاییز بارش های موثر بخصوص در استان های غرب و شمال غرب نداشتیم و تنها در استان های کردستان، آذربایجان غربی و شرقی بارش های خوبی داشتیم.

رئیس مرکز خشکسالی با بیان اینکه در خیلی از استان ها بارندگی نداشتیم، افزود: بارش ها در این بازه زمانی محدود به شمال ونوار شمالی کشور است و طی روزهای اخیر بارش های خوبی در تهران، البرز و قزوین گذر کرد، همچنین در  شمال غرب بارش هایی داشتیم که کمتر از نرمال بود. اما به طور کلی زود است که راجع به ناهنجاری ها صحبت کرد.

او درباره آینده بارش و دما در فصل پاییز افزود: براساس پیش بینی فصلی شرایط دمای بالاتر از نرمال و بارش های کمتر از نرمال انتظار می رود چراکه با توجه به پیش بینی بارش ها و دما، کشت پاییزه برای شروع نیاز به رطوبت دارد.

رئیس مرکز خشکسالی با بیان اینکه حداقل رطوبت برای کشت سال جدید باید شکل بگیرد، گفت:  در حال حاضر تنها در نوار شمالی کشور بخصوص آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل، سواحل شمال، گلستان، خراسان شمالی و نوار شمالی کشور بدلیل بارش های مستعد کشت انجام می شود و مابقی استان ها بارش دریافت نکردند، به همین خاطر کشت پاییزه با تاخیر آغاز می شود.

خبرنگار: آزاده محبی


12103339
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی تصمیمات عملیاتی این بانک برای مدیریت بازار ارز و ثبات بخشی به آن را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از استقرار گمرک در مرکز لجستیک آپرین به‌عنوان یکی از دستاورد‌های مهم یاد کرد و افزود: بدون حضور گمرک، عملاً امکان شکل‌گیری زنجیره کامل حمل‌ونقل وجود نداشت
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۲.۶۶ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب درباره جبران کم‌بارشی‌های پاییز با بارش‌های اخیر گفت: این میزان بارش در مقایسه با عقب‌ماندگی انباشته‌ای که طی پنج سال گذشته ایجاد شده، کم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت:بسیاری از سرمایه‌گذاران در تأمین وثیقه با مشکل مواجه هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی بروز نوسانات ارزی و تلاطم قیمت اونس جهانی طلا در روز‌های اخیر، شامگاه گذشته، جلسه‌ای مهم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته با حضور وزیر راه و شهرسازی آغاز به کار کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:نزدیک ۱۷ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در این حوزه توسط دولت و بخش خصوصی لازم است که پیش‌بینی ما این است که ۳۷ درصد از آن را بخش خصوصی انجام خواهد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توسعه شبکه انتقال توانیر افزایش ظرفیت پست‌های انتقال به میزان ۱۱ هزار و ۳۴۰ مگاولت آمپر و احداث ۲ هزار و ۳۶۹ کیلومتر خط انتقال را از جمله طرح‌های گذر از تابستان عنوان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است