بین‌الملل 13:46 - 21 بهمن 1403
یک روزنامه اسپانیایی با اشاره به سیاست‌های نژادپرستانه ترامپ در قبال مهاجران نوشت که ترامپ می‌خواهد آمریکا را به «استرحتگاه سفیدپوستان» تبدیل کند.

ترامپ می‌خواهد آمریکا را به «استرحتگاه سفیدپوستان» تبدیل کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - روزنامه اسپانیایی «ال پایس» نوشت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، قصد دارد ایالات متحده را به «استرحتگاه سفیدپوستان» تبدیل کند. 

بر اساس این گزارش، رئیس‌جمهور آمریکا در حال ایجاد «یک دشمن داخلی جدید — مهاجران لاتین‌تبار که باید شناسایی، برچسب‌گذاری و از کشور اخراج شوند» است. 

ترامپ در روز تحلیف خود در ۲۰ ژانویه، در اولین سخنرانی به عنوان چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور آمریکا، قول داد که بلافاصله ورود مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا را متوقف کند و روند اخراج میلیون‌ها مهاجر را آغاز کند. او همچنین وضعیت اضطراری ملی را در ارتباط با وضعیت مرز جنوبی ایالات متحده اعلام کرد. 

تام هومن، سرپرست امنیت مرزی ایالات متحده، گفت که تنها در هفته اول ریاست‌جمهوری ترامپ، بیش از ۴۰۰۰ مهاجر از آمریکا اخراج شده‌اند.

منبع: ال پایس


12153526
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که مذاکرات طولانی با مقامات آمریکایی فعلا متوقف شده و قرار است صبح فردا ادامه یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید پدافند هوایی آن در شب گذشته و بامداد یکشنبه بیش از ۲۰۰ پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله روز گذشته به نظامیان آمریکایی و سوری در مرکز سوریه، دمشق پنج مظنون که احتمالا با این حادثه مرتبط هستند را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در حمله روز گذشته به غزه که سبب به شهادت رسیدن یک فرمانده برجسته این جنبش شد، از خط قرمز مهمی عبور کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دولت استرالیا را در حادثه تیراندازی امروز سیدنی در جشن یهودیان مقصر دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس، شهادت فرمانده برجسته فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در شهر غزه را نقض جدی توافق آتش‌بس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی وارد برلین شد تا با صدراعظم آلمان و جمعی از سران اروپایی و ناتو درباره وضعیت مذاکرات صلح اوکراین گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا تیراندازی دسته‌جمعی در سیدنی که تا کنون ۱۲ کشته بر جای گذاشته، محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید اگر آمریکا و اروپا تضمین‌های امنیتی مناسبی ارائه دهند، اوکراین حاضر است از پیگیری عضویت در ناتو صرف نظر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین می‌گوید روسیه در روند صلح اوکراین اروپا را متمایل به ادامه جنگ می‌داند و توجهی به کشور‌های این اتحادیه ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است