اجتماعی 11:41 - 15 مهر 1401

تخصیص سیمان رایگان وکمک به تامین لوازم خانگی برای زلزله‌زدگان خوی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، به‌دنبال وقوع زلزله اخیر در استان آذربایجان غربی و شهرستان خوی که باعث وارد آمدن خسارت‌هایی به خانه‌های مردم و زیرساخت‌های این منطقه شد، بنیاد مستضعفان برای جبران بخشی از خسارت‌های وارده، تصمیماتی را اتخاذ کرد.

بر اساس تصمیمات گرفته شده مقرر شد تا بنیاد مستضعفان سیمان مورد نیاز را برای بازسازی مناطق خسارت‌دیده به صورت رایگان تأمین و پس از ارزیابی دقیق خسارت‌ها، سیمان مورد نیاز را در اختیار بنیاد مسکن قرار دهد.

همچنین برای کمک به خانواده‌های نیازمندی که بر اثر این زلزله، خسارت‌هایی به لوازم خانگی آنها وارد شد، بنیاد مستضعفان تأمین لوازم خانگی برای این خانواده‌های نیازمند را با هماهنگی مسئولان استانی و استاندار آذربایجان غربی عهده‌دار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، در هماهنگی این بنیاد با استانداری آذربایجان غربی، پس از تعیین دقیق میزان خسارت‌های وارده به مناطق زلزله‌زده، این اقدامات از سوی بنیاد اجرایی خواهد شد.

 


11704339
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» محمدی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۷۳ کودک به خانواده‌های واجد شرایط واگذار شده و پیش‌بینی می‌شود این آمار تا پایان سال به بیش از ۴۰۰ مورد برسد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ نشان می‌دهد، بودجه سازمان بهزیستی کشور در لایحه مذکور از حیث مصارف بالغ بر ۱۰۹ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده و رشدبودجه سازمان بهزیستی معادل ۳۶.۴۲ درصد است و سهم سازمان از بودجه کل کشور معادل ۲.۱۱ درصد خواهد بود...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردی که متهم است با همدستی سه نفر و به خاطر اختلاف بر سر یک حلقه چاه و دستگاه گنج‌یاب دوستش را به قتل رسانده، در حالی پای میز محاکمه ایستاد که یکی از متهمان قبل از دادگاه خودکشی کرده و جان باخته بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حادثه گازگرفتگی در یک کارگاه رنگ‌کاری در محدوده یافت‌آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست اداره جمعیت و خانواده بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تأکید کرد: اگر مسئله جمعیت به‌عنوان یک بحران جدی تلقی نشود، کشور به‌سرعت وارد دوره سالمندی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه، جهاد تبیین را یکی از مهم‌ترین ضرورت‌های امروز نظام اسلامی دانست و گفت: دشمنان انقلاب به‌دنبال تضعیف اعتماد عمومی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس هیت امنای ستاد مردمی دیه کشور از ابتدای تاسیس این نهاد حمایتی تا کنون جمعیتی نزدیک به ۱۹۰ هزار زندانی جرایم غیرعمد از بند آزاد و به آغوش جامعه بازگشته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد شیاد که به جرم کلاهبرداری ۲ سال تحت تعقیب بود، در حالی دستگیر شد که با ترفند استخدام منشی به دختران تعرض می‌کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره تصادفات و رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ از آمار و ارقام خطای انسانی موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران گفت: شهرداری با استفاده از ظرفیت‌های شهری و مشارکت بخش خصوصی، برنامه تولید ۱۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی را در شهر دنبال می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است