اجتماعی 11:41 - 15 مهر 1401

تخصیص سیمان رایگان وکمک به تامین لوازم خانگی برای زلزله‌زدگان خوی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، به‌دنبال وقوع زلزله اخیر در استان آذربایجان غربی و شهرستان خوی که باعث وارد آمدن خسارت‌هایی به خانه‌های مردم و زیرساخت‌های این منطقه شد، بنیاد مستضعفان برای جبران بخشی از خسارت‌های وارده، تصمیماتی را اتخاذ کرد.

بر اساس تصمیمات گرفته شده مقرر شد تا بنیاد مستضعفان سیمان مورد نیاز را برای بازسازی مناطق خسارت‌دیده به صورت رایگان تأمین و پس از ارزیابی دقیق خسارت‌ها، سیمان مورد نیاز را در اختیار بنیاد مسکن قرار دهد.

همچنین برای کمک به خانواده‌های نیازمندی که بر اثر این زلزله، خسارت‌هایی به لوازم خانگی آنها وارد شد، بنیاد مستضعفان تأمین لوازم خانگی برای این خانواده‌های نیازمند را با هماهنگی مسئولان استانی و استاندار آذربایجان غربی عهده‌دار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، در هماهنگی این بنیاد با استانداری آذربایجان غربی، پس از تعیین دقیق میزان خسارت‌های وارده به مناطق زلزله‌زده، این اقدامات از سوی بنیاد اجرایی خواهد شد.

 


11704339
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی مرگبار در یک مکانیکی واقع در مجیدیه تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با رد ادعا‌های مطرح‌شده درباره عدم رعایت حقوق بازداشت‌ شدگان گفت: آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران از قوانین مترقی در تامین حقوق متهمان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به اعلام مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا نسبت به بروز شرایط جوی نامساعد در ارتفاعات کشور هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد: بررسی دقیق پرونده «صالح محمدی» نشان می‌دهد او هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۳ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تجلیل از راهپیمایی پرشکوه و خیره‌کننده مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر با به کارگیری بیش از ۷۵۰۰ نیروی عملیاتی و بیش از هزار دستگاه لجستیکی، پوشش امدادی گسترده‌ای را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال فراهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است