سیاسی 08:56 - 29 شهریور 1400
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت که بنایی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی یعنی بنزین و گازوئیل در بودجه سال آینده وجود ندارد.

زارع: بنایی برای گران شدن قیمت بنزین در سال آینده نیست

رحیم زارع در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسات کمیسیون برنامه و بودجه با سازمان برنامه و بودجه درباره بودجه ۱۴۰۰ اظهار کرد: در جلسات برگزار شده پیشنهاداتی به دولت درباره نرخ ارز و یارانه‌های پنهان و آشکار و اصلاح ساختار بودجه داده شده است اما این‌که در نهایت چه تصمیمی گرفته خواهد شد بر عهده دولت است که تا ۱۵ آذرماه موعد ارائه لایحه بودجه سال آینده به مجلس مشخص می‌شود.

وی درباره نرخ بنزین در لایحه بودجه سال آینده تصریح کرد: در مورد افزایش قیمت بنزین در سال آینده صحبتی نشده است بنزین و حامل‌های انرژی وزن بالایی در سبد مصرفی خانوار دارند چون اساسا اقتصاد ما به دلار و بنزین ربط داشته و افزایش قیمت بنزین اثر تورمی بالایی خواهد داشت.

این کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در مورد تعیین تکلیف یارانه‌های پنهان و آشکار گفت: این موضوع به مولفه‌ها و عوامل زیادی مربوط است که باید زیرساخت‌های آن فراهم شود همچنین موضوع یارانه نقدی هم مطرح بوده که باید از راه‌هایی چون نظرخواهی از مردم وضعیت آن را مشخص کرد.

وی اضافه کرد: اساسا بنایی برای گران شدن حامل‌های انرژی یعنی بنزین و گازوئیل در سال آینده وجود ندارد و احتمال زیاد افزایش قیمت در سال ۱۴۰۱ منتفی است مگر این‌که یارانه‌های پنهان یعنی مبلغی بالغ بر ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان تعیین تکلیف شود، موضوعی که تعیین تکلیف آن هم منوط به بهبود وضعیت معیشت مردم و سپس نظرخواهی و اقناع سازی مردم است مولفه‌ها و فاکتورهای زیادی وجود دارد که بخواهیم آن را اجرا کنیم.

زارع یادآور شد: ما در سال گذشته  در بودجه ارز تک نرخی را پیشنهاد کردیم و یارانه حدود ۲۰۰ هزار تومانی را اعلام کردیم که دولت آن را قبول نکرد حال آنکه دولت جدید چه برنامه‌ای دارد را باید در بودجه سال آینده دید.

انتهای پیام


11235791
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، صبح امروز جمعه، ۱۴ آذر همزمان در تهران و ۲۶ حوزه در سراسر کشور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: جهاد علمی ضرورت امروز کشور است و امید آینده ایران، شما جوانان دانشجو و پژوهشگران هستید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای به پادشاه تایلند و نخست‌وزیر این کشور گفت: پیوند‌های تاریخی و فرهنگی میان ایران و تایلند بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد می‌گوید نیروگاه‌های بخاری که می‌توانند از سوخت مازوت استفاده کنند تا حدودی در یک مدت زمان تعریف شده‌ای از این سوخت استفاده می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه «تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است»، نوشت: ایالات متحده باید به‌خاطر اعمال تحریم‌های غیرقانونی مورد مواخذه قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید در قانون فعلی گفتند تا سقف ۱۱۰ سکه در حمایت قوانین قرار می‌گیرد، اما در زمانی که حبس‌زدایی اتفاق افتاده کاهش آن به ۱۴ سکه چه مفهومی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در حوزه آب و محیط زیست بدون نظر تیم کارشناسی تشکیل شده از اساتید دانشگاه اتخاذ و اجرا نمی‌شود، گفت: اگر تصمیمی اشتباه باشد نیز تردیدی در اصلاح آن نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات قهرآمیز یکجانبه نقض آشکار حقوق بین المللی و نیز ناقض حقوق بشر و حق توسعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بیانیه سران شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است