سیاسی 08:56 - 29 شهریور 1400
یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت که بنایی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی یعنی بنزین و گازوئیل در بودجه سال آینده وجود ندارد.

زارع: بنایی برای گران شدن قیمت بنزین در سال آینده نیست

رحیم زارع در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسات کمیسیون برنامه و بودجه با سازمان برنامه و بودجه درباره بودجه ۱۴۰۰ اظهار کرد: در جلسات برگزار شده پیشنهاداتی به دولت درباره نرخ ارز و یارانه‌های پنهان و آشکار و اصلاح ساختار بودجه داده شده است اما این‌که در نهایت چه تصمیمی گرفته خواهد شد بر عهده دولت است که تا ۱۵ آذرماه موعد ارائه لایحه بودجه سال آینده به مجلس مشخص می‌شود.

وی درباره نرخ بنزین در لایحه بودجه سال آینده تصریح کرد: در مورد افزایش قیمت بنزین در سال آینده صحبتی نشده است بنزین و حامل‌های انرژی وزن بالایی در سبد مصرفی خانوار دارند چون اساسا اقتصاد ما به دلار و بنزین ربط داشته و افزایش قیمت بنزین اثر تورمی بالایی خواهد داشت.

این کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در مورد تعیین تکلیف یارانه‌های پنهان و آشکار گفت: این موضوع به مولفه‌ها و عوامل زیادی مربوط است که باید زیرساخت‌های آن فراهم شود همچنین موضوع یارانه نقدی هم مطرح بوده که باید از راه‌هایی چون نظرخواهی از مردم وضعیت آن را مشخص کرد.

وی اضافه کرد: اساسا بنایی برای گران شدن حامل‌های انرژی یعنی بنزین و گازوئیل در سال آینده وجود ندارد و احتمال زیاد افزایش قیمت در سال ۱۴۰۱ منتفی است مگر این‌که یارانه‌های پنهان یعنی مبلغی بالغ بر ۱۰۰۰ هزار میلیارد تومان تعیین تکلیف شود، موضوعی که تعیین تکلیف آن هم منوط به بهبود وضعیت معیشت مردم و سپس نظرخواهی و اقناع سازی مردم است مولفه‌ها و فاکتورهای زیادی وجود دارد که بخواهیم آن را اجرا کنیم.

زارع یادآور شد: ما در سال گذشته  در بودجه ارز تک نرخی را پیشنهاد کردیم و یارانه حدود ۲۰۰ هزار تومانی را اعلام کردیم که دولت آن را قبول نکرد حال آنکه دولت جدید چه برنامه‌ای دارد را باید در بودجه سال آینده دید.

انتهای پیام


11235791
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون آموزش مجلس هفته آینده با محوریت رسیدگی به حوادث اخیر دانشگاه‌ها تشکیل جلسه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران اعلام کرد: داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر و روستا می‌توانند طبق قانون و تنها برای یک‌بار، حوزه انتخابیه خود را در همان شهرستان تغییر دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تناقض‌گویی‌ها کمکی به روند دیپلماتیک نمی‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تناقض‌گویی‌ها کمکی به روند دیپلماتیک نمی‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» متعاقب اقدام غیرقانونی دیپلمات هلندی در تلاش برای قاچاق اقلام ممنوعه به ایران، مراتب اعتراض شدید ایران به سفیر هلند در تهران ابلاغ شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید پرداخت زیر پنج درصد وام‌های اشتغال‌زایی به هیچ‌وجه قابل قبول نیست و مجلس از عملکرد دولت و بانک مرکزی در این زمینه رضایت ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نشست «زنان مدیر، پیشرانان حکمرانی عادلانه و کارآمد» با حضور معاون اول رئیس‌جمهور به میزبانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با بیان اینکه برخی قوانین مرد محورند و باید اصلاح شوند، گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا عارف گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدرضا عارف گفت: بدون نقش‌آفرینی مؤثر زنان در سطوح تصمیم‌گیری و مدیریتی، دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز توسعه ممکن نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است