اجتماعی 17:39 - 09 مهر 1401

یررسی لایحه مجوز انتشار اوراق مشارکت طرح های حمل و نقل شهری

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا نادعلی با اشاره به برگزاری نود و سومین جلسه از ششمین دوره شورای شهر تهران که فردا یکشنبه (۱۰ مهرماه ۱۴۰۱) برگزار خواهد شد، گفت: دستور جلسات این هفته صحن به بررسی گزارش حسابرس رسمی شورای شهر تهران در خصوص مناطق ۸، ۱۰، ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران اختصاص یافته که مقرر شده تا در ادامه این بررسی‌ها کمیسیون برنامه و بودجه نیز گزارش خود را قرائت کند.

سخنگوی شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: طبق سنوات گذشته جلسات شورای ششم شهر تهران، مقرر شده تا ۲۱ پرونده پلاک ثبتی از حیث باغ یا غیر باغ بودن مورد بررسی قرار گرفته و نسبت به این موضوع تعیین تکلیف شود.

وی عنوان کرد: همچنین بررسی لایحه ارسالی از شهردار تهران مبنی بر «اعطای مجوز به شهرداری تهران جهت انتشار ۳۵ هزار میلیارد ریال اوراق مالی- اسلامی به منظور اجرای طرح‌های حمل و نقل عمومی شهر تهران» یکی دیگر از موارد دستور جلسه نود و سوم شورای شهر است که تعیین تکلیف خواهد شد.


11700232
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی قدرت نمایی با سلاح سرد از نوع قمه در منطقه مسعودیه تهران، رئیس سازمان اطلاعات فاتب دستور دستگیری عامل شرارت را صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) فراجا از برگزاری پنجمین جشنواره فرهنگی، ادبی و هنری ره آورد پیاده روی اربعین حسینی (ع) به میزبانی این دانشگاه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فساد مسئله‌ای اجتماعی و جهانی است. ارزیابی‌های سازمان شفافیت بین‌الملل نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد کشور‌های جهان نمره‌ای کمتر از ۵۰ دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از ساعاتی پیش در مورد فراخواندن یکی از فعالان اجتماعی و سیاسی نکات خلاف واقعی در فضای مجازی منتشر و همزمان در تریبون مجلس شورای اسلامی نیز نکات غیر دقیقی و اشتباهی ایراد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: فضا‌های جدیدالتاسیس بر اساس استاندارد‌های مناسب‌سازی احداث می‌شوند و ایستگاه‌های متروی مربوط به دهه‌های گذشته نیز مناسب‌سازی خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا تهران از دستگیری یک پزشک‌نمای فعال در اینستاگرام خبر داد و گفت: این پرونده مربوط به فردی است که بدون داشتن صلاحیت علمی، خود را پزشک معرفی کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم قرار بود در تصادفات جرحیِ بدون اعتراض، دیه خارج از مسیر دادگاه و پس از صدور کروکی و نظریه پزشکی قانونی، حداکثر ظرف ۲۰ روز پرداخت شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و در آستانه روز مادر، پویش «کتاب مامان۲» با ارائه تخفیف‌های گسترده خرید کتاب و امکان عضویت رایگان بانوان در کتابخانه‌های تهران از ۱۸ تا ۲۴ آذرماه برگزار می‌شود؛ رویدادی فرهنگی که تلاش دارد کتاب را به یکی ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکرده باند سرقت طلا وقتی از سوی پلیس دستگیر و سوابقش بررسی شد، قضات ردپای او را در پرونده قتل همسرش شناسایی و محاکمه‌اش کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس شورای شهر تهران گفت: تیم مدیریت شهری به چین اعزام شدند که اولین رام قطار را تحویل بگیرند و تا یک ماه و نیم آینده اولین قطار وارد خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است