بین‌الملل 23:38 - 29 آبان 1402
رژیم صهیونیستی از فراخواندن سفیرش در آفریقای جنوبی در پی تشدید مواضع ضدصهیونیستی این کشور خبر داد.

رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را فراخواند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه «العربیه» اعلام کرد، رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را در واکنش به آنچه که «بیانیه‌های اخیر دولت آفریقای جنوبی» خواند به منظور رایزنی به اراضی اشغالی فراخوانده است.

اوایل ماه جاری میلادی آفریقای جنوبی در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه دیپلمات‌های خود را از سرزمین‌های اشغالی فراخواند.

یک مقام دولت آفریقای جنوبی هفته گذشته در پی تداوم حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مردم غزه گفت: «مقامات اسرائیلی که مسئول اتفاقات ناگوار غزه هستند، باید بازخواست شوند. اسرائیل یک قدرت اشغالگر است و باید به توافق ژنو پایبند باشد. اسرائیل نمی‌تواند علیه افرادی که تحت اشغال قرار دارند، اعلام جنگ کند.»

دفتر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد سران کشورهای عضو بریکس فردا سه‌شنبه ۲۱ نوامبر یک کنفرانس ویدئویی اضطراری برای بحث درباره وضعیت در غرب آسیا از جمله نوار غزه برگزار می‌کنند. 

رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۱۳ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده که از این تعداد ۵۵۰۰ نفر کودک و ۳۵۰۰ نفر زن بوده‌اند.

پایان پیام


12008922
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع انگلیس از برنامه دولت برای ساخت ۱۳ کارخانه پیشرفته تولید سلاح و مواد منفجره و دو کارخانه پهپاد را رونمایی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد که از زمان اجرای آتش‌بس، اسرائیل ۳۹۳ مورد نقض را مرتکب شده که در نتیجه ۲۷۹ نفر شهید و ۶۵۲ نفر زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار برنامه‌ریزی‌شده فرستاده آمریکا با رهبر حماس در ترکیه، باعث خشم شدید اسرائیل شده، چراکه می‌تواند حماس در مذاکرات غزه را به رسمیت بشناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه تحرکات جدید دیپلماتیک طالبان،سرپرست وزارت صنعت و تجارت این گروه برای گفت‌وگو درباره توسعه همکاری‌های اقتصادی و یافتن مسیرهای تجاری جایگزین، عازم دهلی نو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان سفر رسمی سفیر طالبان در روسیه به کازان،دو طرف بر گسترش همکاری‌های اقتصادی تأکید کردند و ایجاد مرکز تجاری مشترک برای تسهیل صادرات محصولات افغانستان به روسیه مورد بحث قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سانحه رانندگی محور سراوان-خاش،بر اثر برخورد خودروی حامل اتباع غیرمجاز خارجی با یک کامیون، ۹ نفر جان باختند و ۷ نفر دیگر مصدوم و راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جلسه ارزیابی پیشرفت اجرای تفاهم‌نامه مشترک اقتصادی بین خراسان رضوی و ولایت هرات، با محوریت بررسی عملکرد شش کمیته تخصصی و در آستانه سفر استاندار خراسان رضوی به افغانستان برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری میان مقامات وزارت معادن طالبان و هیئتی از اتاق بازرگانی ایران،نمایندگان ایرانی از آمادگی بخش خصوصی کشورشان برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های معدنی افغانستان، به ویژه در حوزه‌های مس، طلا و آهن خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اقلیم کردستان و چهره‌ای شناخته‌شده در بغداد به عنوان «میانجی کرد»، حالا به عنوان گزینه‌ای بالقوه برای ریاست جمهوری مطرح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده دولت آمریکا برای بررسی وضعیت آتش‌بس در استانبول با یکی از رهبران حماس دیدار خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است