بین‌الملل 23:38 - 29 آبان 1402
رژیم صهیونیستی از فراخواندن سفیرش در آفریقای جنوبی در پی تشدید مواضع ضدصهیونیستی این کشور خبر داد.

رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را فراخواند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه «العربیه» اعلام کرد، رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را در واکنش به آنچه که «بیانیه‌های اخیر دولت آفریقای جنوبی» خواند به منظور رایزنی به اراضی اشغالی فراخوانده است.

اوایل ماه جاری میلادی آفریقای جنوبی در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه دیپلمات‌های خود را از سرزمین‌های اشغالی فراخواند.

یک مقام دولت آفریقای جنوبی هفته گذشته در پی تداوم حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مردم غزه گفت: «مقامات اسرائیلی که مسئول اتفاقات ناگوار غزه هستند، باید بازخواست شوند. اسرائیل یک قدرت اشغالگر است و باید به توافق ژنو پایبند باشد. اسرائیل نمی‌تواند علیه افرادی که تحت اشغال قرار دارند، اعلام جنگ کند.»

دفتر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد سران کشورهای عضو بریکس فردا سه‌شنبه ۲۱ نوامبر یک کنفرانس ویدئویی اضطراری برای بحث درباره وضعیت در غرب آسیا از جمله نوار غزه برگزار می‌کنند. 

رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۱۳ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده که از این تعداد ۵۵۰۰ نفر کودک و ۳۵۰۰ نفر زن بوده‌اند.

پایان پیام


12008922
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از توافق پنهانی دمشق و تل‌آویو برای تبادل اطلاعات و استقرار دفتر ارتباطی اسرائیل در سوریه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت صنعا با خط قرمز خواندن سفر وزیر خارجه اسرائیل به سومالی لند، تاکید کرد هرگونه حضور اسرائیل در این منطقه هدف نظامی نیرو‌های مسلح خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با ضرب‌الاجل حمله نظامی، خواستار اخراج فوری متحدان شرقی و واگذاری مدیریت نفت ونزوئلا به آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی شکست مذاکرات سیاسی، درگیری‌های شدید میان ارتش سوریه و نیرو‌های کُرد در حلب ۹ کشته بر جای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ترامپ، رئیس‌جمهور کلمبیا را به همکاری با کارتل‌های مواد مخدر متهم کرد، پترو او را دچار «خرفتی ناشی از پیری» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان با اعلام فرار عیدروس الزبیدی، عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه پایگاه‌های شورای انتقالی در استان ضالع کلید زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد تهدید این کشور به الحاق نظامی گرینلند، تنها یک ابزار فشار برای معامله با دانمارک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موسسه صهیونیستی وایزمن تحت تاثیر خسارات ناشی از موشک‌های ایران و موج تحریم‌های آکادمیک، جایگاه تاریخی خود را در رتبه‌بندی جهانی از دست داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری اسلامی و دیگر اعضای محور مقاومت باید برای مقابله با این روند امنیتی‌سازی، راهبردی سه‌وجهی شامل اقدامات هماهنگ دیپلماتیک، تقویت روایت جایگزین در رسانه‌ها و تقویت سازوکارهای حفاظتی و اطلاعاتی را در دستور کار قرار دهند تا از تبدیل اتهام...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با اعلام ورود قریب‌الوقوع میلیون‌ها بشکه نفت ونزوئلا به بازار آمریکا، از کنترل شخصی بر اموال حاصل از فروش آن سخن گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است