بین‌الملل 23:38 - 29 آبان 1402
رژیم صهیونیستی از فراخواندن سفیرش در آفریقای جنوبی در پی تشدید مواضع ضدصهیونیستی این کشور خبر داد.

رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را فراخواند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شبکه «العربیه» اعلام کرد، رژیم صهیونیستی سفیرش در آفریقای جنوبی را در واکنش به آنچه که «بیانیه‌های اخیر دولت آفریقای جنوبی» خواند به منظور رایزنی به اراضی اشغالی فراخوانده است.

اوایل ماه جاری میلادی آفریقای جنوبی در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه دیپلمات‌های خود را از سرزمین‌های اشغالی فراخواند.

یک مقام دولت آفریقای جنوبی هفته گذشته در پی تداوم حملات وحشیانه صهیونیست‌ها به مردم غزه گفت: «مقامات اسرائیلی که مسئول اتفاقات ناگوار غزه هستند، باید بازخواست شوند. اسرائیل یک قدرت اشغالگر است و باید به توافق ژنو پایبند باشد. اسرائیل نمی‌تواند علیه افرادی که تحت اشغال قرار دارند، اعلام جنگ کند.»

دفتر رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد سران کشورهای عضو بریکس فردا سه‌شنبه ۲۱ نوامبر یک کنفرانس ویدئویی اضطراری برای بحث درباره وضعیت در غرب آسیا از جمله نوار غزه برگزار می‌کنند. 

رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۱۳ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رسانده که از این تعداد ۵۵۰۰ نفر کودک و ۳۵۰۰ نفر زن بوده‌اند.

پایان پیام


12008922
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با ادامه تلاش‌های امدادی در جزیره سوماترا، تعداد تلفات سیل و رانش زمین در اندونزی به بیش از ۱۰۰۰ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دور دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ، اتهاماتی که او به بایدن نسبت می‌داد، کم کم متوجه خودش می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب الله لبنان گفت: دولت مسئول تلاش برای تثبیت حاکمیت و استقلال لبنان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افسر سابق سرویس امنیتی اوکراین گفت که کی‌یف در کل دوره عملیات جنگی در اوکراین حدود ۱۰ هزار مزدور خارجی را از دست داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت غزه اعلام کرد یک طوفان شدید قطبی که اخیراً به این منطقه برخورد کرده، جان ۱۱ فلسطینی را گرفته و حدود ۴ میلیون دلار خسارت مستقیم وارد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه، پس از دیدار با ولادیمیر پوتین اعلام کرد که امیدوار است به زودی با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره طرح صلح اوکراین و روسیه گفت‌و‌گو کند و تأکید کرد که «صلح دور نیست».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که منابع امنیتی لبنانی از حملات جدید اسرائیل با خمپاره و پهپاد به مناطق مرزی جنوب این کشور خبر می‌دهند، مقامات لبنانی از دریافت هشدار درباره آماده‌باش رژیم صهیونیستی برای یک عملیات گسترده احتمالی علیه لبنان سخن گفته‌اند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهر اودسا و مناطق جنوبی اوکراین پس از یک حمله گسترده شبانه روسیه با استفاده از ده‌ها موشک و صد‌ها پهپاد، دچار خاموشی عمده شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش یک رسانه اسرائیلی، رئیس‌جمهور مصر به دلیل اختلافات جاری با اسرائیل بر سر مسائل نوار غزه و مدیریت گذرگاه رفح موقتاً از دیدار با بنیامین نتانیاهو، خودداری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی، در مراسم استقبال رسمی از یک واحد مهندسی ارتش که پس از انجام مأموریت در منطقه کورسک روسیه بازگشته بود، شرکت کرد و به ۹ سرباز کشته شده لقب «قهرمان» اعطا نمود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است