فرهنگی‌هنری 10:19 - 08 خرداد 1403
بانو صادقی درباره برخی از تجربه های مطالعاتی خویش و نیز شرکت در دوره های مهارت افزایی در زمینه تربیت فرزند و روش برخورد با همسر سخن گفت.

بهبود روابط زوجین و روش تربیت فرزند در تجربه مادر ۱۰ فرزند

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، خانم زهرا صادقی از جمله مادران پر فرزندی است که همراه با همسر خود دکترداوود منیری جزو خانواده‌های پرجمعیت شناخته می‌شوند و اکنون این خانواده در فضای مجازی  حضور فعالی برای تبلیغ فرزندآوری و مسئله جمعیت دارند.

خانم صادقی در گفت‌وگویی که با تسنیم  اظهار داشت، درباره برخی از تجربه‌های مطالعاتی خویش و نیز شرکت در دوره‌های مهارت‌افزایی در زمینه تربیت فرزند و روش برخورد با همسر سخن گفت. وی معتقد است بدون مطالعه‌ی آثار خوب و بدون بهره‌مندی از اندیشمندان حوزه تربیت نمی‌توان زندگی زناشویی موفقی داشت.

صادقی می‌گوید ما از ابتدای زندگی عقیده داشتیم نه من شوهرداری بلدم و نه همسرم از آداب همسرداری چیز زیادی می‌داند؛ چون در آموزش و پرورش و بستر خانواده و جامعه یاد ندادند و یاد نگرفتیم؛ لذا از همان ابتدا کتاب‌های متعددی برای یادگیری روابط زوجین مطالعه کردیم و صوت‌های استاد آزمندیان و حجت‌الاسلام پناهیان را گوش دادیم. با همین دیدگاه وقتی بنا شد فرزندار شویم، می‌دانستیم فرزندپروری بلد نیستیم؛ پس باید یاد بگیریم.

وی افزود: یکی از اساتیدی که آن موقع خیلی از نکاتش استفاده می‌کردم و الان هم استفاده می‌کنم، حجت الاسلام پناهیان بود. در کنار آن، سخنان حجت الاسلام تراشیون را از رادیو گوش می‌دادم. پس از آن حجت الاسلام عباسی ولدی آمدند و شروع به چاپ مجموعه آثاری 20 جلدی با عنوان «منِ دیگر ما» کردند که درباره فرزندپروری بود. «بازی، بازوی والدین» از دیگر آثار ایشان است که به انواع بازی‌هایی که با کودکان می‌توان انجام داد، پرداخته است. «نامه‌های بلوغ» آیت الله حائری از دیگر آثاری بود که مطالعه کردیم.

صادقی ادامه داد: شرکت در دوره‌های استاد روزبه به نام «تربیت کودک اندیشمند» برایم سودمند بود. در این دوره می‌آموختند بچه‌های خود را بله قربان گو تربیت نکنیم بلکه اندیشمند بار بیاوریم تا در سن 6 تا 8 سالگی خودش قوه تمییز داشته باشد و صرفاً از ما دستور نگیرد. همچنین در دوره دانشگاه امام صادق علیه‌السلام به نام «تربیت دخترانه و تربیت پسرانه» شرکت کردم. بنابراین مطالعه کتاب و شرکت در جلسات مجازی و حضوری نقش مؤثری در اصلاح روابط زوجین و تربیت فرزند دارد.

انتهای‌پیام/


12058077
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جبلی گفت: مردم در مقاطع حساس، از جمله دوران دفاع مقدس، نقش تعیین‌کننده داشته‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند سینما حقیقت امروز -چهارشنبه ۱۹ آذرماه- در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چند مستند از تولیدات مرکز سیمرغ در بخش‌های مختلف هجدهمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت پذیرفته شدند؛ حضوری پررنگ که نشان از رشد و پویایی این مرکز در حوزه مستندسازی دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صبح امروز نشست رسانه‌ای خانه سینما با محوریت جایزه کتاب سال سینمای ایران برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عوامل برنامه «اعجوبه‌ها» صبح روز چهارشنبه، ۱۹ آذر با حضور در واحد ۱۶۲ اداره‌کل روابط‌عمومی صداوسیما، ضمن دریافت تماس‌های مردمی از رضایت بینندگان نسبت به مجری جدید سخن گفتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه و گرامیداشت روز زن، شبکه نمایش مجموعه‌ای ویژه از فیلم‌های سینمایی ایرانی و خارجی را برای مخاطبان تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» صبح امروز نشست خانه سینما با موضوع پویش آب، بازداشت برخی از بازیگران و استعفای پژمان بازغی با حضور همایون اسعدیان مدیرخانه سینما برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پوستر مستند «هویدا، یک پرتره صوتی» به کارگردانی محسن کریمیان محصول مرکز مستند سوره رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام آثار راه یافته به نوزدهمین جشنواره «سینما حقیقت»، از خانه مستند به بخش‌های مختلف این دوره راه یافتند. 
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پوستر مستند «نارکیس» به کارگردانی زینب کریمی، همزمان با آماده‌سازی این اثر برای حضور در بخش بلند جشنواره حقیقت رونمایی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است