بین‌الملل 11:24 - 31 اردیبهشت 1403
رئیس جمهور روسیه در پیامی به رهبر معظم انقلاب شهادت رئیس جمهور و تنی چند از سران ایران را تسلیت گفت.

پیام تسلیت پوتین به رهبر انقلاب

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور فدراسیون روسیه در پیامی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران و همراهان ایشان را در حادثه سقوط بالگرد به رهبر معظم انقلاب تسلیت گفت.

پوتین در پیام خود نوشت: صمیمانه‌ترین تسلیت‌های ما را در رابطه با فاجعه عظیمی که بر مردم ایران وارد و منجر به جان باختن سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور و همچنین تعدادی دیگر از شخصیت‌های برجسته حکومتی شما شد را بپذیرید.

وی افزود: سید ابراهیم رئیسی سیاستمداری برجسته بود که تمام عمرش وقف خدمت به میهن بود. او به حق از احترام بالایی نزد هموطنان خود و اقتدار قابل توجهی در خارج از کشور برخوردار بود.

رئیس جمهور روسیه همچنین نوشت: او به عنوان دوست واقعی روسیه، مشارکت شخصی ارزشمندی در توسعه روابط حسن همجواری بین کشورهایمان داشت و تلاش زیادی برای رساندن آنها به سطح مشارکت استراتژیک انجام داد.

انتهای پیام/


12056938
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه الجزایری با اشاره به هدف قرار دادن خبرنگاران از سوی رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: خون خبرنگاران حقیقت را خاموش نخواهد کرد و گواهی بر جنایات اشغالگران خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک رسانه عربی در یادداشتی به اتفاقات اخیر در ایران پرداخت و نوشت که در این مدت اتفاقاتی رخ داد که دشمن را شوکه کرد و نتانیاهو دست به دامن ترامپ شد تا درآخرین لحظات حمله به ایران را لغو کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است