اقتصادی 16:21 - 08 اردیبهشت 1404
قائم‌مقام بازرگانی وزیر صمت از تشکیل کارگروه تخصصی بررسی حادثه آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی به دستور وزیر صمت خبر داد و گفت: خسارات وارده بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی بوده است.

خسارات وارده در بندر شهید رجایی بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی بوده است

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدصادق مفتح  قائم‌مقام بازرگانی وزیر صمت اظهار داشت: در اولین ساعات انتشار خبر حریق در بندر شهیدرجایی جلسه بررسی ابعاد حادثه با تشکیل کارگروهی متشکل از کارشناسان بخش صنایع و بازرگانی با مسئولیت بنده آغاز شد.

وی افزود: برای بررسی میدانی، کارشناسان اداره کل صمت استان و یک نفر نماینده از ستاد وزارت در محل حادثه مستقر شده است.

مفتح گستره آتش‌سوزی و خسارات وارده را بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی دانست و تاکید کرد: برآورد اولیه و بازدید از صحنه آتش‌سوزی نشان می‌دهد که سرایت آتش در کانتینر‌های دپو شده کالا‌های وارداتی رخ داده و به نهاده‌های تولید در این حادثه آسیب چندانی وارد نشده است.

رئیس کارگروه تخصصی بررسی حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی اطمینان داد که تولید و نهاده‌های آن از آسیب در امان مانده و در لحظات اولیه نسبت به ایمن‌سازی و تخلیه کالا‌های ضروری اقدام لازم انجام شده است.

مفتح ابراز امیدواری کرد: با رصد کامل بخش تولید و نیازمندی‌های آن علاوه بر نظارت معمول، زنجیره تامین و تولید در سایر کشور با ثبات است و هرگونه اعلام نیاز استانی به سرعت تامین می‌شود.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نظارت مستمر بر زنجیره تولید و تامین را از برنامه‌های اصلی وزارت صمت عنوان کرد و دسترسی به اطلاعات جامع را عامل تسریع در تامین کسری موجود و تعادل‌بخشی به بازار دانست.

وی تصریح کرد: بر اساس دستور وزیر صمت این کارگروه با تعامل و همکاری مجموعه‌های مسئول، روند بررسی جوانب حادثه، میزان خسارت و جبران آن از مجاری قانونی را در دستور کار فوری قرار داده است.

منبع: وزارت صمت


12184461
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل ها گفت: آتش جنگل های هیرکانی به طور کامل مهار شده است، اما اطفا کامل آن نیاز به بارش حداقل ۸ میلی متر دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی فرار مالیاتی گفت: طی یک سال گذشته ۱۹۰۰ پزشک متخلف شناسایی شده و در این زمینه هم؛ هشدار لازم داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با انجام ممیزی‌های فرودگاه‌های بین المللی از جمله فرودگاه کیش تمامی مجوز‌های ایمنی آنها تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل گرمدره و محور فیروزکوه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب از اواسط هفته آینده وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار از ابلاغ امیدنامه و اساسنامه صندوق ارزی در هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: قیمت کنونی گوجه فرنگی بدلیل صادرات بی رویه و کاهش عرضه افزایشی است که با برداشت از استان بوشهر پیش بینی می‌شود که قیمت کاهش یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است