اقتصادی 16:21 - 08 اردیبهشت 1404
قائم‌مقام بازرگانی وزیر صمت از تشکیل کارگروه تخصصی بررسی حادثه آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی به دستور وزیر صمت خبر داد و گفت: خسارات وارده بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی بوده است.

خسارات وارده در بندر شهید رجایی بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی بوده است

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدصادق مفتح  قائم‌مقام بازرگانی وزیر صمت اظهار داشت: در اولین ساعات انتشار خبر حریق در بندر شهیدرجایی جلسه بررسی ابعاد حادثه با تشکیل کارگروهی متشکل از کارشناسان بخش صنایع و بازرگانی با مسئولیت بنده آغاز شد.

وی افزود: برای بررسی میدانی، کارشناسان اداره کل صمت استان و یک نفر نماینده از ستاد وزارت در محل حادثه مستقر شده است.

مفتح گستره آتش‌سوزی و خسارات وارده را بیشتر در بخش کالا‌های وارداتی دانست و تاکید کرد: برآورد اولیه و بازدید از صحنه آتش‌سوزی نشان می‌دهد که سرایت آتش در کانتینر‌های دپو شده کالا‌های وارداتی رخ داده و به نهاده‌های تولید در این حادثه آسیب چندانی وارد نشده است.

رئیس کارگروه تخصصی بررسی حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی اطمینان داد که تولید و نهاده‌های آن از آسیب در امان مانده و در لحظات اولیه نسبت به ایمن‌سازی و تخلیه کالا‌های ضروری اقدام لازم انجام شده است.

مفتح ابراز امیدواری کرد: با رصد کامل بخش تولید و نیازمندی‌های آن علاوه بر نظارت معمول، زنجیره تامین و تولید در سایر کشور با ثبات است و هرگونه اعلام نیاز استانی به سرعت تامین می‌شود.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نظارت مستمر بر زنجیره تولید و تامین را از برنامه‌های اصلی وزارت صمت عنوان کرد و دسترسی به اطلاعات جامع را عامل تسریع در تامین کسری موجود و تعادل‌بخشی به بازار دانست.

وی تصریح کرد: بر اساس دستور وزیر صمت این کارگروه با تعامل و همکاری مجموعه‌های مسئول، روند بررسی جوانب حادثه، میزان خسارت و جبران آن از مجاری قانونی را در دستور کار فوری قرار داده است.

منبع: وزارت صمت


12184461
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دقیقا این روز‌ها که قبض‌های سنگین برق و گاز زمستان گذشته هنوز در ذهن‌مان است و عید نوروز هم کم‌کم دارد نزدیک می‌شود، بزرگ‌ترین حراج سال لوازم خانگی شروع شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: آمار میزان تولید شیرخشک نوزاد در آبان نسبت به ماه‌های قبل ۱.۵ میلیون قوطی کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب در نوار شمالی و از پنجشنبه در شمال شرق کشور دما به‌طور نسبی کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پشتیبانی امور دام گفت: بعد از کنار گذاشتن عاملان فروش مشکل نهاده حل نشده، اما وزارت جهاد قول همکاری داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تحول هوشمند نظام مالیاتی از الزام سازمان امور مالیاتی به اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده با دو فراخوان قطعی مشمولان تا پایان سال خبرداد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیرو گزارش صادر شده مبنی بر احداث فرودگاه در شهرستان دزپارت، سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد تاکنون هیچ‌گونه مجوزی برای احداث فرودگاه در این شهرستان صادر نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری در پی تمایل شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا به برقراری مجدد پرواز‌های آن شرکت به ایران از ۲۶ دی ماه اولین پرواز هواپیمایی لوفت‌هانزا از سرگرفته خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ساتبا گفت: در کنار مسئولیت‌های قانونی صنایع بزرگ، ایجاد نواحی خورشیدی، احداث نیروگاه‌ها و ساخت شهرک‌های خورشیدی جزو اولویت‌های ساتبا به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش فروش محصولات گروه سایپا ویژه متقاضیان عادی، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده و طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده  از ۹ آذرماه آغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است