اجتماعی 09:32 - 11 اسفند 1399

هیچ کارت جدیدی با توقف چاپ دفترچه بیمه ارائه نمی‌ شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان تأمین اجماعی اعلام کرد: بیمه شدگان و بازنشستگانی که برگه‌های دفاتر آنها به اتمام می‌رسد نگران نباشند با همراه داشتن یکی از مدارک معتبر (کارت ملی، شناسنامه، برگه اول دفترچه بیمه) به پزشک و مراکز درمانی مراجعه کنند و خدمات لازم را دریافت می‌کنند.

دفاتر درمانی سازمان تأمین اجتماعی به تدریج حذف می‌شود و دفاتر درمانی فعلی نزد بیمه شدگان تا آخرین برگ آن اعتبار دارد و قابل استفاده است. پس از اتمام دفاتر درمانی، درخواست می‌شود بیمه شدگان به شعب و کارگزاری‌ها مراجعه نکنند زیرا از اول اسفند دفترچه جدید صادر نمی‌شود.

در این میان، شرکت‌های سودجو و افراد شیاد با بیمه شدگان و بازنشستگان تماس می‌گیرند و به بهانه توقف انتشار دفترچه، کارت بیمه درمان طلایی، کارت هوشمند درمان، کارت تکمیلی درمان و … را به آنها معرفی می‌کنند و مدعی می‌شوند در قبال دریافت وجه کارت جدید برای آنها صادر کنند. این افراد صرفاً قصد اخاذی دارند و بار دیگر این سازمان تاکید می‌کند در قبال حذف تدریجی دفترچه‌ها هیچ کارت و دفترچه جدیدی صادر نمی‌شود و هر تماس و یا مراجعه به بیمه شدگان با عنوان صدور کارت جدید درمان کلاهبرداری است و بیمه شدگان به این تماس‌ها اعتنا نکنند و موضوع را به مرکز ارتباطات مردمی این سازمان ۱۴۲۰ اطلاع دهند.


10971662
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زمان پرینت کارت و برگزاری آزمون متقاضیان اخذ پروانه وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، خلاصه‌ای از مهم‌ترین اقدامات در حوزه حقوق بشر و شهروندی در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اعتبارات و تسهیلات شغلی بهزیستی می‌تواند از طریق موسسات حمایتی در اختیار افراد دارای معلولیت شنوایی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است