اقتصادی 12:36 - 28 مرداد 1401
سامانه جدید «حمایت» وزارت رفاه فعال شد، سرپرستان خانوار می‌توانند دهک اقتصادی خانوار و توضیحات در مورد علت دریافت یا عدم دریافت یارانه را به همراه اسامی اعضای خانوار خود مشاهده کنند.

رونمایی سامانه جدید درخواست بازبینی دهک بندی خانوارها

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره سامانه جدید درخواست بازبینی دهک بندی خانوارها اعلام کرد: سامانه جدید «حمایت» که با نشانی اینترنتی http://hemayat.mcls.gov.ir فعال است، سرپرست هر خانوار می‌تواند دهک اقتصادی خانوار و توضیحات در خصوص علت دریافت یا عدم دریافت یارانه را به همراه اسامی اعضای خانوار خود مشاهده کند.

همچنین امکان مشاهده اطلاعات شناسنامه اقتصادی خانوار در سه بخش اطلاعات خرید از کارت بانکی، اطلاعات خودرو و اطلاعات درآمد به صورت تفکیک شده و مجزا فراهم شده و کاربرانی که درخواست بررسی مجدد این اطلاعات را دارند می توانند درخواست خود را در مراحل مجزا و بصورت تفکیک شده ثبت کنند.

از دیگر امکانات این سامانه ارائه توضیحات شفاف و تکمیلی در مراحل مختلف در خصوص مأخذ داده ها و علت ایرادات احتمالی از دید کاربر، پیش بینی امکان ثبت وضعیت های خاص نظیر بیماران خاص یا معلولان گرامی در بخش ثبت درخواست بررسی است و البته استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم شخصی و محرمانه ماندن اطلاعات کاربران نیز به طور کامل رعایت شده است.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در ادامه این اطلاعیه از هموطنانی که قبلا درخواست بررسی مجدد دهک بندی خانوار خود را ثبت نموده اند، دعوت کرده است برای مشاهده نتایج بررسی‌ها براساس اطلاعات به روزرسانی شده شناسنامه اقتصادی خانوار به نشانی اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir  مراجعه نمایند.

با این توضیح که برای خدمت رسانی بهتر سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آنها عدد زوج است در روزهای زوج و سرپرستان خانواری که رقم آخر کد ملی آنها عدد فرد است، در روزهای فرد می توانند به این وبگاه مراجعه نمایند.

سایر هموطنان نیز از روز شنبه پنجم شهریور می توانند بدون محدودیت زمانی برای مشاهده اطلاعات دهک، شناسنامه اقتصادی و ثبت درخواست بررسی به سامانه حمایت مراجعه نمایند.

سامانه ای که قبلا فعال بود صرفا قابلیت دریافت یک درخواست بازبینی کلی به شناسنامه اقتصادی خانوار بدون ارجاع به زیربخش مورد نظر را داشت، در حالی که در سامانه‌ی جدید حمایت افراد می توانند اعتراض خود را به تک تک بخش‌های داده‌ای مانند اطلاعات خودرو، اطلاعات تراکنش‌های بانکی به صورت مجزا ثبت و درخواست بازبینی دهند که این مهم کمک خواهد کرد تا فرآیند رسیدگی و تصمیم‌گیری دقیق‌تر انجام شود.

انتهای پیام/


11659464
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سازمان هواشناسی با اعلام تداوم بارش‌ها طی امشب در بیشتر مناطق کشور از وقوع یخبندان برای فردا در برخی نقاط خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل پتروشیمی بندر امام گفت:قیمت محصولات پتروشیمی به نصف کاهش یافته، اما قیمت خوراک، آب و انرژی ما در برخی موارد ۱۰ برابر، ۱۵ برابر، ۲۰ برابر و حتی تا ۳۰ برابر افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل سازمان امور مالیاتی از تجدیدنظر شورای عالی هماهنگی سران قوا در ادامه فراخوان اصناف برای الحاق به اعتبار مالیات بر ارزش افزوده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی معاونت توسعه بازرگانی اعلام کرد: برنامه‌ریزی ابتدای سال برای تأمین ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن روغن، شامل واردات روغن خام، پالم و تولید داخلی دانه‌های روغنی انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر امور مالی شرکت ملی نفت گفت: قیمت جهانی نفت درماه‌های اخیر حدود ۲۱ درصد نسبت به دوره‌های قبلی کاهش یافته که رقم قابل ملاحظه‌ای است، اما وزارت نفت با افزایش حجم صادرات و کاهش تخفیف‌ها، تاحدودی کاهش قیمت‌ها را جبران کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:ظرفیت تولید اسمی پتروشیمی بندر امام در سال‌های گذشته به حدود ۵.۹ میلیون تن رسید و حتی در مقاطعی نزدیک به ۶ میلیون تن تولید نیز محقق شد، اما طی پنج تا شش سال اخیر به دلیل کاهش خوراک، تولید تا حدود ۳.۶ میلیون تن کاهش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:در صورت پایداری شرایط، متوسط دریافت خوراک در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۰ هزار بشکه در روز برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انصار نیک گفت:در صورت پایداری شرایط، متوسط دریافت خوراک در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۱۰۰ هزار بشکه در روز برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نگاهی به عملکرد بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری کشور نشان می‌دهد که بانک ملی ایران در صدر بیشترین درخواست‌های مردمی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر ترانزیت سازمان راهداری گفت:با برنامه ریزی‌های صورت گرفته روند خروج کامیون‌ها از مرز آستارا رو به بهبود است و شاهد افزایش ترخیص کامیون‌ها از مرز هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است