سیاسی 08:39 - 22 اسفند 1403
معاون حقوقی وزارت خارجه با اشاره به تحریم‌های آمریکا، گفت: ایران در حال تهیه فهرستی از عوامل آمریکایی درگیر در فعالیت‌های تروریستی است.

معاون حقوقی وزارت خارجه: فهرستی از عوامل آمریکایی درگیر فعالیت‌های تروریستی تهیه می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - کاظم غریب آبادی، معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس نوشت: آمریکا که خودش کارنامه‌ای سیاه از دخالت در امور داخلی کشور‌های جهان دارد، هر از گاه تحت برنامه به اصطلاح پاداش برای عدالت، برخی اتباع ایرانی را به بهانه‌های مختلف تحریم می‌کند و برای حصول به اطلاعات بیشتر، پاداش مالی تعیین می‌کند! گویا فراموش کرده‌اند که هر جا صحبت از ترور، خرابکاری، دخالت در امور داخلی، تهدید و تحریم در میان است، نام آمریکا مطرح است.

وی در ادامه پیام خود آورده است: همکاران ما در اداره کل امور حقوقی و بین المللی با استفاده از ظرفیت قوانین مصوب، از جمله قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه، و قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا، با همکاری دستگاه‌های ذیربط و با هماهنگی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در حال تهیه فهرستی از عوامل آمریکایی درگیر در فعالیت‌های تروریستی، خرابکاری سایبری، نقض حقوق مردم ایران و سایر فعالیت‌های مخل امنیت ملی با هدف تحریم آنان و همچنین اتخاذ اقدامات حقوقی هستند.


12165701
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، در جریان دیدار با وزیر دفاع بلاروس، سند همکاری دفاعی بین دو کشور را امضا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور گزارش وضعیت تخصیص منابع برداشتی از صندوق توسعه ملی را منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نگاهداری با بیان اینکه آمریکا به دنبال رفع تحریم‌های ایران نیست، گفت: ما از مذاکره با آمریکا عواید اقتصادی زیادی نمی‌توانیم به دست بیاوریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: یکی از اهداف اصلی ما، معرفی و نمایش موفقیت‌ها و پیشرفت‌های زنان ایران در سال‌های اخیر به جامعه جهانی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: دولت با بانیان تجمعات برهم‌زننده آرامش و نظم جامعه برخورد می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: نامه ترامپ نوشته شده اما هنوز به دست ما نرسیده است؛ قرار است یک فرستاده از یکی از کشور‌های عربی آن را در تهران تحویل دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی می‌گوید مسئله عفاف و حجاب مسئله جامعه ایران است، چون برهنگی خانواده ایرانی را تهدید می‌کند و قانون عفاف و حجاب در زمان خود ابلاغ می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات کشور گزارش وضعیت تخصیص منابع برداشتی از صندوق توسعه ملی را منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد: نشست سه جانبه ایران-چین-روسیه با تمرکز بر تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها روز جمعه برگزار می‌شود.  
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یگان‌های شناور و پروازی و تیم‌های عملیات ویژه ایران، چین و روسیه در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی عملیات آزادسازی کشتی ربوده شده را تمرین کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است