سیاسی 21:04 - 13 آذر 1403
مجلس شورای اسلامی به دانشگاه‌های دولتی اجازه داد تا به اندازه سقف عملکرد درآمد اختصاصی سال ۱۴۰۳ نسبت به أخذ تسهیلات از بانک‌ها اقدام کنند.

تعیین ساز و کار دریافت تسهیلات بانکی دانشگاه‌های دولتی

نمایندگان در نشست علنی نوبت سوم امروز -سه‌شنبه ۱۳ آذرماه- مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور با بخش درآمدی بند (ت) تبصره (هشت) ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

در بخش درآمدی بند (ت) تبصره (هشت) ماده واحده این لایحه آمده است: به دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی دولتی و پارک‌های علم و فناوری مشمول بودجه‌ریزی عملکردی سالیانه (با تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور) اجازه داده می‌شود با تصویب هیأت امنای خود تا سقف عملکرد درآمد اختصاصی سال ۱۴۰۳ نسبت به أخذ تسهیلات از بانک‌ها از محل توثیق اموال در اختیار خود اقدام کنند.

همچنین جزء یک بند (ث) تبصره (هشت) لایحه بودجه ۱۴۰۴ تصویب شد که براساس آن شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت مندرج در قانون بودجه سنواتی مکلفند حداقل یک درصد (۱%) از اعتبار هزینه‌های خود را جهت ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی اختصاص دهند.

همچنین جزء دو بند (ث) تبصره (هشت) لایحه بودجه ۱۴۰۴ تصویب شد که براساس آن در خصوص شرکت‌های موضوع جزء (۱) این بند در صورت استنکاف دستگاه‌های مشمول این بند، خزانه‌داری کل کشور مکلف است به صورت سه‌ماهه از سر جمع اعتبارات مذکور برداشت و به حساب فوق‌الذکر برای فعالیت‌های یادشده واریز نماید. در خصوص شرکت‌های بورسی، سازمان بورس و اوراق بهادار مسئول نظارت بر اجرای جزء (۱) این بند است. کلیه شرکت‌های مشمول مکلف به انعکاس عملکرد این بند در صورت‌های مالی می‌باشند.

منبع: خانه ملت


12123355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در طرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، حداکثر ۱۴ سکه را در مهریه، سقف اجرای محکومیت‌هایی نظیر حبس تعیین کردند و بیش از آن مشمول حبس و سایر محکومیت‌ها نخواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نیاز کشور به یک نقشه جامع برای تقسیم کار ملی در جهت اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، گفت: باید بستر لازم برای نقش‌آفرینی توان‌یابان در جامعه فراهم شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: بیش از ۸۵۰ نویسنده آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند و ده‌ها نشست علمی در داخل و خارج کشور با حضور صاحب‌نظرانی از پنج قاره برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نظریه ولایت فقیه، آن‌گونه که حضرت امام خمینی آن را تبیین و سپس در عرصه سیاسی و اجتماعی محقق ساختند، نه محصول یک تحول ناگهانی و گسسته از میراث فقهی شیعه، بلکه نقطه اوج تلاش فکری چندین نسل از فقهایی بود که بر ماهیت سیاسی و اجتماعی اسلام تأکید...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر لزوم ترمیم کابینه دولت پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور با تأکید بر اینکه دستگاه‌های دولتی باید در صرفه‌جویی پیشگام باشند، تصریح کرد: مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند، با قطعی مواجه خواهند شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، صیانت از وحدت و انسجام ملی را مسئولیتی همگانی و لازمه موفقیت کشور در مواجهه با شرارت‌های دشمنان دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفرای ایران، روسیه و چین در سازمان ملل متحد در نامه‌ای مشترک به رئیس شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل تاکید کردند که مطابق بند عملیاتی ۸ قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، تمامی مفاد این قطعنامه پس از ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ خاتمه یافته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با تشریح سه هدف اصلی اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: دولت عزم خود را برای تغییر شیوه کالابرگ جزم کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مرکزی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر گفت: جایگاه و منزلت زن در تراز انقلاب اسلامی، امتداد مسیر حضرت زهرا (س) و خط فاطمی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است