سیاسی 22:14 - 21 بهمن 1403
سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در چین گفت: مردم ما آگاه هستند که حضورشان در صحنه به نفع مملکت است و عدم شرکت آنها مشکلی را حل نمی‌کند.

مردم ایران می‌دانند که حضورشان در صحنه به نفع مملکت است

جواد منصوری، سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در چین در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با حضور مردم کشورمان در چهل و ششمین سالگرد راهپیمایی پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: مسئله مردم در ایران موضوعی بسیار حساس و مهم و بسیار تعیین کننده است. این که خیلی رسانه‌ها درباره مردم ما می‌گویند مردم این گونه فکر می‌کنند و مردم فلان کار را نمی‌خواهند و یا می‌خواهند موضوع پیچیده‌ای است.

اولین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد  این رسانه‌ها از کجا این مسائل را درباره مردم مطرح  می‌کنند. واقعا متوجه نمی‌شوم که رسانه‌ها غربی و دشمنان از کجا می‌گویند که مردم در راهپیمایی حتما هستند و یا نیتسند.

منصوری تاکید کرد: موضوع دیگر آن است که در ۴۵ سال گذشته و در مراسم‌های بیست و دوم بهمن با وجود  همه مشکلات که در کشور وجود داشته، شاهد حضور همه جانبه مردم بودیم که اتفاق مهمی است. این گونه نیست که بگوییم مردم در سال‌های گذشته بدون مشکل بودند و امسال تنها مشکلاتی دارند

جواد منصوری در پایان تصریح کرد:  مردم ما آگاه هستند که حضورشان در صحنه به نفع مملکت است و عدم شرکت آنها نه این که مشکلی را حل نمی‌کند و حتی می‌تواند مشکلات را بیشتر کند؛ بنابراین هوشیاری و آگاهی نسبی در مردم ما به اثبات رسیده است؛ لذا در صحنه‌های مختلف تقریبا به دور از پیش بینی‌ها و اظهار نظر‌های قبلی مردم حرکت‌هایی کردند که پیشگویی‌ها و تحلیل‌های دشمنان  را بر هم زده است.


12153744
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار چندین پیام به مصوبه «کاهش سقف مهریه» واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی نوشت: آنچه بر من گذشت، تردیدی در مسیری که آغاز کرده‌ایم و قولی که به رئیس محترم جمهور داده‌ام، ایجاد نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بحث از «حرمت حکومت غیر فقیه» و «لزوم ولایت فقیه» بدون درک دقیق دو مفهوم کلیدی «امور حسبیه» و «اذن فقیه» ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید در قانون هوای پاک در مورد دستگاه‌ها وظیفه ما مطالبه‌گری، پیگیری برای انجام ماموریت‌ها و وظایف است که تا حدودی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر دیدار رهبر انقلاب با هزاران نفر از زنان و دختران و واکنش‌های گسترده به مصوبه مجلس درباره مهریه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد: بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، مهم‌ترین نارضایتی مردم تهران آلودگی هواست؛ بنابراین رضایت شهروندان در گرو کاهش این معضل خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است