بین‌الملل 15:08 - 24 مرداد 1403
رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی در پی کاهش رتبه اعتباری این رژیم توسط موسسه فیچ، درباره آینده اقتصادی اسرائیل ابراز نگرانی کرد.

لاپید: ما در آستانه یک فاجعه اقتصادی هستیم

یائیر لاپید، رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه نسبت به فاجعه اقتصادی در آینده، پس از کاهش رتبه اعتباری اسرائیل توسط فیچ هشدار داد.

بر اساس گزارش اسپوتنیک، لاپید در پستی در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس نوشت: بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر دیروز بیانیه‌هایی صادر کردند که در آن اعلام کردند کاهش رتبه اعتباری اسرائیل نتیجه جنگ است. دروغ است، هر دو به مردم دروغ می‌گویند.

او با بیان اینکه در این فروپاشی اقتصادی خطر امنیتی نیز وجود دارد و این اقتصاد اسرائیل است که هزینه‌های امنیتی را پرداخت می‌کند، ادامه داد: وقوع بحران اقتصادی در اسرائیل منجر به این خواهد شد که در لحظات سخت نه راهی برای تامین مالی نیاز‌های امنیتی، نه راهی برای بازسازی ارتش و نه راهی برای ساختن رژیمی علیه ایرانیان داشته باشیم.  

دیروز، سه شنبه، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به کاهش رتبه اعتباری کشورش توسط موسسه اعتبارسنجی فیچ واکنش نشان داد و ادعا کرد که با پیروزی این رژیم در جنگ منطقه‌ای، رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی افزایش خواهد یافت.

دوشنبه گذشته، موسسه فیچ رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی را با چشم‌انداز منفی از «A+» به «A» کاهش داد. فیچ اعلام کرد که جنگ جاری در غزه عامل اصلی کاهش رتبه است. به گفته این موسسه، عامل دیگری بر کاهش رتبه تاثیرگذار بوده است و آن به احتمال زیاد ادامه درگیری در غزه تا سال ۲۰۲۵ با خطر گسترش به دیگر جبهه‌هاست.

مترجم: مینا عظیمی


12082934
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی در ارتباط با ایران اعمال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی دوازده حمله هوایی علیه بندر الحدیده یمن انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا گفت که رئیس‌جمهور اوکراین «باید با روسیه به توافق برسد» تا به جنگ کرملین علیه کشورش پایان دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لهستان می‌گوید که بیش از ۶۰ هزار نیرو در رزمایش نظامی «مدافع آهنین» شرکت می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در دانمارک به دلیل آنچه تجاوز پهپادی به لهستان خوانده شده به وزارت امور خارجه این کشور احضار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا در ماه اکتبر در مورد دو طرح عدم اعتماد به رئیس کمیسیون اروپا رأی‌گیری خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی هشدار تخلیه برای منطقه نزدیک بندر الحدیده در غرب یمن را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه قطر اعلام کرد که امیر این کشور با وزیر امور خارجه آمریکا، درباره حمله اسرائیل به دوحه گفت‌و‌گو و بر روابط راهبردی دو طرف تاکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس حزب مخالف مکرون، با انتقاد شدید از او، به رسمیت شناختن دولت فلسطین را اقدامی با انگیزه‌های انتخاباتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه بار دیگر نخست‌وزیر اسرائیل، را به آدولف هیتلر، دیکتاتور پیشین حزب نازی آلمان، تشبیه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است