بین‌الملل 15:08 - 24 مرداد 1403
رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی در پی کاهش رتبه اعتباری این رژیم توسط موسسه فیچ، درباره آینده اقتصادی اسرائیل ابراز نگرانی کرد.

لاپید: ما در آستانه یک فاجعه اقتصادی هستیم

یائیر لاپید، رهبر مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه نسبت به فاجعه اقتصادی در آینده، پس از کاهش رتبه اعتباری اسرائیل توسط فیچ هشدار داد.

بر اساس گزارش اسپوتنیک، لاپید در پستی در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس نوشت: بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر دیروز بیانیه‌هایی صادر کردند که در آن اعلام کردند کاهش رتبه اعتباری اسرائیل نتیجه جنگ است. دروغ است، هر دو به مردم دروغ می‌گویند.

او با بیان اینکه در این فروپاشی اقتصادی خطر امنیتی نیز وجود دارد و این اقتصاد اسرائیل است که هزینه‌های امنیتی را پرداخت می‌کند، ادامه داد: وقوع بحران اقتصادی در اسرائیل منجر به این خواهد شد که در لحظات سخت نه راهی برای تامین مالی نیاز‌های امنیتی، نه راهی برای بازسازی ارتش و نه راهی برای ساختن رژیمی علیه ایرانیان داشته باشیم.  

دیروز، سه شنبه، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به کاهش رتبه اعتباری کشورش توسط موسسه اعتبارسنجی فیچ واکنش نشان داد و ادعا کرد که با پیروزی این رژیم در جنگ منطقه‌ای، رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی افزایش خواهد یافت.

دوشنبه گذشته، موسسه فیچ رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی را با چشم‌انداز منفی از «A+» به «A» کاهش داد. فیچ اعلام کرد که جنگ جاری در غزه عامل اصلی کاهش رتبه است. به گفته این موسسه، عامل دیگری بر کاهش رتبه تاثیرگذار بوده است و آن به احتمال زیاد ادامه درگیری در غزه تا سال ۲۰۲۵ با خطر گسترش به دیگر جبهه‌هاست.

مترجم: مینا عظیمی


12082934
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ترامپ، رئیس‌جمهور کلمبیا را به همکاری با کارتل‌های مواد مخدر متهم کرد، پترو او را دچار «خرفتی ناشی از پیری» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان با اعلام فرار عیدروس الزبیدی، عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه پایگاه‌های شورای انتقالی در استان ضالع کلید زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد تهدید این کشور به الحاق نظامی گرینلند، تنها یک ابزار فشار برای معامله با دانمارک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موسسه صهیونیستی وایزمن تحت تاثیر خسارات ناشی از موشک‌های ایران و موج تحریم‌های آکادمیک، جایگاه تاریخی خود را در رتبه‌بندی جهانی از دست داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری اسلامی و دیگر اعضای محور مقاومت باید برای مقابله با این روند امنیتی‌سازی، راهبردی سه‌وجهی شامل اقدامات هماهنگ دیپلماتیک، تقویت روایت جایگزین در رسانه‌ها و تقویت سازوکارهای حفاظتی و اطلاعاتی را در دستور کار قرار دهند تا از تبدیل اتهام...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با اعلام ورود قریب‌الوقوع میلیون‌ها بشکه نفت ونزوئلا به بازار آمریکا، از کنترل شخصی بر اموال حاصل از فروش آن سخن گفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا پس از نشست ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاقان» در پاریس گفت که پروتکل‌های امنیتی برای اوکراین «تقریباً تکمیل شده» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه از همه گروه‌های مسلح کرد - «از جمله در سوریه» - خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار منتشر شده ۵۵ سرباز کوبایی و ونزوئلایی در جریان عملیات آمریکا در ونزوئلا کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ، اسرائیل و سوریه را برای دستیابی به توافقی که امنیت مرزی را تثبیت کند، تحت فشار قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است