بین‌الملل 00:55 - 10 فروردین 1402
سنای آمریکا روز چهارشنبه لغو مجوز پنتاگون برای «انجام عملیات نظامی در عراق بدون نیاز به تایید کنگره» را تصویب کرد.

سنا لغو مجوز پنتاگون برای عملیات نظامی در عراق را تصویب کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سنای آمریکا روز چهارشنبه به مجوزی که در سال‌های 1991 و 2002 به پنتاگون برای جنگ در عراق داده بود، پایان داد.

این قانون برای تصویب نهایی به مجلس نمایندگان آمریکا فرستاده شده و گام بزرگ و تعیین کننده‌ای برای بازگرداندن حق کنگره در تعیین این موضوع است که آمریکا چه زمانی می‌تواند نیروهایش را به نبرد بفرستد.

54 عضو مجلس سنا در مقابل 27 عضو دیگر به لغو این قانون رای دادند. این قانون به وزارت دفاع آمریکا اجازه می‌داد تا با دستور رئیس جمهور و بدون نیاز به مراجعه به کنگره به انجام عملیات نظامی در داخل عراق بپردازد.

«مارک وورنر» عضو دموکرات سنا از ایالت ویرجینا در این باره گفت: «مدت زمان زیادی طول کشید کنگره اقتدار خود را برای اعلام جنگ بدست آورد و من به تایید لغو مجوز استفاده از نیروی نظامی در عراق افتخار می‌کنم».

پایان پیام/.


11851292
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید در مذاکرات تعرفه‌ای با چین پیشرفت قابل توجهی رخ داده و فردا جزئیات بیشتری در این خصوص منتشر خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان در یادداشت مثبتی اعلام کرد که دور چهارم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران شامل گفت‌و‌گو‌های مفید و بدیع بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با افزایش تعداد مبتلایان به سرخکان در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت خواستار واکسیناسیون کودکان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نشست سه‌جانبه افغانستان، پاکستان و چین در کابل را گامی مهم برای تقویت همکاری‌های اقتصادی و افزایش ثبات و امنیت منطقه‌ای دانستند
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوهنوردان افغانستانی مقیم ایران با صعود به قله ریزان، توانستند حضور مؤثر و اراده‌ خود را در میدان‌های ورزشی به نمایش بگذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام نظامی هند بدون پاسخ مشخص درباره سرنگونی یا عدم سرنگونی پیشرفته‌ترین دارایی نظامی این کشور در جنگ چهار روزه، گفت که تلفات بخشی از هر جنگ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه گفت که نتیجه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای امروز در عمان «دلگرم‌کننده» بود و دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها به زودی برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند نتانیاهو حمایتی را که انتظار داشت از ترامپ دریافت نکرده و به همین علت روابط دو طرف تا اندازه‌ای تیره شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس به نقل از منابع خود پایان دور چهارم مذاکرات هسته‌ای ایران در عمان را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری معتقدند بی‌عملی بلوک غرب در قبال فاجعه انسانی در غزه هزینه‌های ژئوپلیتیکی جدی برای اتحادیه اروپا به همراه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است