اقتصادی 15:02 - 29 مهر 1400

کاهش دلار در آخرین روز کاری مهرماه

مهدی گوهررستمی در گفتگو با خبرنگار مهر گزارشی از نرخ ارزهای این بازار در آخرین روز معاملاتی مهرماه ارائه کرد که بر این اساس میانگین وزنی نرخ دلار با ۰.۰۱ درصد کاهش نسبت به روز معاملاتی قبل، ۲۶ هزار و ۴۷۹ تومان بود.



وی گفت: در جلسه معاملاتی پنجشنبه، دلار کار خود را با نرخ ۲۶ هزار و ۳۸۵ تومان آغاز کرد و در پایان ساعت معاملات به نرخ ۲۶ هزار و ۴۸۱ تومان رسید که بررسی ارقام معاملاتی روزانه، نرخ میانگین وزنی ۲۶ هزار و ۴۷۹ تومان به ازای هر دلار و کاهش ۰.۰۱ درصدی این نرخ نسبت به روز معاملاتی قبل را نشان می‌دهد.



مدیر کل ارتباطات بازار متشکل ارز ایران اظهار داشت: امروز نماد یورو کار خود را با نرخ ۳۰ هزار و ۶۵۰ تومان شروع کرد و در پایان جلسه معاملاتی، نرخ هر یورو به رقم ۳۰ هزار و ۶۹۰ تومان رسید. به این ترتیب نرخ میانگین وزنی اسکناس یورو در معاملات امروز این بازار بدون تغییر نسبت به روز چهارشنبه، ۳۰ هزار و ۶۶۰ تومان بوده است.



گوهررستمی ادامه داد: در جلسه معاملاتی پنجشنبه ۲۹ مهرماه اسکناس دلار در پایین‌ترین نرخ خود با رقم ۲۶ هزار و ۳۸۵ تومان و در بالاترین نرخ با رقم ۲۶ هزار و ۵۲۲ تومان معامله شد. همچنین هر یورو در پایین‌ترین و بالاترین نرخ معاملاتی خود به ترتیب با قیمت‌های ۳۰ هزار و ۶۲۹ تومان و ۳۰ هزار و ۶۹۰ تومان معامله شد. همچنین حجم معاملات نقدی دلار و یورو در این روز به ترتیب ۶ میلیون و ۹۶۸ هزار و ۲۰۰ دلار و ۸۵۸ هزار یورو بود.


11282543
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با اجرای این سند ملی و آئین‌نامه مشوق‌ها، هدف‌گذاری برای دستیابی به ۴۰ میلیون تنی ترانزیت از داخل کشور در انتهای برنامه هفتم پیشرفت، قابل دسترسی خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن روغن نباتی گفت: اکنون کمبودی در بخش روغن وجود ندارد که با تسریع در روند تخصیص ارزها، کمبود روغن در بخش خانوار نخواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با حذف ارز ترجیحی از ابتدای آذرماه بازار با نوساناتی رو‌به‌رو شد که مسئولان امر با توزیع برنج‌های تنظیم بازار بدنبال کاهش قیمت و ایجاد آرامش در بازار هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از امروز ابتدای دی ماه شاهد حذف صورتحساب‌های کاغذی و اجرای طرح صورتحساب الکترونیکی هستیم و در صورتی که مودیا صورتحساب خرید و فروش خود را در سامانه مودیان ثبت کنند نمی‌توانند از اعتبار مالیاتی استفاده کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: با توجه به تأخیر در آغاز فعالیت مدارس و ادارات با هدف پاسداشت آیین‌های کهن ایرانی در شب یلدا، واحد‌های ستادی و شعب بانک‌های عضو شورای هماهنگی بانک‌ها فردا فعالیت خود را با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تا زمانی که یک صدای واحد از تیم اقتصادی دولت شنیده نشود، مشکلات ارزی حل نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تا زمانی که یک صدای واحد از تیم اقتصادی دولت شنیده نشود، مشکلات ارزی حل نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با ارسال نامه‌ای رسمی به رئیس شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌های درون‌شهری و مخدوش شدن نرخ‌های مصوب هشدار داد و خواستار اصلاح فوری این روند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:طی امروز و فردا افزایش تدریجی غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت مورد انتظار است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است