بین‌الملل 10:56 - 21 تیر 1399
روسیه اعلام کرد، گزارش سازمان منع تسلیحات شیمیایی پیرامون ادعاها درباره استفاده از این تسلیحات در سوریه سیاسی است و نسبت به ناکامی عملکرد این سازمان به دلیل سیاست های کشورهای غربی هشدار داد.

روسیه، گزارش سازمان منع تسلیحات شیمیایی درباره سوریه را "جانبدارانه و مغرضانه" خواند

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: کشورهای غربی در نشست اخیر شورای اجرایی سازمان منع تسلیحات شیمیایی برای تصویب گزارش نخست تیم تحقیقات و حقیقت یاب مربوط به حوادث منطقه اللطامنه در استان حماه در ماه مارس ۲۰۱۷ که ارتش سوریه را به استفاده از سلاح شیمیایی متهم می‌کند، تلاش زیادی کرد. روسیه بارها با استناد به حقایق گسترده به این سازمان توضیح داده است که این گزارش به لحاظ سیاسی جانبدارانه و مغرضانه، از حیث حقیقت نادرست و به لحاظ حرفه ای و فنی ضعیف است.

وی تاکید کرد: تیم تحقیقاتی که با ابتکار عمل آمریکا تشکیل شده، هیئتی غیر قانونی است که کشورهای غربی بر آن تسلط دارند و نماینده یک پروژه ژئوپلیتیک با هدف تضعیف مواضع دولت سوریه است.

زاخارووا ادامه داد: این رویکرد زیان آور و پلید موجب ناراحتی و نارضایتی می شود. روسیه با همکاری با گروه بزرگی از اعضای مسوول در جامعه بین الملل بیانیه‌ای را صادر و نسبت به سیاسی کاری عملکرد سازمان منع تسلیحات شیمیایی هشدار داده است.

وی در پایان گفت: نباید این سازمان در گرو کشورهایی باشد که دستورکارهای مغرضانه و تنگ نظرانه خود را تحمیل می کنند. در صورتی که سازمان به اقدامات این کشورها پایان ندهد، شکست خواهد خورد.

شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی در نشست روز پنجشنبه خود، پیش نویس قطعنامه غربی را که گزارش تیم تحقیقات که مدعی استفاده دولت سوریه از سلاح‌های شیمیایی در سال ۲۰۱۷ در منطقه اللطامنه شده را تایید می کند به رای گذاشت. در این رای گیری

 چین، ایران و روسیه به پیش نویس مذکور رای منفی، ۲۹ کشور رای مثبت و ۹ کشور دیگر رای ممتنع دادند.

انتهای پیام


10612506
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با دور زدن دولت دانمارک، خواستار مذاکره مستقیم با مردم گرینلند برای تعیین آینده این جزیره شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی لاوروف در نشست خبری با همتای سوری خود، از آمادگی دمشق برای تعمیق همکاری‌های استراتژیک با روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هر سیاستی که پشت این فراخوان باشد چه تسویه حساب سیاسی، همسویی ایدئولوژیک یا تلاش برای اجرای سیاست «اول آمریکا» نتیجه‌ای جز تضعیف و سقوط جایگاه جهانی ایالات متحده ندارد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخص دلار آمریکا در معاملات اخیر به روند کاهشی خود ادامه داد و در مسیر ثبت ضعیف‌ترین عملکرد سالانه در دو دهه گذشته یعنی از سال ۲۰۰۳ قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های ترکیه با انتشار جزئیاتی از سقوط هواپیمای حامل مقامات نظامی لیبی، اعلام کردند که تمامی خدمه این پرواز تبعه فرانسه بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ائتلاف‌های بزرگ سنی عراق در دیداری فشرده، بر سر روش‌های تسهیل انتخاب رئیس جدید مجلس به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به سال جدید میلادی، باز هم رمزگشایی از اشعار مبهم نوستراداموس بازار داغی پیدا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست دیشب شورای امنیت از همان ابتدا با اعتراض شدید روسیه و چین روبه‌رو شد، نه‌تنها نمادی از مقاومت جهان چندقطبی در برابر هژمونی یکجانبه‌گرایانه واشنگتن و متحدان اروپایی‌اش است بلکه گواهی روشن بر حقانیت کامل ایران در برابر نقض‌های مکرر و سیس...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود هزینه‌های میلیون دلاری و تبلیغات شدید علیه گروه‌های مقاومت، نتایج انتخابات اخیر عراق یک حقیقت تلخ را برای مخالفان آنها در جهان رقم زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که قرار است دور جدید مذاکرات کاهش تنش میان تایلند و کامبوج امروز آغاز شود، گزارش‌ها از تشدید درگیری‌ها در مناطق مرزی حکایت دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است