اجتماعی 23:37 - 29 آبان 1402

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از اطلاعات آنلاین، در سال ۱۹۳۷، یک سوسک قهوه‌ای رنگ و بدون چشم در چند غار در اسلوونی پیدا شد که کاشف آن تصمیم گرفت این سوسک را به نام آدولف هیتلر نامگذاری کند.

وقتی ترامپ حشره می‌شود!/ عکس



آنوفتالموس هیتلری صدایی زشت دارد که به خاطر همین در آن زمان به این نام گذاشته شد. هرچند به نظر می‌رسد نامگذاری حشرات و موجودات تازه کشف شده چند سلولی با نام شخصیت‌های انسانی کمی اغراق آمیز به نظر برسد، ولی بعضی از محققان بر این باورند که به خاطر کارهای غیرانسانی شخصیت‌های تاریخی نباید این مسئله آنقدرها هم غیرانسانی باشد.



مگس اسبی نادر به نام بیانسه خواننده آمریکایی نامگذاری شده است. هیبرتیا، گلی بدبو از نام جورج هیبرت برده دار بی رحم انگلیسی الهام گرفته شده است. دانشمندان در سال ۲۰۱۷ یک حشره شب پره خاص کشف کردند که به خاطر داشتن پرزهای بلوند روی سرش به نام نئوپالپا ترامپی (Neopalpa donaldtrumpi) نامگذاری کردند.

وقتی ترامپ حشره می‌شود!/ عکس



اگرچه برخی دانشمندان با این نوع نامگذاری‌ها مخالف هستند. به گفته ساندرا کنپ، گیاه شناس موزه تاریخ طبیعی لندن قرار است این موضوع در کنگره بین المللی گیاه شناسی شهر مادرید در جولای سال ۲۰۲۴ به رای گذاشته شود. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، یکی از طرح‌های ارائه شده توسط گروهی از گیاه شناسان، تشکیل کمیته‌ای برای تصویب و تهیه اسنادی درباره اصول نامگذاری گیاهان عجیب و غریب است.



در حوزه جانوران دیگر نیز این مناقشه وجود دارد. چند هفته پیش انجمن پرنده شناسی آمریکا اعلام کرد که نام رایج ده‌ها پرنده را به دلیل ارتباط آن‌ها با افراد نژادپرست یا زن ستیز تغییر خواهد داد. سیستم نامگذاری گونه‌های گیاهی جانوری اولین بار توسط کارل لینائوس، طبیعت شناس سوئدی در قرن هجدهم ابداع شد که یک نام دوگانه به زبان لاتین یا یونانی است: یک نام عمومی که جنس آن را مشخص می‌کند و یک نام خاص دوم که آن را از دیگر جنس‌های گونه خود متمایز می‌کند.


12008921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال احمر درپی و ورود سامانه بارشی جدید به کشور از بامداد شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه دفن سنتی پسماند در تهران پیامد‌های زیست‌محیطی گسترده‌ای ایجاد کرده است تاکید کرد: این پیامد‌ها به‌طور مستقیم بر پایداری شهری و سلامت شهروندان تأثیر می‌گذارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس بین المللی مهندسی ترافیک گامی موثر در رفع مشکلات پایتخت بیستمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک با حضور مدیران کشوری و شهری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روایت هولناک شاهدان عینی از شکنجه‌های مخوف ساواک جلسه رسیدگی به اقدامات آمریکا در تأسیس سازمان اطلاعات و امنیت کشور در دوران پهلوی به‌طور رسمی در شعبه ۵۵ دادگاه حقوقی ویژه رسیدگی به دعاوی بین‌الملل تهران در استان خراسان رضوی برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دسترسی به اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای خانوار‌های دهک‌های ۸ تا ۱۰ از فردا ۲۵ بهمن آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در بودجه سال ۱۴۰۵ قبل از اصلاح حدود ۳۰ درصد افزایش مستمری مدد جویان پیش‌بینی شده بود، اما بعد از اصلاح این رقم به ۵۰ درصد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از ثبت ۵ فقره تصادف منجر به فوت با ۸ کشته در سومین هفته بهمن ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۸ گفت: فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی برای متقاضیان واجد شرابط بدون هیچ گونه آورده نقدی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اعمال محدودیت تردد در محور کرج- چالوس و آزادراه تهران- شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» انفجار مواد محترقه دست ساز در یک منزل مسکونی در حوالی خیابان مولوی به مصدومیت ۳ مرد جوان منجر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است