بین‌الملل 18:14 - 12 آذر 1401

مسکو:به کشورهای حمایت کننده از سقف قیمت نفت، عرضه‌ای نخواهیم داشت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌ های بین المللی مستقر در وین امروز شنبه در پیامی توئیتری، به کنار گذاشتن مسکو از بازار اروپا واکنش نشان داد.

نماینده دائم روسیه در سازمان‌ های بین المللی مستقر در وین در واکنش به سقف قیمتی اروپا برای نفت روسیه نوشت: اروپا از امسال بدون نفت روسیه زندگی خواهد کرد.

میخائیل اولیانوف ادامه داد: مسکو قبلاً به صراحت اعلام کرده بود که به کشورهایی که سقف قیمت ضدبازار را حمایت کنند، نفت عرضه نخواهد کرد. اتحادیه اروپا به زودی روسیه را به استفاده از نفت به عنوان سلاح متهم خواهد کرد.

مسکو:به کشورهای حمایت کننده از سقف قیمت نفت، عرضه‌ای نخواهیم داشت

در ارتباط با تعیین سقف قیمت نفت این کشور، دیروز جمعه «آندره سادوس» سفیر لهستان در اتحادیه اروپا اعلام کرد که این اتحادیه برای تعیین سقف قیمت ۶۰ دلار برای نفت روسیه به کشورهای گروه ۷ خواهد پیوست.

وی همچنین گفت که کشور لهستان هم که برای قیمتی پایین‌تر فشار می‌آورد، اعتراض خود به پیشنهاد اروپا را پس گرفته و به این ترتیب این موضوع به صورت رسمی در پایان هفته جاری اجرایی خواهد شد.

این در حالی است که مقامات روسیه بارها نسبت به اجرای تعیین سقف قیمت برای نفت این کشور هشدار داده و تاکید کرده اند از پمپاژ نفت به کشورهایی که برای نفت روسیه سقف قیمت تعیین کنند خودداری خواهد کرد.

جمهوری چک به عنوان رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا اعلام کرد که کشورهای عضو این اتحادیه توافق کردند که سقف قیمت ۶۰ دلار در هر بشکه را برای نفت وارداتی از روسیه اعمال کنند. چک همچنین افزود که این تصمیم پس از انتشار در روزنامه رسمی اتحادیه اروپا لازم‌الاجرا خواهد شد. گروه ۷ و کشورهای اتحادیه اروپا این هفته در حال مذاکره برای تعیین سقف قیمت نفت روسیه بودند.

گروه ۷ هفته گذشته پیشنهاد کرد سقف قیمت نفت روسیه را که از طریق دریا حمل می‌شود بین ۶۵ تا ۷۰ دلار در هر بشکه تعیین کند. برخی از کشورهای اتحادیه اروپا، به ویژه لهستان، لیتوانی و استونی در تلاش بودند تا سقف قیمت‌ها را در سطوح بسیار پایین‌تر تعیین کنند.


11754160
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا پس از نشست ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاقان» در پاریس گفت که پروتکل‌های امنیتی برای اوکراین «تقریباً تکمیل شده» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه از همه گروه‌های مسلح کرد - «از جمله در سوریه» - خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار منتشر شده ۵۵ سرباز کوبایی و ونزوئلایی در جریان عملیات آمریکا در ونزوئلا کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ، اسرائیل و سوریه را برای دستیابی به توافقی که امنیت مرزی را تثبیت کند، تحت فشار قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که بسیاری کشته شده‌اند حتی با اینکه آن‌ها می‌دانستند که ما به ونزوئلا می‌رویم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا مشروعیت رئیس جمهور موقت ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند جنگنده اف-۱۶ تایوانی عصر سه‌شنبه در سواحل شرقی جزیره سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سومالی سفر گیدئون ساعر به هرجیسا را ​​​​محکوم کرد و گفت که این نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سومالی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌ها بین دولت موقت سوریه و نیرو‌های کرد در حلب از سر گرفته شد و حداقل چهار نفر کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اروپایی می‌گویند که فقط گرینلند و دانمارک می‌توانند در مورد آینده خود تصمیم بگیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است