اجتماعی 13:35 - 27 اردیبهشت 1400

آمادگی برای اعزام زائران ایرانی به عراق

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی گفت: بیش از یک سال از شیوع ویروس کرونا در جهان می‌گذرد و در این مدت، شاهد آسیب‌های متعدد بوده‌ایم که یکی از آن‌ها تعطیلی سفرهای زیارتی بود. ما انتظار داشتیم طبق شنیده‌های اولیه با شروع فصل گرما از گسترش و شیوع این بیماری کاسته شود، اما عملاً چنین اتفاقی نیفتاد و سفرهای عتبات عالیات همچنان تعطیل است.

وی با اشاره به برخی اقدامات انجام‌شده در مدت تعطیلی سفرهای زیارتی، اظهار کرد: بازنگری در نحوه اعزام و جذب زائران، با هدف جذب حداکثری زائران، توجه به زیارت آسان، ارزان و در دسترس و ارائه خدمات مناسب و باکیفیت از جمله این اقدامات بود.

رحمانی اضافه کرد: زیارت با کیفیت، معنویت، حفظ عزت، کرامت، سلامتی و امنیت، سهل و متناسب با شرایط متقاضیان زیارت مهم‌ترین اولویت‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود که امیدواریم مسیر اعزام‌ها به عتبات عالیات با توجه به تمهیدات اندیشیده‌شده بازگشایی شود.

وی در ادامه بیان کرد: امیدواریم با اهتمام به رعایت شیوه‌نامه‌های تدوین‌شده، شاهد اعزام دوباره زائران به عراق باشیم که البته نظر نهایی برای اعزام‌ها به عتبات عالیات منوط به تأیید ستاد ملی مقابله با کرونا است. سلامت زائران مهم‌ترین اصل برای از سرگیری سفرهای عتبات عالیات است. اهتمام به موضوع سلامت زائران در این دوران موجب شد تا پروتکل و شیوه‌نامه بهداشتی از سوی کارشناسان وزارت بهداشت، سازمان حج و زیارت و هیأت پزشکی تهیه شود که بعد از تدوین این شیوه‌نامه در اختیار وزارت بهداشت و امور خارجه و متعاقب آن، کشور عراق قرار گرفت تا پس از توافق دو طرف با رعایت بندهای مختلف آن، اعزام از سر گرفته شود.

رحمانی تاکید کرد: سازمان حج و زیارت آمادگی کامل از حیث امکانات و برنامه‌ریزی‌های اجرایی برای از سرگیری اعزام‌ها به عتبات عالیات را دارد، اما منوط به نظر نهایی ستاد ملی مقابله با کرونا و آمادگی طرف عراقی برای پذیرش زائر است که امیدواریم با شیوه‌نامه‌های ارائه‌شده دو طرف موافقت کنند و سفرها در زمان کاهش شرایط بحران کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به صورت محدود انجام شود.


11070201
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با رد نگرانی مردم درباره مالیات هنگام تبدیل سند دفترچه‌ای به سند تک‌برگ گفت: هیچ‌گونه مالیاتی برای این اقدام دریافت نمی‌شود و تبدیل سند صرفاً به‌روزرسانی اطلاعات مالکیت است، نه نقل و انتقال ملک.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات سپاه شایعه دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه که در برخی منابع خبری غیرموثق منتشر شده بود را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۵ آبان ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: مجمع خیرین کشور طی یک سال گذشته تنها در استان تهران ۱۵۰۰ کلاس درس ساخته و ۲ هزار کلاس جدید در دست احداث است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ساماندهی نواقص زیرساختی و بهبود سیما و منظر شهری محور بزرگراهی آزادگان بعنوان بزرگترین شاهراه ارتباطی در جنوب پایتخت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق موبایل قاپ در خیابان جمهوری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال یک پیامک به شهروندان توصیه‌ای برای سخت‌تر شدن سرقت خودرو ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حدنگاری اراضی منابع طبیعی در سه سال اخیر موجب از بین رفتن جرایمی، چون کوه‌خواری و جنگل‌خواری سازمان یافته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار اطلاعاتی کذب توسط مهدی - م درخصوص برخی محکومان دستگاه قضایی، دادستانی تهران علیه وی اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران گفت: هیچ نهادی به‌تنهایی قادر به پاسخگویی به نیاز‌های سالمندان نیست و تحقق سالمندی فعال و توانمند، مستلزم همکاری همه نهاد‌های مسئول است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است